تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 379 از 465 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

در آغاز فعالیت m3l!ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ایول ایول ! سلام ! آخی ! اولین پستیست که تو این سایت میزنم !
    میگم اینجا تاپیک سیمزهدیگه!؟ درست اومدم که !؟ خوب است !
    دوستان عزیز ! سوال دارم ! من از کجا میتونم واسه سیمز خرت و پرت و لباس و اینا دانلود کنم ؟ بعدش این که ! آها ! من همه نسخه های سیمزو دارم . اما میخوام تو نایت لایف دراکولا شم نمیشه ! میخوام تو این سیزنز ازین آدم گلی ها بشم نیشه . دیگه تو این سیمز آپارتمان چجوری میشه وارد سرزمین های جادویی شد !؟ من گرگینه هم نمیتونم بشم ! یعنی میرم ازین معجونا میخرم اما روشون نمیشه کلیک کرد . واااای شما را به ارواح سازندگان سیمز کمک کنید !

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول ایول ! سلام ! آخی ! اولین پستیست که تو این سایت میزنم !
    میگم اینجا تاپیک سیمزهدیگه!؟ درست اومدم که !؟ خوب است !
    دوستان عزیز ! سوال دارم ! من از کجا میتونم واسه سیمز خرت و پرت و لباس و اینا دانلود کنم ؟ بعدش این که ! آها ! من همه نسخه های سیمزو دارم . اما میخوام تو نایت لایف دراکولا شم نمیشه ! میخوام تو این سیزنز ازین آدم گلی ها بشم نیشه . دیگه تو این سیمز آپارتمان چجوری میشه وارد سرزمین های جادویی شد !؟ من گرگینه هم نمیتونم بشم ! یعنی میرم ازین معجونا میخرم اما روشون نمیشه کلیک کرد . واااای شما را به ارواح سازندگان سیمز کمک کنید !
    اين مشكلتون با يك سرچ كوچيك حل ميشد :

نقل قول نوشته شده توسط Maggy_P
    دراكولا يك موجود خون آشامه كه هيچ وقت پير نميشه و نميميره مگر اينكه توي روز زير نور آفتاب پرسه بزني كه درجا خاكستر ميشي.
    اگه ميخواي دراكولا ببيني بايد شبا بيرون پرسه بزني ترجيحا رستوران نباشه چون كمتر اون طرفا آفتابي ميشن چون دراكولا ها نيازي به خوردن ندارن معمولا به صورت لحظه اي ميان و ميرن مثلا ممكنه يك ساعت بيشتر نمونه براي همين بهتره زود تر باهاش آشنا بشي وقتي آشنا شدي ميتوني شبا بهش زنگ بزني ( صبحا نزن خوابن) يك بار هم شب دعوتش كن تا بياد خون گردنت رو بمكه اونوقت تو هم تبديل ميشي به خون اشام با دو دندان نيش دراز!

هر وقت توي حياطت درخت و ميوه پرورش بدي بعد از چند مدت دورشون افت جمع ميشه كه با جمع كردن آفت ها به طور پيوسته ( حدود 4 روز ) سيمز شما سيمز گياهي ميشه
    جادوگر در سيمز آپارتمان :

خوب يكي از چيز هايي كه باعث ميشه اين بازي خيلي جذاب بشه وجود جادوگر توي اين بازيه
    براي اينكه بتونيد يك جادوگر ببينيد بايد مثل vampire ( يا همون دراكولاي خودمون! ) توي شهر پرسه بزنيد تا يكي گير بياريد و باهاش دوست بشيد ، بعد از دوستي با جادوگر بايد از اون بخوايد كه بهتون جادو ياد بده اونوقت شما هم به يك جادوگر تبديل ميشيد...

ويژگي هاي برجسته ي يك جادوگر اينه كه ميتونه ورد بخونه و جادو كنه شما حتي ميتونيد خودتونو به يك گربه تبديل كنيد و يكي ديگه از ويژگي هاش اينه كه با چوب جاروش ميتونه پرواز كنه و به سرزمين جادويي سفر كنه! و نكته ي ديگه اينكه جادوگران همه مثل هم نيستن ، هم جادوگر بد داريم هم جادوگر خوب!

3. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Boromir
    من خودم از روی مطمئنی یک بار دیگه اونو دانلود کردم فقط باید کد امنیتی رو وارد کنی و بعد Download file nowرو بزنی بعد یک پنجره می آید که شما باید saveرو بزنی .
    ولی به نظر من که ترتیب نصب مهم نیست شما خودتون بهم گفتین که مهم نیست
    gap
    عروسك جان كد امنيتي رو به قول آقا جواد وارد كن و دانلود كن...
    سلام

درست شد ... آخه من با IDM دانلود میکنم به خاطر همین تا این آدرسه رو تو صفحه ی اینترنت میزدم میرفت خود صفحه رو دانلود میکرد ... اما این دفعه صفحه باز شد و تونستم دانلود کنم .... ممنونم Boromi عزیز

راستی یه چیزی .... من سیمزامو برده بودم Vacation ولی زودتر از موقع برگشتم ... هنوز بر نگشته بودم یه ماشین اومد دنبالمون و دوباره ما رو برد Vacation

حالا دیگه سیمزامو نمیتونم برگردونم خونه همونجا گیر کردن !!!!! دیگه گزینه ی برگشت به خونه وجود نداره !!!!

5. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خیلی خوبین ! مرسی ! فقط مگی جون من شبا کجا باید پیدا کنم این دراکولا ها رو ؟! چه شکلی ان ؟ جور خاصی لباس میپوشن ؟
    بعدش این که تو چه سنینی میشه دراکولا شد ؟ نوجوونا هم میشن یا فقط بزرگا ؟

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بیشتر تو پارک ها و رستوران ها بعضی موقع ها هم بولینگ

همشون شنل سیاه دارن.

فکر کنم فقط بزرگ ها

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خوبین ! مرسی ! فقط مگی جون من شبا کجا باید پیدا کنم این دراکولا ها رو ؟! چه شکلی ان ؟ جور خاصی لباس میپوشن ؟
    بعدش این که تو چه سنینی میشه دراکولا شد ؟ نوجوونا هم میشن یا فقط بزرگا ؟
    نصف شب بيشتر توي ديسكو ها پرسه ميزنن

اگر دراكولا زن باشه از اين لباس قديميا تنشه ، اگر مرد باشه يك كت و شلوار با شنل سياه داره
    يك مشخصه هم داره كه وقتي راه ميرن دستشونو جلوي دهنشون ميگيرن و كمي قوز دارن ، رنگ پوستشون هم سفيد هست ، گاهي اوقات هم به خفاش تبديل ميشن
    توي نوجواني نميشه ، فقط دانشگاهي به بالا ميشه

نقل قول نوشته شده توسط aroosak_kooki
    راستی یه چیزی .... من سیمزامو برده بودم Vacation ولی زودتر از موقع برگشتم ... هنوز بر نگشته بودم یه ماشین اومد دنبالمون و دوباره ما رو برد Vacation

حالا دیگه سیمزامو نمیتونم برگردونم خونه همونجا گیر کردن !!!!! دیگه گزینه ی برگشت به خونه وجود نداره !!!!
    عجب چيز عجيبي!
    من تا به حال زود برگشتم خونه اما چنين اتفاقي نيفتاده هيچ وقت

به احتمال زياد گير يك باگ افتادي
    منم گاهي باگ گيرم افتاده
    يك بار داشت يارو با تلفن حرف ميزد با يك نفر ، بعد همون نفر توي همون لحظه از جلوي خونم رد شد! بعدش ديگه اين گوشي تلفن رو زمين نزاشت هر كاري هم بهش ميگفتم انجام نميداد ، همينجوري سيخ ايستاده بود!

9. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

خیلی مرسی maggy و Viren جونم !
    توجه ام رو معطوف میکنم به یافت این اشباح ! ایول مرسی !!! یوهو ! اگه بشه چی میشه !
    میگم گرگینه چی ؟ واسه اون چیکار باید کنم ؟

----
    دیگه این که میشه عکس سیمزامون رو بذاریم ؟

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

شب ها از ساعت 10 به بعد از جلوی خونه شما یه گرگ سیاه رد میشه

باید اذیتش کنی تا گازت بگیره!بعد از چندین ساعت تبدیل میشی

12. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه رد نمیشه که !؟ من اتفاقا همیشه ده به بعد بر و بچه ها رو بر میدارم تو حیاط دور آتیش گپ میزنن . گرگی در کار نیس ! ( در حال اشک ریختنم الان !!!!!!!!!! )

در آغاز فعالیت skylarker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ir-Msh

پيش فرض

سلام... آی مملکت این سیمز چیه که 379 تا صفحه نظر دهی تا الان براش باز شده ... یکی به ما هم بگه قصه چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •