تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 379 از 577 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این 1 مگ هست
    البته باید چند شب دیگه هم چک کنم ببینم پایداره یا نه
    آقا چک کن بلکه ما هم مشترک شبکیه شدیم! 14 روز دیگه اشتراک شاتل من تمام میشه باید بفکر باشم.

البته من با قسمت فروش شبکیه که صحبت میکردم حالا راست یا دروغ میگفت ما سرعت شبانه رو مثل روزانه ارائه میکنیم! حالا تا چه حد این موضوع صحت داره نمیدونم.

2. این کاربر از kian525 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لعنت لعنت به این پارس آنلاین همیشه میگفتم خوبه و پشتیبانیش هم عالی

2-3 روزه نویز خط شدید رفه بالا زنگیدم پشتیبانی گفت الان برات درستش میکنم یه کم ور رفت گفت اوکی شد ؟گفتم نه گفت خوب حالا درستش میکنم آقا یهو خط ما رو از 2مگ تبدیل کرد به یه مگ گفت درست شد گفتم snr شد 34 اما یه مگ شد که

گفت آره خطت نمیکشه بیشتر از این-هیچی حالا سرعت من از 100 تا 110 بالاتر نمیره-گفت باید به 32 دانلود کنی 100 که خیلی خوبه گفتم من با 185 دانلود میکردم گفت خوب دیگه نمیشه عیب از خط خودته ریتشو ببرم بالا نویزتم میره بالا اون وقت دیگه وصل نمیشه

حالا چی کار کنم ؟چرا خط من نویز دار شده ؟باید بزنم به 117؟
    شما چک کنید جدیدا از اون باکس روی دیوار برای کسی خط جدید نکشیده باشن، بعضی وقت ها اون اپراتوره که میاد برای این کار گیج بازی درمیاره باعث این مشکلات میشه! امروز اومده بودن سیم تلفن همسایه که از باکس روی دیوار خونه ما خط میگرفت رو جابجا کنند زده بودن خط های خونه ما رو قطع کرده بودن!!!

باز چک کنید وسیله برقی پرمصرف یا لامپ فلوروسنت توی منزل اضافه شده یا نه، ترانس لامپ مهتابی نویز شدیدی تولید میکنه!

اگر بتونید با مودم دم در خونه که سیم وارد منزل میشه نویز رو چک کنید میشه از صحت و سلامت سیم کشی خونه مطمئن شد اما باید کامپیوتر رو جابجا کنید، البته با یک نوت بوک به راحتی میشه چک کرد.

4. این کاربر از kian525 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

البته من با قسمت فروش شبکیه که صحبت میکردم حالا راست یا دروغ میگفت ما سرعت شبانه رو مثل روزانه ارائه میکنیم! حالا تا چه حد این موضوع صحت داره نمیدونم.
    سلام
    خوب طبق اخرین تحقیقات به این نتیجه رسیدم در روز و در شب سرویس به جای 1 مگ چیزی شبیه دو مگ هست فقط یه نکته ای که داره اغلب این سرعت نمیتونه روی یه دانلود متمرکز بشه بغضی موقع ها هم میشه مقلا بعضی موقع ها یه فایل رو میشه با 220 دانلود کرد بعضی موقع ها هم نمیشه حالا اون موقع که نمیشه و میبینی سرعت 100 یا حتی 50 شده اگه چند تا دانلود دیگه هم بذاری مجموع دوباره میشه همون 200 تا یعنی من امشب 50 تا بالاتر سرعتم نمیرفت بالا 5 تا فایل گذاشتم برا دانلود میانگین با 45 دانلود میکردن
    راستی چرا dumeter سرعت منو دوبرابر نشون میده مثلا 200 رو نشون میده 410
    Last edited by farzan311; 22-06-2011 at 08:13.

6. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخاستم از طرح شبانه رایگان ندا گستر استفاده کنم ولی نمیشه.میشه راهنماییم کنید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخاستم از طرح شبانه رایگان ندا گستر استفاده کنم ولی نمیشه.میشه راهنماییم کنید؟
    سلام دوست عزیز این تاپیکو دیدید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاید قدیمی باشه ولی فکر نکنم صبانت تغییری کرده باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    خوب طبق اخرین تحقیقات به این نتیجه رسیدم در روز و در شب سرویس به جای 1 مگ چیزی شبیه دو مگ هست فقط یه نکته ای که داره اغلب این سرعت نمیتونه روی یه دانلود متمرکز بشه بغضی موقع ها هم میشه مقلا بعضی موقع ها یه فایل رو میشه با 220 دانلود کرد بعضی موقع ها هم نمیشه حالا اون موقع که نمیشه و میبینی سرعت 100 یا حتی 50 شده اگه چند تا دانلود دیگه هم بذاری مجموع دوباره میشه همون 200 تا یعنی من امشب 50 تا بالاتر سرعتم نمیرفت بالا 5 تا فایل گذاشتم برا دانلود میانگین با 45 دانلود میکردن
    پس با این حساب صحبت قسمت فروش همچین بی راه هم نبود، فقط مورد آخر، لطف میکنید وضعیت پینگ رو در روز و شب هم تعیین کنید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اگه پینگ خیلی مهمه براتون روش حساب نکنید من با تغییر dns و کلی کار دیگه پینگم شد این شب رو هم چک میکنم ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام

ارادت

خوب حتما از v p n داری استفاده میکنی که دوبرابر نشون میده در ضمن د قسمت آپشنز یاید روی bytes per second باشه نه bit....

آره شبها خیلی سرورا افت سرعت پیدا میکنند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه از V,P,N استفاده نمیکنم گفتم شاید یه نرم افزاری چیزی داره از اینترنت استفاده میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض شبانه پیشگامان

با سلام
    شبانه پیشگامان از ساعت چند تا چند هست و این که بعد از تمام شدن ساعت اتوماتیک میره روی روزانه یا قطع میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •