تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 1081 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
    من کاسپر ورژن 8.0.0.454 دارم که از واسه آپدیت اون پوشه پشتیبان تعریف کرده بودم و به خوبی هر دفعه اونو آپدیت میکردم و حجم پوشه پشتیبان هم در حدود 35 مگا بایت بود.
    حالا که ویندوز رو عوض کردم پس از نصب کاسپر ابتدا یه پوشه پشتیبان جدید واسش تعریف کردم و خواستم که با استفاده از پوشه پشتیبان قبلی اونو بصورت آفلاین آپدیت کنم ولی نمیشه.یعنی هیچ پیغام خطایی نمیده ولی آپدیت هم نمیشه و حتی حجم آپدیت به 500 کیلوبایت هم نمیرسه.
    لطفا" کمکم کنید.
    ممنون.
    شما به تاپيك زير بريد و فايل PDF آموزش نحوه آپديت دستي كاسپر را مطالعه كنيد و طبق مراحل پيش بريد مطمئنا مشكل شما حل خواهد شد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان یک مشکل در مورد اپدیت کاسپر ورژن 8 دارم موقعی که وارد سایت برای گرفتن دانلود مشی می بینی که گفته ورزن 5و6و 7هست واز ورژن 8 خبری نیست حالا هر بار که اپدیت ورژن 7 را میگیری برای انتی ویروس می گه database is absolet به هر حال اپدیت می شه و ویروسها رو هم شناسایی میکنه خواستیم ببینیم نظر اساتید چیه
    اینکار توصیه نمیشه چون بسیاری از آپدیت های مهم و پچ های اصلاحی و برخی به روز رسانی ها با این روش منتقل نمی شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما به تاپيك زير بريد و فايل PDF آموزش نحوه آپديت دستي كاسپر را مطالعه كنيد و طبق مراحل پيش بريد مطمئنا مشكل شما حل خواهد شد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام.مرسی از راهنماییتون ولی من اون فایل رو دارم و طبق اون هم عمل کردم ولی همونطور که گفتم مشکل داره.
    اگه ممکنه راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.مرسی از راهنماییتون ولی من اون فایل رو دارم و طبق اون هم عمل کردم ولی همونطور که گفتم مشکل داره.
    اگه ممکنه راهنماییم کنید.
    ميتونم خواهش كنم دقيق و مرحله به مرحله بگيد كه چكار ميكنيد و در صورت امكان تصويري از مرحله نهايي و معرفي سرور (فولدري كه قبلا از آن Backup تهيه كرده بوديد و الان بعنوان سرور جديد جهت آپديت معرفي و تنظيم كرده ايد)قرار بديد تا با هم مشكل را حل كنيم؟البته اگر آخرين آپديت را داشته باشيد بايد حجمي در حدود 41MB داشته باشيد.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dreamland
    Guest

پيش فرض

امروز کسپر را آپدیت کردم
    روی سیستمم نرو 9 داشتم با کمال تعجب دیدم به پوشه نصب و خود ستاپ برنامه ایراد ترجان میگیره
    اررورش این بود
    trojan-ransom.win32.hexzone.gen
    این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
    370 مگ از سایتش دانلود کردم
    راهنماییم کنید
    خواهش میکنم راهنماییم کنید
    حدود 32 تا تروجان از ستاپ برنامه و 12 تا از پوشه program files

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

امروز کسپر را آپدیت کردم
    روی سیستمم نرو 9 داشتم با کمال تعجب دیدم به پوشه نصب و خود ستاپ برنامه ایراد ترجان میگیره
    اررورش این بود
    این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
    راهنماییم کنید
    در صورت امكان يه عكس از قسمت تشخيص فايلهاي آلوده قرار بديد تا با هم بررسي كنيم يا يك كپي از فايلهايي را كه تشخيص داده تروجان هستند را دز جايي آپلود كنيم تا ما هم اونها رو اسكن و بررسي كنيم ببينيم مشكل از كجاست.
    شما چند وقته كاسپر و Nero را نصب كرديد؟چون من هم از هر دوي اين برنامه ها استفاده ميكنم.الان آپديت هم كردم و كل پوشه Nero را هم مجدد اسكن كردم ولي چيز مشكوك و غيرطبيعي گزارش نكرد.اينهم تصوير اسكن:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز کسپر را آپدیت کردم
    اررورش این بود
    این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
    راهنماییم کنید

ُسلام
    من بیت دیفندر داشتم قبلا اصلاایراد نگرفت
    ولی 2 روزه کسپر نصب کردم داره از همون فایل که اشاره کردید ایراد میگیره

زیاد بهش توجه نکنید
    پاکه پاکه. چون مکافی هم مشکلی ندید براش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ميتونم خواهش كنم دقيق و مرحله به مرحله بگيد كه چكار ميكنيد و در صورت امكان تصويري از مرحله نهايي و معرفي سرور (فولدري كه قبلا از آن Backup تهيه كرده بوديد و الان بعنوان سرور جديد جهت آپديت معرفي و تنظيم كرده ايد)قرار بديد تا با هم مشكل را حل كنيم؟البته اگر آخرين آپديت را داشته باشيد بايد حجمي در حدود 41MB داشته باشيد.
    سلام.باید بگم که در اولین مرحله پس از نصب پوشه ای به نام 1 را به عنوان پوشه پشتیبان تعریف کردم.
    در مرحله دوم پوشه ای با نام update را که در ویندوز قبلی به عنوان پوشه پشتیبان تعریف کرده بودم به عنوان سرور معرفی کردم و تیک گذاشته و تیک مربوط به سرور کاسپر رو برداشتم.
    وقتی بر روی start update در کاسپر کلید کردم شروع به آپدیت کرد ولی حتی قبل از اینکه حجم آپدیت به 500 کیلوبایت برسه تموم میشد و وقتی سراغ پوشه 1 هم رفتم دیدم که خالیه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.باید بگم که در اولین مرحله پس از نصب پوشه ای به نام 1 را به عنوان پوشه پشتیبان تعریف کردم.
    در مرحله دوم پوشه ای با نام update را که در ویندوز قبلی به عنوان پوشه پشتیبان تعریف کرده بودم به عنوان سرور معرفی کردم و تیک گذاشته و تیک مربوط به سرور کاسپر رو برداشتم.
    وقتی بر روی start update در کاسپر کلید کردم شروع به آپدیت کرد ولی حتی قبل از اینکه حجم آپدیت به 500 کیلوبایت برسه تموم میشد و وقتی سراغ پوشه 1 هم رفتم دیدم که خالیه.
    شما وقتي داريد كار آپديت را انجام ميديد از قسمت Update گزينه details را بزنيد و ببينيد مراحل كار به چه صورت انجام ميشه چون اگر errorي وجود داشته باشه حتما مشاهده خواهيد كرد.من ديشب براي سيستم يكي از دوستانم KIS 8.0.454 را نصب كردم و با استفاده از پوشه پشتيبان Backupهاي كاسپر نصب شده در سيستم خودم كه در فلش مموري هم ريخته بودم و حجمي در حدود 41MB هم داشت براحتي و در مدت زماني در حدود 1-2 دقيقه KIS نصب شده در سيستم ايشون را آپديت كردم.
    شما يكبار با استفاده از گزينه details مراحل انجام آپديت را مشاده كنيد.

Dreamland
    Guest

پيش فرض

اررورش این بود
    این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
    nero 9 دارم b هستش
    ((بلد نیستم چجورس عکس تو فروم یزارم)) میشه توقیح بدین
    من 11 ماه نرو 9 ریختم و کسپرم کاری باخاش نداشت تا اینکه دیروز کسپرو آپدیت کردم و گفت تروجان دازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •