ممنون
کلی باهاش ور رفتم تا تونستم با ریکاوری دوباره ویندوز رو عوض کنم اما واقعا ضد حال بود
هنوز برام سواله چرا بی دلیل اینجوری شد
ممنون از راهنماییت
ممنون
کلی باهاش ور رفتم تا تونستم با ریکاوری دوباره ویندوز رو عوض کنم اما واقعا ضد حال بود
هنوز برام سواله چرا بی دلیل اینجوری شد
ممنون از راهنماییت
دوست عزیز به این لینک یه سری بزن و کارایی رو که گفته انجام بده ....امیدوارم مشکلت حل بشه.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
این مشکل ییشتر به خاطره آپدیت ناقص و نادرست ویندوز پیش میاد......
دوستان به نظرتون اپدیت ویندوز مفید هست یا نه؟سنگین نمیشه ویندوز؟
آپ دیت خوبه و نواقص رو برطرف میکنه .
کسی میدونه چه جوری میشه آپدیت رو کپی کرد و ویندوز که عوض میکنیم دوباره ازش استفاده کرد.
امکان پذیر هست این کار؟
سلام دوستان
خسته نباشيد
من لپ تاپ HP Pavilion G دارم ...
ميخوام موقع نصب ويندوز كليه هاردم رو پاك كنم و به دلخواه پارتيشن بندي كنم...
يه سري از درايو ها رو ميشه فرمت كرد...
ولي اوني كه از پيشفرض توش ويندوز 7 بوده رو نميشه تكونش داد...
موقع پارتيشن بندي چه كنم؟؟؟حتي ميخوام اون درايو HP Tools و Recovery رو هم پاك كنم..
سلام.
دوستان مشکلی پیش میاد که این شارژر لپ تاپ رو بذارم تو برق بمونه؟
یه سوال دیگه. برای پارتیشن بندی چه کارایی باید انجام بدم؟ از توی خود ویندوز باید پارتیشن بندی کنم؟ چطوری و با چه نرم افزاری؟ ممنون.
6177 دارم.
پیشنهاد من Paragon Partition Manager 11 هست چون من با این نرم افزار 6177 خودم رو پارتیشن بندی کردم
من با خود Disk Management ویندوز پارتیشن بندی کردم، ولی درایو c رو بهش نصف هاردو اختصاص داده. یعنی هارد 750 که هست الان، سیصد و خورده ای رو داده به c و سیصد و خورده ای رو به من اجازه شرینک کردن میده. چطوری میتونم مقدار بیشتری رو شرینک کنم؟ میشه اصلا؟
سلام به همه دوستان
من یه 6177 گرفتم.اولین کار اینه که back up بگیرم ولی نمیتونم.
دوستان اهل فن یه نرم افزار واسه back up معرفی کنین.
کلا بگین واسه اول کار چه باید کنم.
ببینید دوست عزیز شما اول باید متوجه بشین فرمت هارد Basic هست یا Dynamic.....
اگر Dynamic باشه شما برای پارتیشن نیاز به تغییر فرمت هارد خواهید داشت در غیر این صورت ویندوز هنگام نصب فقط یک درایو رو شناسایی خواهد کرد...
می تونین برای این کار از برنامه Dynamic Disk Converter استفاده کنید....
و این که اگر فرمت هارد Basic باشه غیرممکن هست نتونین درایو C رو DEL کنین....
اگر زمانی قصد دارین از طریق منوی نصب ویندوز پارتیشن کنین تمام درایوها شناسایی می شه مشکلی در فرمت نیست اما در غیر این صورت نیاز به تغییر فرمت دارین.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)