اینو از وسط شهر گرفتم
نظر بدین خوشحال میشم
تازه کارم دیگه
![]()
اینو از وسط شهر گرفتم
نظر بدین خوشحال میشم
تازه کارم دیگه
![]()
سلام
بهتر بود درختو کامل تو کادر میذاشتین.
بعدش این کدوم شهره دوست عزیز.
عکس ها مربوط هستن به خردادماه سال 88 .
Camera Model:
Nokia N95 8GB
f/2.8
1/143
ISO-100
1. Waiting for Sunrise2. Conflict Beauty3. Green Loveدوستان نظر فراموش نشه!![]()
سلام
عکس اولت که خیلی کار داره: کادر . نور . زاویه.
عکس دوم خوبه میتونستی از نزدیکتر بگیری یا کراپ کنی.
عکس سوم اون آقایون پای درختبهتر بود نباشن و همینطور سایه پایین عکس.
Last edited by abera; 01-01-2011 at 01:55.
دوست عزیز عکسات اگزیف نداشتن. مدل دوربینتون چی بود؟
Last edited by abera; 01-01-2011 at 01:47.
البته بهتر بود توضیحات مربوط به هر عکس رو زیر هر کدوم قرار بدم ولی خب... الان توضیح می دم!دوست عزیز عکسات اگزیف نداشتن. مدل دوربینتون چی بود؟
دوربین که چه عرض کنم، بالا گذاشته بودم، با دوربین موبایل گرفته شدن! مدل گوشی هم Nokia N95 8GiG ، به همین خاطر دسترسی چندانی به آپشن و اینا نداشتم و کلا رو اتوماتیک تنظیم بود. در مورد عکس اول موبایل رو کاشتیم رو سنگ! (با هزار مصیبت) و سریع رفتیم ژست نگاه به دوردستها رو گرفتیم که الان مثلا یک شات معناگرا گرفته باشیم! غافل از اینکه کلا دوربین ما رو فراموش کرده و فوکوس نمودن رو خس و خاشاک!!نور هم، دم صبحی بود به اصطلاح در انتظار طلوع بودیم دیگه! کم بود یه ذره!!
عکس دومی هم که فرمودین زوم می شد، راستش زوم کردم ولی دوربین جواب نداد، عکسشو دارم... پیدا کردم می ذارم ولی کمی ناجور افتاده!
سومی هم باز دوربین کاشته شده، اون هم رو 5 تا سنگ! بعدش هم بدو که الان عکس میوفته!!از کنار دوربین تا دم درخت...، اون دوتا آقا هم ماییم! یکی خودم یکی دوستم...
ولی درسته مهم اینجا درخت بود، همینطوری گفتم چون درخت شکلش خاصه بذارم ببینیم! سایه رو هم به جا فرمودین، اگه نبود بهتر می شد. (انشاا... یک شات زیبا با راهنمایی دوستان از این درخت می گیرم.)
این هم عکس دوم از زاویه ای نزدیک تر:
علی جان سایت سرم رو کلا مشغول کرده شرمندتم
خوبی داداشی؟
باقی بروبج خوبید؟
اینم عکس من
![]()
مشخصات عكس:
1/400 - f8 - FL 10mm - ISO 80
خوشحال ميشم دوستان نظرشون را بفرمايند ..
گردنه گدوك قبل از ورسك
![]()
Last edited by Excel-VB; 05-01-2011 at 12:00.
اسکله های شمال نیست؟بندر ترکمن،آشوراده؟
sony_w220
قناری من
(1)
Last edited by ALI-17; 02-01-2011 at 04:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)