یا باید از اول سرعت 240 نمیدادن یا الانم که دادن توقع ما بالا رفته و انتظار همون سرعتو داریم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یا باید از اول سرعت 240 نمیدادن یا الانم که دادن توقع ما بالا رفته و انتظار همون سرعتو داریم.
مثلا کجا میخوای بری از اندیشه بهتر... سرعتتونم که بالاتر از استاندارده
احساسی نباید تصمیم بگیرین، تو این چن هفته که اینترنت کله کشور مشکل داشت. الانم تا حدودی شرایط بهتر شده و ممکنه خطه شما کلا مشکل داشته باشه. واسه منم همینطور بود، 3-4 ماه پیش که سرعت شما وسایر دوستان بالا بود واسه من از 30 بالاتر نمیرفت (سرویس 256) چه تو روز چه تو شب. ولی الان روزو شب سرعتم عالیه. یکم صبر کنین شرایط بهتر میشه
عزیز سرعت من توی روز 240 کیلوبایت هم میرسه بعد که شب میشه میاد 18 کیلوبایت
خوب دیگه مشکلت چیه، بعضیا سرعتشون تو شب و روز از 20 تا هم بالاتر نمیره
من پیشنهادم به بعضی هایی که شما مگید این است که اگر سرعت انها صبح شب از 20 بالا تر نمیره راحت میتونن برن دامون و یک 128 نامحدود بگیرن با قیمت 28 تومان اونجا هم راحت می تونید صبح تا شب بدون کم شدن حجم دانلود کنید وهم سرعت شما هم از 20 دیگه بالاتر هست.
سرعت خیلی زیاد فقط مهم نیست با سرعت 60 یا 70 هم صفحات خیلی سریع باز میشه و میشه کلی دانلود کرد ولی مثلا اگه 128 نامحدود داشته باشیم با سرعت 60 یا 70 میدونین چقدر میشه تو روز دانلود کرد حالا اگه شبم سرعت خوب باشه که دیگه بهتر
به نظر من قیمت مهمتره باتوجه به اینکه دامون داره 128 نامحدود رو میده 28000 تومن و اندیشه 40000 تومن اگه واقعا
سرعت بین 40 تا100 باشه دامون خیلی بهتره
Last edited by mehdihamed; 05-05-2010 at 17:15.
من با نظر شما موافقم
ولی کسی پیدا نمیشه ما ببینیم ایا این سرعت واقعی است چون ممکن تو این سایت افرادی از هر شرکتی باشند که تبلیق ispخودشان را می کنند .فقط یک تست سرعت قرار بدید که معلوم شود این سرعت برای دامون هست یا نه .
سلام..
من عضو جدیدم...
یه سوالی داشتم!
دیروز پیش از طرف شرکت اینترنتی "کهکشان پرداز آریا" (!) با من تماس گرفتن که شماره تلفن من توی قرعه کشی در اومده و من برنده شدم! و ازم آدرس خواستن برای پست کارت یک ساله اینترنت (یوزر و پسورد) و گفتن که باید موقع تحویل گرفتن 14000تومان بدم بابتش. و گفتن که فردا عصر پست میکننش. و اگه قبول کنم شماره ام میره جزو اون صد شماره انتخابی که قراره از بین اونها به 50 شماره سکه و ال سی دی و شارژ اینترنت برای یک سال مجدد رو بدن و از این حرفها!!
منم قبول کردم خب... الانم برام یوزر و پسورد اومده اما هنوز کمی گیجم! به ادرس اینترنتی که رو پاکت نوشته بود یعنیمیرم اما باز نمیشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم بدونم شما اطلاعاتی دارین در این زمینه؟ و اینکه من اشتباه کردم آیا؟!!!
گره این مشکل فقط به دست moz عزیز حل میشه که به دوستش بگه از سایت speedtest یه تست سرعت بگیره و برای ما عکسشو تو این تاپیک قرار بده![]()
Last edited by mehdihamed; 05-05-2010 at 20:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)