سلام.
برای امنیت بیشتر توی یاهو مسنجر چه برنامه ای هست؟
البته آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپای ور دارم.
فقط برای مقابله با بوت این جور چیزا میخوام.
ممنون.
سلام.
برای امنیت بیشتر توی یاهو مسنجر چه برنامه ای هست؟
البته آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپای ور دارم.
فقط برای مقابله با بوت این جور چیزا میخوام.
ممنون.
من وقتی با مسنجر on هستم و برام email ميزنن تو مسنجر alert نميده و نميفهمم که email دارم و بايد هی خودم چک کنم
چيکار بايد بکنم؟
سلام خدمت اساتید محترم
اگه یادتون باشه یکی دو سال پیش یه ویروسی بود که از طریق یاهو مسنجر به صورت کلمات اجق وجق گسترش پیدا کرد و پسورد ایمیل را عوض میکرد
من هم این ویروس را گرفتم و از آن به بعد دیگر نتوانستم ایمیل خود را باز کنم زیپ کدم هم نمیدونم چی زدم ولی سوال امنیتی که یاهو موقع فراموش کردن پسورد میخواهد را یادمه
آیا راهی هست که من پسورد ایمیلم را پیدا کنم خیلی دوست دارم دوباره ایمیلم باز بشه چون اطلاعات خیلی مهمی داخلش داشتم
اگه کسی راهی بلده من را راهنمایی کنه تو این دنیا و آخرت دعاش میکنم
سلام رفيق.
Y!TunnelPro.
◙
ممنونم.عجب برنامه توپیه.
خدارو شکر قبلا هم توی انجمن معرفی شده بود حاظر آمادش با کرک بود.
به همه دوستان پیشنهاد میکنم این برنامه رو نصب کنن.
از اینجام میتونید دانلود کنید:
http://p30world.com/forum/showthread.php?t=32952
.baba man idm ---- shode chera kesi komak nemikone????rasti ye chizi man tamame chizaee ke moghe sakhtane id dadam ro yadame ama fek konam taraf taghiresh dade
baba man chikar konam? profile 360 am ham ba hamoon ide ke ax tooshe mikham axamo remove konam.taraf yeki az add listam boode ke javabesho nadadm ...toro khoda komak konid...
![]()
Last edited by aanaam; 14-10-2007 at 19:31.
سلام
دوست عزیز تنها راه حل شما همون بوده که میگید عوض کرده
راه دیگه ای جز خواهش از طرف نیست![]()
اگر کسی همه کدهایی رو که در یاهو میزنند رو میدونه بهم پیام خصوصی کنه یا اینجا بنویسه ممنوم میشم
با تشکر kitana
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
كسي ميدونه چطوري ميشه فايلهاي dat مربوط به آرشيو ياهو مسنجر رو با هم تركيب كرد و روي يه سيستم همشون رو ديد
من توي خونه و محل كار از ياهو مسنجر استفاده ميكنم و بعضي ار آف هام روي هارد خونه و بعضي محل كاره مي خوام يا همديگه داشته باشمشون
پيشاپيش از كمك همه ممنونم
قربان شما
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)