آقا چک کن بلکه ما هم مشترک شبکیه شدیم! 14 روز دیگه اشتراک شاتل من تمام میشه باید بفکر باشم.
البته من با قسمت فروش شبکیه که صحبت میکردم حالا راست یا دروغ میگفت ما سرعت شبانه رو مثل روزانه ارائه میکنیم! حالا تا چه حد این موضوع صحت داره نمیدونم.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
آقا چک کن بلکه ما هم مشترک شبکیه شدیم! 14 روز دیگه اشتراک شاتل من تمام میشه باید بفکر باشم.
البته من با قسمت فروش شبکیه که صحبت میکردم حالا راست یا دروغ میگفت ما سرعت شبانه رو مثل روزانه ارائه میکنیم! حالا تا چه حد این موضوع صحت داره نمیدونم.
شما چک کنید جدیدا از اون باکس روی دیوار برای کسی خط جدید نکشیده باشن، بعضی وقت ها اون اپراتوره که میاد برای این کار گیج بازی درمیاره باعث این مشکلات میشه! امروز اومده بودن سیم تلفن همسایه که از باکس روی دیوار خونه ما خط میگرفت رو جابجا کنند زده بودن خط های خونه ما رو قطع کرده بودن!!!
باز چک کنید وسیله برقی پرمصرف یا لامپ فلوروسنت توی منزل اضافه شده یا نه، ترانس لامپ مهتابی نویز شدیدی تولید میکنه!
اگر بتونید با مودم دم در خونه که سیم وارد منزل میشه نویز رو چک کنید میشه از صحت و سلامت سیم کشی خونه مطمئن شد اما باید کامپیوتر رو جابجا کنید، البته با یک نوت بوک به راحتی میشه چک کرد.
سلامالبته من با قسمت فروش شبکیه که صحبت میکردم حالا راست یا دروغ میگفت ما سرعت شبانه رو مثل روزانه ارائه میکنیم! حالا تا چه حد این موضوع صحت داره نمیدونم.
خوب طبق اخرین تحقیقات به این نتیجه رسیدم در روز و در شب سرویس به جای 1 مگ چیزی شبیه دو مگ هست فقط یه نکته ای که داره اغلب این سرعت نمیتونه روی یه دانلود متمرکز بشه بغضی موقع ها هم میشه مقلا بعضی موقع ها یه فایل رو میشه با 220 دانلود کرد بعضی موقع ها هم نمیشه حالا اون موقع که نمیشه و میبینی سرعت 100 یا حتی 50 شده اگه چند تا دانلود دیگه هم بذاری مجموع دوباره میشه همون 200 تا یعنی من امشب 50 تا بالاتر سرعتم نمیرفت بالا 5 تا فایل گذاشتم برا دانلود میانگین با 45 دانلود میکردن
راستی چرا dumeter سرعت منو دوبرابر نشون میده مثلا 200 رو نشون میده 410
Last edited by farzan311; 22-06-2011 at 08:13.
سلام
دوستان من میخاستم از طرح شبانه رایگان ندا گستر استفاده کنم ولی نمیشه.میشه راهنماییم کنید؟
سلام دوست عزیز این تاپیکو دیدید؟
شاید قدیمی باشه ولی فکر نکنم صبانت تغییری کرده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس با این حساب صحبت قسمت فروش همچین بی راه هم نبود، فقط مورد آخر، لطف میکنید وضعیت پینگ رو در روز و شب هم تعیین کنید؟
اگه پینگ خیلی مهمه براتون روش حساب نکنید من با تغییر dns و کلی کار دیگه پینگم شد این شب رو هم چک میکنم ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادت
خوب حتما از v p n داری استفاده میکنی که دوبرابر نشون میده در ضمن د قسمت آپشنز یاید روی bytes per second باشه نه bit....
آره شبها خیلی سرورا افت سرعت پیدا میکنند
نه از V,P,N استفاده نمیکنم گفتم شاید یه نرم افزاری چیزی داره از اینترنت استفاده میکنه
با سلام
شبانه پیشگامان از ساعت چند تا چند هست و این که بعد از تمام شدن ساعت اتوماتیک میره روی روزانه یا قطع میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)