تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 506 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

206 تیپ 2 چطور ماشینیه؟ مخصوصا در مقایسه با 405 و تیپ 5
    میدونم که موتورش ضعیفتره بیشتر بحثم سر کیفیت و ... هست
    کیفیت تمام محصولات ایرانی طی چند سال گذشته پایین اومده
    اما خوب 206 تا حدودی با کیفیت تر از بقیه خودروها بوده.
    تیپ 2 با تیپ 5 و تمام 206 ها از کیفیت یکسانی برخوردار هستن
    کیفیت تیپ 2 نسبت به پزو 405 GLX بهتر هست اما با 405 SLX باز هم میشه گفت یکسان هست.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

206 تیپ 2 چطور ماشینیه؟ مخصوصا در مقایسه با 405 و تیپ 5
    میدونم که موتورش ضعیفتره بیشتر بحثم سر کیفیت و ... هست
    از لحاظ موتوری که میدونید تیپ 2 موتور خیلی ضعیفی داره.
    اما از لحاظ کیفیت قطعات، 206 کلاً کیفیت قطعاتش از تمام ماشینای رنج خودش بالاتره (به جز L90)
    در گزارشی که هر ماه توسط سازمان صنایع ایران منتشر میشه، توی ماشینای زیر 20 تومن همیشه L90 اوله و 206 دوم و بعد از اون هم به ترتیب ریو، پرشیا، سمند و 405 قرار دارند.

اما اگه بخوام تجربه خودم رو بگم و کاری به این گزارشات نداشته باشیم، 206 با اینکه ایران خودرو گند میزنه بهش، ولی واقعاً از ماشنای داخلی دیگه کاملاً سرتره.
    تیپ 5 نسبت به تیپ 2 خیلی بهتره (مثلاً ترمزاش دیسکی هستن، آپشناش اتومات هستن و یه سری تفاوتای جرئی دیگه با هم دارن)
    تیپ 2 هم نسبت به 405 (از هر مدلی از جمله GLX و SLX و پارس و ...) و حتی سمند خیلی بهتره. از جنس روکش صندلیا، جنس داشبورد و قسمت داخلی درها و اتاق گرفته تا چیزایی مثل ترمزها و ECU و صدای موتور و بقیه قسمتای فنی. پیشنهاد میکنم به دو تا ماشین یکسان مثلاً 206 و 405ی که 5 سال کار کردن ( یا مثلاً 100 هزارتا کار کردن) نگاه کنید تا متوجه بشین عمر 206 خیلی بیشتر از 405 هست.
    و البته قیمت قطعاتش هم نسبت به 405 گرونتره.

3. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

از لحاظ موتوری که میدونید تیپ 2 موتور خیلی ضعیفی داره.
    اما از لحاظ کیفیت قطعات، 206 کلاً کیفیت قطعاتش از تمام ماشینای رنج خودش بالاتره (به جز L90)
    در گزارشی که هر ماه توسط سازمان صنایع ایران منتشر میشه، توی ماشینای زیر 20 تومن همیشه L90 اوله و 206 دوم و بعد از اون هم به ترتیب ریو، پرشیا، سمند و 405 قرار دارند.

اما اگه بخوام تجربه خودم رو بگم و کاری به این گزارشات نداشته باشیم، 206 با اینکه ایران خودرو گند میزنه بهش، ولی واقعاً از ماشنای داخلی دیگه کاملاً سرتره.
    تیپ 5 نسبت به تیپ 2 خیلی بهتره (مثلاً ترمزاش دیسکی هستن، آپشناش اتومات هستن و یه سری تفاوتای جرئی دیگه با هم دارن)
    تیپ 2 هم نسبت به 405 (از هر مدلی از جمله GLX و SLX و پارس و ...) و حتی سمند خیلی بهتره. از جنس روکش صندلیا، جنس داشبورد و قسمت داخلی درها و اتاق گرفته تا چیزایی مثل ترمزها و ECU و صدای موتور و بقیه قسمتای فنی. پیشنهاد میکنم به دو تا ماشین یکسان مثلاً 206 و 405ی که 5 سال کار کردن ( یا مثلاً 100 هزارتا کار کردن) نگاه کنید تا متوجه بشین عمر 206 خیلی بیشتر از 405 هست.
    و البته قیمت قطعاتش هم نسبت به 405 گرونتره.

این مورد فقط به صاحب خودرو و به عملکرد و چگونگی استفادش از خودرو بستگی داره و طی چند سال نمیشه گفت کدوم ماشین عمرش بیشتره.
    افرادی هستن ماشین صفر کیلومتر میخرن و سر سال موتورش رو میزارن پایین و افرادی هستن یک ماشین رو چند سال استفاده میکنن اما ماشینشون با صفر برابری میکنه.
    پس نمیشه گفت عمر کدوم طولانی تر هست.
    با تغییراتی که در پزو 405 SLX دیدم مخصوصا در نمای داخلی و تغییراتی که ایجاد شده میشه از نظر کیفی با 206 مقایسش کرد .
    همچنین نصب موتور TU5 بر روی 405 SLX خودش تبدیل به یک چالش برای تیپ 2 شده و از نظر قیمت قطعات هم نزدیک به هم شدن. _ این صحبتم فقط در مورد SLX بود و کاری به GLX ندارم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این مورد فقط به صاحب خودرو و به عملکرد و چگونگی استفادش از خودرو بستگی داره و طی چند سال نمیشه گفت کدوم ماشین عمرش بیشتره.
    افرادی هستن ماشین صفر کیلومتر میخرن و سر سال موتورش رو میزارن پایین و افرادی هستن یک ماشین رو چند سال استفاده میکنن اما ماشینشون با صفر برابری میکنه.
    پس نمیشه گفت عمر کدوم طولانی تر هست.
    با تغییراتی که در پزو 405 SLX دیدم مخصوصا در نمای داخلی و تغییراتی که ایجاد شده میشه از نظر کیفی با 206 مقایسش کرد .
    همچنین نصب موتور TU5 بر روی 405 SLX خودش تبدیل به یک چالش برای تیپ 2 شده و از نظر قیمت قطعات هم نزدیک به هم شدن. _ این صحبتم فقط در مورد SLX بود و کاری به GLX ندارم
    خوب طبیعتاً منظور من این بوده که در شرایط برابر مقایسه شه. چون اینجور بخوایم بگیم، عمر کرولا هم به صاحب ماشین بستگی داره!
    اما دلایلی که من میگم 206 از 405 بهتره:
    1- رنگ قوی‌تری داره و بعد از چند سال (مخصوصاً اگه زیر آفتاب قرار بگیرن) میبینیم که 405 رنگ و رو رفته میشه (حتی از نوع پارس) اما 206 کمتر.
    2- گیربکس خیلی قوی‌تری داره و من هیچ وقت حاضر نیستم گیربکس MA5N رو با BE3 عوض کنم! SLX هم از BE3 استفاده میکنه.
    3- ترمزهای 206 حتی تیپ 2 که کاسه ای هست از ترمزهای 405 خیلی خیلی بهترن. سیستم ABS EBD EBA قویتری هم داره.
    4- از لحاظ امنیبی 206 بهتر از 405 هست و اگه ایربگ هم برای اون سفارش داده بشه هیچ حرفی برای گفتن نمیمونه!
    5- 206 از هر مدلی مصرف سوخت کمتری از 405 از هر مدلی داره (حتی SLX)
    6- تعجب میکنم که میگید کیفیت قطعات داخل اتاق SLX خوبه! اصلاً قابل مقایسه با 206 نیست، نمای SLX مثل سمند از افتضاح ترین چرم (یا بهتره بگم پلاستیک!) استفاده شده و بعد از مدتی که تو آفتاب قرار بگیره پوسیده میشه. صندلیهاش هم بعد از یه مدت نرم میشه و روکش خوبی هم ندارن. این مشکلات در 206 وجود نداره.
    و هزار و یک دلیل دیگه ....

این فقط نظر من بود، دیدم شما به خیلیها SLX رو پیشنهاد دادیدن، من هم قبول دارم که موتور Tu5 خیلی عالیه، اما ایراداتی که هنوز بعنوان 405 داره رو هم نباید فراموش کرد.
    Last edited by MehranVB; 30-05-2012 at 11:15.

6. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ممنون دوستان
    از نظراتتون کاملا استفاده کردم
    امکانش هست هزیه های نگهداری 206 و 405 tu5 را مقایسه کنید
    مثل تعویض روغنشون چقد تفاوت داره، یا ...
    چون هزینه نگهداری و تعمیرات هم برای من که درآمد متوسطی دارم اهمیت داره
    در ضمن من با ماشین خوب رفتار میکنم و اهل ویراژ دادن نیستم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من یک 206 تیپ 2 مدل 91 دارم از کجا میشه فهمید نوع گیربکسش چیه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خوب طبیعتاً منظور من این بوده که در شرایط برابر مقایسه شه. چون اینجور بخوایم بگیم، عمر کرولا هم به صاحب ماشین بستگی داره!
    اما دلایلی که من میگم 206 از 405 بهتره:
    1- رنگ قوی‌تری داره و بعد از چند سال (مخصوصاً اگه زیر آفتاب قرار بگیرن) میبینیم که 405 رنگ و رو رفته میشه (حتی از نوع پارس) اما 206 کمتر.
    2- گیربکس خیلی قوی‌تری داره و من هیچ وقت حاضر نیستم گیربکس MA5N رو با BE3 عوض کنم! SLX هم از BE3 استفاده میکنه.
    3- ترمزهای 206 حتی تیپ 2 که کاسه ای هست از ترمزهای 405 خیلی خیلی بهترن. سیستم ABS EBD EBA قویتری هم داره.
    4- از لحاظ امنیبی 206 بهتر از 405 هست و اگه ایربگ هم برای اون سفارش داده بشه هیچ حرفی برای گفتن نمیمونه!
    5- 206 از هر مدلی مصرف سوخت کمتری از 405 از هر مدلی داره (حتی SLX)
    6- تعجب میکنم که میگید کیفیت قطعات داخل اتاق SLX خوبه! اصلاً قابل مقایسه با 206 نیست، نمای SLX مثل سمند از افتضاح ترین چرم (یا بهتره بگم پلاستیک!) استفاده شده و بعد از مدتی که تو آفتاب قرار بگیره پوسیده میشه. صندلیهاش هم بعد از یه مدت نرم میشه و روکش خوبی هم ندارن. این مشکلات در 206 وجود نداره.
    و هزار و یک دلیل دیگه ....

این فقط نظر من بود، دیدم شما به خیلیها SLX رو پیشنهاد دادیدن، من هم قبول دارم که موتور Tu5 خیلی عالیه، اما ایراداتی که هنوز بعنوان 405 داره رو هم نباید فراموش کرد.

نظر شما محترم
    خوب پس شما از خیلی مسائل ایران خودرو با خبر نیستین.
    من هر خودرویی رو طبق ملاک های هر شخص پیشنهاد میدم .

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون دوستان
    در کل هزینه های 206 بیشتر از 405 هستش.
    هر سرویس دوره ای برای 206 به مراتب مخارجش بیشتر از 405 خواهد بود همچنین سایر قطعاتش

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون دوستان
    قطعات 206 از 405 گرونتر هست، مثلاً اگه قطعه‌ای بخواد تعویض بشه (چه داخل اتاق و چه خارجش) خیلی گرونتر از 405 در میاد (قطعات 206 از لحاظ هزینه به زانتیا نزدیکه)
    موتور Tu5 هم نسبت به Tu3 (تیپ 2) خرج بیشتری داره. مثلاً در Tu5 معمولاً از روغن موتور توتال 7000 یا 9000 استفاده میشه در حالی که Tu3 معمولاً از 5000 یا 7000 استفاده میشه.
    ولی به نظر من معیار رو هزینه های سرویس دوره ای قرار ندین، چون شما یه روغن موتور عوض میکنید تا مثلاً 10 15 هزار کیلومتر بعد. 206 و 405 tu5 توی این هزینه ها نهایتاً 10 20 تومن اختلاف تو سال شاید داشته باشن که به نظر من ملاک مناسبی برای خرید خودور نیست!

من یک 206 تیپ 2 مدل 91 دارم از کجا میشه فهمید نوع گیربکسش چیه؟
    تمامی 206ها از گیربکش MA5N استفاده میکنن (به جز اتومات که AL4 هست)
    Last edited by MehranVB; 30-05-2012 at 21:24.

14. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    ما 206 تیپ 5 داریم.روش ضبط و باند بستیم. از اون موقع چراغ ایربگ روی صفحه روشن میشه.یعنی قبل از اون روشن نمیشد.حالا میخوام بدونم این مشکلی توی عملکرد ایربگ ها ایجاد میکنه یا نه؟الان 4000 تا راه رفته و وقت نداریم ببریمش نمایندگی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •