دوستان من کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z رو نصب کردم و یه مشکل دارم باهاش : نمیشه id n-gage ساخت ... هر کاری میکنم میگه network error .... در صورتی که من با وایرلیس میرم و مشکلی نیست ....
دوستان من کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z رو نصب کردم و یه مشکل دارم باهاش : نمیشه id n-gage ساخت ... هر کاری میکنم میگه network error .... در صورتی که من با وایرلیس میرم و مشکلی نیست ....
یونس یه 81 اومده دستم خودش انگیج داره.این جدیده رو میخام روش نصب کنم نمیشه.چیکار باید بکنم؟گوشی هم تو حالت هک هستش.یه بازی نصب کردم تریال هستش
یونس جان شرمنده که این سوال ها رو این جا می پرسم.یه کم نامربوط به پستن:
1-کلا سیو بازی ها (نه انگیج) کجا ذخیره می شه؟
2-برای گوشی های هک نشده چه طوری می شه به فولدر private دسترسی پیدا کرد؟
سلام آقا یونس
من یه چند وقتی به این تاپیک سر نزدم از اخبار n-gage خبری ندارم. دو تا سوال دارم:
1-بالاخره بازی ها روی 9.3 فول اجرا میشه یا نه؟(به جز اون 13 تا)
2-گوشی n97 تا حالا هک شده؟
یا حق
نه عزيز هنوز مشكل داره تريال مياد
بله هك شده و انگيجك نصب شده.
براي 5800 هم انگيج اومد ولي با شتاب سنج.![]()
دوست عزیز امکان داره نحوه هک رو توضیح بدید؟ یا این که لینک صفحه رو بدید؟
1- تو این مسیر :
C:\Private\20007b39
2- نیازی نیست به اون دسترسی پیدا کرد ... میتونی از Phone Memory بکآپ بگیری ...
تو صفحه ی اول همین تاپیک لینک تاپیک HelloOX 2 هستش ...
با PC برو و تو ساین N-Gage برای خودت ID بساز ... بعد فقط با گوشی Log In شو ... تازه از ID قبلیت هم میتونی استفاده کنی ... چون من اینکار رو با ID خودم کردم و مجبور شدم یه ID جدید بسازم ...
اون کلاینت رو از App. Manager پاک کن و بعد کلاینت جدید رو نصب کن ... در ضمن اصلا برای چی میخوای کلاینت جدید رو نصب کنی ... ؟
نکته :
اگر با این کلاینت مشکل داشتی از سایت انگیج ورژن 1.30 ( 1552 ) رو مخصوص 81 دان کن![]()
امکان داره لینک صفحه واسه هک و همچنین نصب ان-گیج روی 97 رو بدید؟
من رو 5700 خودم کلاینت جدید رو نصب کردم بعدش بازی ها رو ریختم.همین و دیگه مشکلی نداشتم
ولی رو 81 که نصب میکنم تریال هستش گفتم شاید چون کلاینت خود انگیج هست نه ریپک شده تریال میاد بازی ها.کسی نظری نداره؟من باید فردا گوشی رو ردش کنم بره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)