برای دانلود از آیتونز نیاز نیست دایم V--P--N وصل باشه فقط اولش وصل کنید بعد دیسکانکت کنید و Retry بزنید... با سرعت بالا دانلود کنید![]()
![]()
برای دانلود از آیتونز نیاز نیست دایم V--P--N وصل باشه فقط اولش وصل کنید بعد دیسکانکت کنید و Retry بزنید... با سرعت بالا دانلود کنید![]()
![]()
خب حجم تقريبى رو بچه ها گفتن ديگه. شما هم بودجتو يا افزايش بده يا اصلا نسل 4 نگير يه نسل 3 کار کرده 32 بگير.
مقاوم ترين شيلد زاگ هست من شنبه يکى order دادم.28 تومن پام در اومد....تحويلشم 10 روزست....
اره بهتره یکم دیگه دستو بکنی تو جیب مبارک اصلا گرفتن 3G رو پیشنهاد نمیکنم چون یکی دو سال دیگه میشی مثل اونا که 2g دارند
زیر نویس رو من همین الان دوباره چک کردم نشد
ولی مشکلی نیست میشه کلا زیرنویس رو چسبوند به فیلم که دیگه هیچ مشکلی نباشه
سلام من هم قصد خرید 32 گیگ نسل 4 رو دارم . واسه پشت دستگاه کیس کافیه یا شیلد هم بگیرم ؟
اخه میگفتند هم چسبوندنش سخته هم بعد یه مدت زرد میشه اینامقاوم ترين شيلد زاگ هست من شنبه يکى order دادم.28 تومن پام در اومد....تحويلشم 10 روزست....
از کجا سفارش ذادی؟سایت خودش؟
آخه بدبختی تفاوتشون 100 هزارتومن هست ......
من قصد خرید نسل چهار رو دارم ..........
فقط این حجمش حالم رو گرفت !!!!!
ممکنه تا آخر دی قیمتا بیاد پایین ......... ؟؟؟؟
معلوم نیست ذیگه خیلی خوب بتونید بخرید 360 هست تازه چیزای ذیگه هم احتمالا لازمتون بشه که باز قیمت میره بالاتر
دوستان برنامه ای هست که خودش Lyric آهنگها رو از نت بگیره؟
بعد نمیشه چرخش صفحه رو مخصوصا تو موزیک پلیر غیر فعال کرد؟:d
بله دو مدل داره ىکيش easy install
هست و يکيش maximum که نصب maximum ىکمى سخت تره منم اولى رو سفارش دادم،بله يه واسطه که قيمت هر دلار رو هزار تومن گرفت از بچه ها شهر گل و بلبل شيراز بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)