با تشکر
موقع انزیپ کردن میگه فایل کروپتد فایل خراب شده
با تشکر
موقع انزیپ کردن میگه فایل کروپتد فایل خراب شده
سلام دوستان.
این کرک نسبتا جدیده. من 2 هفته اس دارم ازش استفاده میکنم مشکلی هم پیش نیموده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند روز پیش از طریق سایت خودش یک بار آپدیتش کردم. بعدش key مال 6 بهمن (دیروز) رو بهش دادم. اما همچنان eror میده که اکتیو نیست. موقع وارد کردن key دیگه می نویسه که الآن اکتیوه! این سایتش چه بلایی سرش آورده؟
نسخم هم kis 11.0.2 هست که از سافت گدر گرفتم و توسط skin تونستم key بهش بدم. چی کار کنم؟
من یک کرک واسه کاسپراسکای 2011 گرفتم به خوبی هم روی هر سیستمی نصب کردم جواب میده ولی برای این Kaspersky PURE 9 Offline Update 2011-01-22 جواب نمیده
حالا من یک کرک برای Kaspersky PURE 9 Offline Update 2011-01-22 میخام کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
دقیقا من از همون اول گفتم بدر نمیخوره کاسپر هم مدام خطا میده بهترین راه استفاده از کرک هست که 3600 روز فعال می کنه
و تا حالا روی هر سیستمی نصب کردم به خوبی جواب داده
Last edited by gog2000; 27-01-2011 at 17:32.
با سلام
دوست عزیز من منظورم این بود که کلا از هیچ کرکی استفاده نکنید.
چون ممکنه این کرک به فایل های کسپرسکی صدمه بزند و ...
(خود کرک ها نوعی مخرب هستند. حال شما به سوئیت امنیتی که خود ان سوئیت کرک شده میتونید اعتماد کنید؟)
توصیه می کنم یا کسپرسکی را خریداری کنید یا از key یا از serial استفاده کنید.
با تشکر
پولمون که نمیرسه بخریمش
سریال که اصلا پیدا نمیشه
کی ها هم خیلی موقت و نهایتا 10 روز دوام میارن
ولی در کل کرک خیال ما را راحت کرده و از تریال ریست خیلی بهتره و کلا با اون فرق داره
البته منظور از صدمه رو نمیفهم یعنی به درستی اپدیت نمیشه و یا ویروس ها را نمیشناسه؟؟؟ از روی منبع مشخصی این مطلب را میگید؟؟؟؟
چون 101 درصد نرم افزار ها و ویندوز و الا ماشاالله ...... همشون کرک شده اند اینم یکی روش![]()
نرم افزار های امنیتی حسابشون با بقیه نرم افزار ها فرق میکنه، باید حساسیت بیشتری به خرج داد.
کلید ها رو هم که اینجا قرار داده میشه، نیازی به گشتن نیست.
کسی نمایندگی رسمی کاسپرسکی را میشناسد معرفی کند یاشماره ای بده با تشکر
سلام :
Kaspersky keys 28-01-2011-YadakGostar=www.yadakgostar.gigfa.com
و
Kaspersky keys 29-01-2011-YadakGostar=www.yadakgostar.gigfa.com
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوست عزیز چون کرکر ها سورس برنامه را ندارند باید با زبان اسمبلی یا زبان سطح میانی کار کنند و تغییرات را اعمال کنند.
حال اگر کرکر هدف بدی هم نداشته باشد (منظورم این است که مخربی را توسط کرک به برنامه تزریق نکند) باز هم به دلیل این که که سورس برنامه را به زبان سطح بالا ندارد و یا باید از طریق کد ماشین یا از طریق کد میانی این تغییرات را اعمال کند احتمال این که به ساختار فایل های نرم افزار صدمه بزند زیاد است.
در مورد ویندوز باید بگم :
ویندوز وظیفه محافظت سیستم را در برابر مخرب ها ندارد و شاید نهایت یک باگ در ویندوز به وجود بیاد. اما سوئیت امنیتی وظیفه محافظت از سیستم را دارد و نباید فایل های ان صدمه ببینند.
در نهایت باید بگم اگر ویندوز را کرک نکنیم خیلی بهتر است اما به هر حال اگر ویندوز را خریداری نخواهیم بکنیم به جز کرک چاره ای دیگری نداریم.
در مورد قیمت کسپرسکی هم باید بگم که kaspersky internet security 2011 را می توانید با سالیانه 40000 تومان خریداری کنید.
--------------------------
به عنوان توصیه اخر میگم :
اگر نمی توانید کسپرسکی را خریداری کنید و یا از serial و یا key استفاده کنید بهتر است بروید و یک سوئیت امنیتی دیگر نصب کنید تا این که کسپرسکی را کرک کنید.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)