سلام .
آقا من مودم برای شاتل چی بگیرم .
ارزون باشه . ؟؟؟
ممنونم.
سلام .
آقا من مودم برای شاتل چی بگیرم .
ارزون باشه . ؟؟؟
ممنونم.
اگه یه سرویس adsl با سرعت حدودای Dial-up (چون واسه مرور کردن وب میخوام پس زیاد سرعت بالا احتیاج ندارم)تو منطقه شش مخابرات تهران بخوام بگیرم چقدر درمیاد و چه شرکتهایی سرویس میدن و کدومشون بهتره؟
با تشکر
دوست عزیز هیچ موقع کیفیت خوب کالا و قیمت پایین تو یک کالا جمع نمیشوند. پس حتما باید قید یک کدام را بزنید.
برای شاتل و حتی کل شرکتهای تهران (به جز پارس آنلاین) مودم asus am602 توصیه میشه واقعا یکی از بهترین مودمهایی است که تو ایران خیلی خوب جواب داده و دوستان زیادی ازش استفاده میکنند و نا راضی نداره ....
قیمتش حدوده 40-45 هست.
پس شما سرویس 64 کیلوبیت بر ثانیه کاقیتون هست.
والله منطقه ی 6 که یک پیشس شماره ی خاص نداره که. مثلا ما خودمون منطقه ی 6 هستیم ولی تو همین منطقه مراکز مخابراتی زیادی هستند. باید پیش شمارتون را در سایت
وارد کنید ببینید کدام شرکتها ساپورتتان میکنند. مثلا مرکز مخابراتی هفتم تیر را خیلی از شرکتها ساپورت میکنند ولی شهید رجایی شاید کلا 3-4 تا شرکت و ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شمنا اول باید ببینی توئ شهرتون کدام شکرتها سرویس میدند و بعد سرویسهاشون را با توجه به سرعت حجم محدودیت و قیمت بررسی کنی تا متوجه بشی که کدام یک از شرکتها و کدام یک از سرویسها مناسب شما هستند.
برای اطلاع از شرکتهای اینترنت پرسرعت در شهرتون بهتره از دوستان و یا مغازه های کامپیوتری سوال کنید حتما پاسخش را میابید.
قیمتها و سرویسها هم از هر شرکتی تا شرکت دیگه خیل فرقه بهتره که از خود شرکت ها بپرسید چون مسلما 256 تهران با شهر شما حتما تفاوت قیمت داره.
این سرویس در هر شهر و شرکتی با هم متفاوت است.
توی تهران هم قیمتهای شرکتها با هم متفاوت است ولی دیگه کمتر از 50 تومان نداریم و کلا تو سرویس 512 قیمتها خیلی با هم تفاوت فاحشی دارند در شرکتها یکی میده 100 تومان یکی دیگه میده 400 تومان یکی میده 350 یکی میده ....
ولی خب مسلما واقعا کسی تا نیاز پیدا نکنه و براش نیارزه 500هزار تومان واقعا پول زیادیه
خب دوست عزیز خودتون دارید میگید فقط شهراد نت بهتون سرویس میده. پس اگر واقعا نیاز دارید خب سرویسهاش انحصاریه مجبورید قبول کنید
ولی من چیز بدی ازش نشنیدم یعنی به نسبت اینکه انحصاری هست ولی نامردی نکرده و قیمتها و سرویسهاش متناسب هست
من میخام که adsl ببندم . بیشتر برای بازی انلاین . به نظر شما باید چه مودمی و با چه سرعتی بگیرم؟ ولی نمیدونم از چه شرکتی . در ضمن می خوام منطقه ی خانه اصفهان هم ساپورت کنه . (اصفهان)
به یاری اهورامزدا
من از این شرکت هایی که هستند یک سری از شرکت ها را مد نظر دارم و می خواهم الان آن ها را با یگدیگر مقایسه کنم .
__________________________________________________ _____________
آسیا تک :
128 کیلو بایت / ماهانه 1 گیگ ترافیک / سرعت دانلود در منطقه " شهید عاطف " » 52 کیلوبایت / ماهانه : 10.300 تومان
نکته : من قصد خرید 512 کیلوبایت را داشتم که ، پشتیبانان و مشاور این شرکت فرمودند: سرعت دانلود سرویس های حجمی هر دو 52 کیلو بایت است .
شاتل :
128 کیلو بایت / ماهانه 2.5 گیگ ترافیک / سرعت دانلود در منطقه " شهید عاطف " » 16 کیلوبایت / 3 ماه : 30.000 تومان
نکته : دارای کارت تخفیف 10.000 تومان .
__________________________________________________ _____________
به نظر شما من بین این دو شرکت کدام یک را انتخاب کنم . ؟؟؟؟
بستگی به نوع استفاده خود شما داره ، اگر صرفا برای Browsing میخواین ، با این فرضی که شما در مورد آسیاتک مطرح کردین ، خوب آسیاتک میتونه بهتر باشه . اما اگر برای دانلود میخواین ، این رو در نظر بگیرید که شاتل ترافیک شبانه نامحدود داره ولی من چنین چیزی رو در تعرفه ADSL آسیاتک ندیدم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)