بازی اوفلاین هم زورکی جواب میده با این وضع چه برسه اونلاین
بازی اوفلاین هم زورکی جواب میده با این وضع چه برسه اونلاین
مردم چه توقعاتی واقعا دارنا
بازی آنلاین
برادر من شما بگو این اینترنت کوفتی صفحه اینترنتی باز کنه،بازی آنلاینش بخوره تو فرق سر وزیر خاک بر سر مخابرات
بله واقعا یکی نیست بگه اخه چه قدر توقع بازم سرعت بیشتر میخواینخدایا کی میشه اینترنت کند بشه ما طمع dc و packagelost و ping بالا رو بچشیم
![]()
Last edited by AliROCK; 04-12-2011 at 21:15.
سلام
پیرو فرمایشات دوستان امروز دیگه وضع از چند روز گذشته هم بدتره برای من سرعت دانلود هم پایین اومده ونوسان داره
اصلا معلوم نیست علت دقیقا چیه به خاطره عاشورا و.... هست یا به خاطر اون یکی قضیه هستداتک که میگه از سمت مخابراطه طبق معمول
یه چی بگم بخندین دولت گفته امریکا به خاطر جنبش وا*ل اس*تریت سرعت اینترنت و کم کرده وقتی شنیدم از خنده پخش شدم رو زمین چه چیزایی که نمیگن.....lol
Last edited by AliROCK; 04-12-2011 at 21:20.
احســـنت! آفــرین همین درسته
بابا این مسعولین (بخوانید مسئولین) زحمت بکشن و شما نمک نشناس ها هی غر بزنید؟مگه نمیبینید همه جا دارن عزاداری میکنن؟شما توقع دارید مسئولین در عین اینکه دارن عزاداری میکنن بیان و جوابگوی شما باشن؟مگه یه مسئول در عین واحد چندتا کار میتونه بکنه؟
اصلا کی به شما گفته که بشینی پای کامپیوتر و وارد این سایت های بی ناموسی مثل گوگل و بقیه بشی؟مگه تو مسلمون نیستی؟چرا اینترنت رو ول نمیکنی بری عزاداری کنی کافر؟ملحد؟بی دین؟
لابد میخوای بگی آخه کارت لنگه اینترنت مونده و تمام پولت مونده رو هوا؟به جهنم که کار داری.به درک که کار داری.مسعولین سرشون شلوغه .اینترنت هم تعطیله و بعد محرم و صفر باز میشه
یه بار دیگه هم اعتراض کنی مانیتورت رو میزنیم می سوزونیما. دهــــــه
اینی که گفتی منم شنیدم و کلی خندیدم
نکته جالبترش این بود که وزیر اطلاعات اومده میگه که فیس بوک و توییتر تو آمریکا قیلتره به خاطر همین جنبش![]()
Last edited by sms11; 04-12-2011 at 21:38.
یعنی واقعا هی وای من هی وای من.... معلوم نیست تا کی کش پیدا کنه تا اخر محرم تا اونور سال برا همیشه ....
گزینه سوم صحیح است...
داتک بین شرکتهای ایرانی یکی از بهترین پینگ ها رو میده و برای آنلاین بازی کردن نسبت به شرکتهای ایرانی پینگش مناسبه البته در زمانی که اینترنت اختلال اینا نداشته باشه و یه چیز دیگه هم این که پینگش تو سرویسای مختلف متفاوته مثلا توی سرویس های حجمی پینگ بهتر از سرویس های دیگس یا توی سرویس های cra پینگ واقعا افتضاحه و latency و دیلی بسیار بالاست البته بازم میگم اینا موقعی هست که اینترنت مشکل و اختلالی نداشته باشه .
ولی اگه بخوایم در کل نسبت به سرویسهای خارجی بسنجیم پینگ توی ایران 10 تا 20 برابر بالاتر هست
البته من اینارو از تجربه 4 5 سالی که آنلاین بازی میکنم میگم و اینکه این مساله بسیار مربوط میشه به گیمی که میخواین آنلاین بازی کنید چون مثلا بعضی از بازیها شما اگه پنگتون 250 تا 300 هم باشه میتونید راحت بازی کنید اما بعضی از بازیها حداکثر پینگتون نباید بیشتر از 150 باشه وگرنه به مشکل بر میخورین
موفق باشید
البته میداد برادر الان دیگه یه سالی میشه پینگ اینم 3-4 رقمی شدهداتک بین شرکتهای ایرانی یکی از بهترین پینگ ها رو میده
قبلنا که bfh.ir میزدم اکثرا پینگش رو 80 و همین حدود بود خوب بود منتها دیگه بعدش پکید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)