دوممفكر كردي پيشم آره ؟ (وقتي سوالام در مورد رياضي 2 و هندسه 1 هست پس مي توني حدس بزني كه دومم)
رياضي2 آموزش و تست باشه (اين مبتكران صورتي از دو جلدي انديشه سازان بهتره ؟)
دوممفكر كردي پيشم آره ؟ (وقتي سوالام در مورد رياضي 2 و هندسه 1 هست پس مي توني حدس بزني كه دومم)
رياضي2 آموزش و تست باشه (اين مبتكران صورتي از دو جلدي انديشه سازان بهتره ؟)
2 جلدی مبتکران تالیف فرهاد ابوالقاسمی و عطاالله صادقی : تست
مبتکران جلد صورتی تالیف حسین انصاری و سیامک قادر : آموزش
مگه نگفتی سطح ریاضیم بالاست . خب همین رو بخون دیگه . نه . تست نداره . اما تمرینهای خوبی داره که برازنده ی شماست . قشنگ آبت رو میگیره .
بزار یه چیز بهت بگم که مثل بچه هایی که الان با ریاضیات پایه مشکل دارن نشی . این کتاب ریاضی 2 بهترین کتاب برای ریاضیات 2 هست که آموزشه . تست نداره . اونی که شما میگی منحصرا تست هست .
این کتاب ریاضی 2 مبتکران که میگم تمرین های بسیار زیبا یی داره که اگه آموزشش رو خوب بخونی و تمرینهاش رو با حوصله حل کنی بهت قول میدم که در سالهای آینده هیچ مشکلی نخواهی داشت . این رو بهت قول میدم. شاید بری کتابفروشی و ببینیش و پشیمون بشی ولی حتما بگیر و بخون . از واجبات هست. کسی موفقه که با صبر و حوصله پیش بره و تمرینهای زیادی حل کنه . بعد از خوند این کتاب میتونی از کتابهای تستی استفاده کنی. از الان لازم نیست 2 سال از بهترین سالهای عمر زندگیت رو با دغدغه ی کنکور بگذرونی . آزمون هم اصلا شرکن نکن .
سال 2 و 3 رو فقط بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــخـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــون
اين كتابو دارم مي خواستم بدونم چه كتاب تستي در كنارش كار كنم.
من ديرم شروع كردم مي دوني چرا چون بچه زرنگاي مدرسه ما (سمپادي هستم)تابستون دومو خوندن حالا دارن تست مي زنن اما من تابستون درس نخوندم. هدفم رتبه تك رقمي يا نهايتش زير پنجاهه كه فكر نمي كنم وقت با پيش درس خوندن برآورده بشه.![]()
هدفم رتبه تك رقمي يا نهايتش زير پنجاهه كه فكر نمي كنم وقت با پيش درس خوندن برآورده بشه.![]()
![]()
به نظرتون
عربی تب کنکور کلک معلم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا چه کتابائی برای جمع بندی خوبه ؟؟
اونارو معرفی کنید
2 جلدی اندیشه سازان بگیر یا گاج رو.
هندسه 1 هم گاج سفید.درسنامه هاش خیلی عالیه.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
موافق نیستم.میتونه اون کتابا رو بدید تشریحی حل کنه.چون پاسخ های تشریحیش عالیه.
بچه هاییم که تو ریاضیات پیش لنگ میزنن تجربه به من نشون داده ریاضی 1 (اول دبیرستان) شون ضعیفه به خاطر همین به جواب آخر نمی رسن.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
عربیتون خوبه؟یا هنوز کار نکردید؟
درس عربیبم خوبه
مشکلی اونجوری ندارم ولی میخوام درصدام بالای 90 بشه
این کتابه خوبه ؟
سلام!
یکی از دوستام می خواد تست دیفرانسیل ژرف اندیشان بگیره
خوبه به نظرتون یا چیز بهتری هم هست؟؟
اگه عربیتون خوبه و عربی رو تمام کردید و روی تئوری مسلطین این کاری که من موقع کنکورم کردم و مشاورمون اینو گفت رو انجام بدید:
روزی 1 الی 2 تا آزمون عربی بزنید اشکالاتون رو استخراج کنید و بنویسید روز بعد اشکالات آزمون های قبل بخونید و 1 2 تا آزمون جدید بزنید بعد از 2 هفته نتیجه فوق العاده این روش رو می بینید.
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
کتاب های ژرف اندیشان به خاطر ادبیاتش معروف شد ولی کتابای اختصاصیش تا اونجایی که من میدونم غلط زیاد داره 2 تا کتاب خوب برای دیفرانسیل هست:
1-ده استاد
2-مبتکران-اندیشه سازان نونهال آذر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)