شما به تاپيك زير بريد و فايل PDF آموزش نحوه آپديت دستي كاسپر را مطالعه كنيد و طبق مراحل پيش بريد مطمئنا مشكل شما حل خواهد شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به تاپيك زير بريد و فايل PDF آموزش نحوه آپديت دستي كاسپر را مطالعه كنيد و طبق مراحل پيش بريد مطمئنا مشكل شما حل خواهد شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکار توصیه نمیشه چون بسیاری از آپدیت های مهم و پچ های اصلاحی و برخی به روز رسانی ها با این روش منتقل نمی شود
سلام.مرسی از راهنماییتون ولی من اون فایل رو دارم و طبق اون هم عمل کردم ولی همونطور که گفتم مشکل داره.
اگه ممکنه راهنماییم کنید.
ميتونم خواهش كنم دقيق و مرحله به مرحله بگيد كه چكار ميكنيد و در صورت امكان تصويري از مرحله نهايي و معرفي سرور (فولدري كه قبلا از آن Backup تهيه كرده بوديد و الان بعنوان سرور جديد جهت آپديت معرفي و تنظيم كرده ايد)قرار بديد تا با هم مشكل را حل كنيم؟البته اگر آخرين آپديت را داشته باشيد بايد حجمي در حدود 41MB داشته باشيد.
امروز کسپر را آپدیت کردم
روی سیستمم نرو 9 داشتم با کمال تعجب دیدم به پوشه نصب و خود ستاپ برنامه ایراد ترجان میگیره
اررورش این بود
trojan-ransom.win32.hexzone.gen
این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
370 مگ از سایتش دانلود کردم
راهنماییم کنید
خواهش میکنم راهنماییم کنید
حدود 32 تا تروجان از ستاپ برنامه و 12 تا از پوشه program files
در صورت امكان يه عكس از قسمت تشخيص فايلهاي آلوده قرار بديد تا با هم بررسي كنيم يا يك كپي از فايلهايي را كه تشخيص داده تروجان هستند را دز جايي آپلود كنيم تا ما هم اونها رو اسكن و بررسي كنيم ببينيم مشكل از كجاست.
شما چند وقته كاسپر و Nero را نصب كرديد؟چون من هم از هر دوي اين برنامه ها استفاده ميكنم.الان آپديت هم كردم و كل پوشه Nero را هم مجدد اسكن كردم ولي چيز مشكوك و غيرطبيعي گزارش نكرد.اينهم تصوير اسكن:
![]()
ُسلام
من بیت دیفندر داشتم قبلا اصلاایراد نگرفت
ولی 2 روزه کسپر نصب کردم داره از همون فایل که اشاره کردید ایراد میگیره
زیاد بهش توجه نکنید
پاکه پاکه. چون مکافی هم مشکلی ندید براش
سلام.باید بگم که در اولین مرحله پس از نصب پوشه ای به نام 1 را به عنوان پوشه پشتیبان تعریف کردم.
در مرحله دوم پوشه ای با نام update را که در ویندوز قبلی به عنوان پوشه پشتیبان تعریف کرده بودم به عنوان سرور معرفی کردم و تیک گذاشته و تیک مربوط به سرور کاسپر رو برداشتم.
وقتی بر روی start update در کاسپر کلید کردم شروع به آپدیت کرد ولی حتی قبل از اینکه حجم آپدیت به 500 کیلوبایت برسه تموم میشد و وقتی سراغ پوشه 1 هم رفتم دیدم که خالیه.
شما وقتي داريد كار آپديت را انجام ميديد از قسمت Update گزينه details را بزنيد و ببينيد مراحل كار به چه صورت انجام ميشه چون اگر errorي وجود داشته باشه حتما مشاهده خواهيد كرد.من ديشب براي سيستم يكي از دوستانم KIS 8.0.454 را نصب كردم و با استفاده از پوشه پشتيبان Backupهاي كاسپر نصب شده در سيستم خودم كه در فلش مموري هم ريخته بودم و حجمي در حدود 41MB هم داشت براحتي و در مدت زماني در حدود 1-2 دقيقه KIS نصب شده در سيستم ايشون را آپديت كردم.
شما يكبار با استفاده از گزينه details مراحل انجام آپديت را مشاده كنيد.
اررورش این بود
trojan-ransom.win32.hexzone.gen
این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
nero 9 دارم b هستش
((بلد نیستم چجورس عکس تو فروم یزارم)) میشه توقیح بدین
من 11 ماه نرو 9 ریختم و کسپرم کاری باخاش نداشت تا اینکه دیروز کسپرو آپدیت کردم و گفت تروجان دازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)