نه دوربین فیلمبرداری نمیخوام..قیمتش دقیقا چنده؟
نه دوربین فیلمبرداری نمیخوام..قیمتش دقیقا چنده؟
[quote=Gesher;4156223]درود.دوستان از تاریخ ورود FZ38 Panasonic اطلاعی دارید؟[/quo
با سلام از نمايندگي پاناسونيك (بانيان )سوال كردم . اعلام كردند 22 شهريور عرضه مي شود . قيمت هم حدودا 50 تومن از FZ28 بالاتر است.البته اگر بشود به گفته هاي انها اعتماد كرد.
SD880 IS قیمتش حدود 270 تومنه و SD960 IS حدود 290 تومن. هر دو دوربین های خوبی هستند ولی همون طور که گفتم از نظر فیلمبرداری 960 و از نظر عکس 880 یه مقدار بهتر هستند.
مشخصاتشون که چیز خاصی نیست. بعد هم اگه مشخصاتشون خوب باشه باز هم دلیل بر خوب بودن نمیشه. کیفیت عکس رو نمیشه از روی مشخصات دید. ضمنا Benq یه مارک کاملا گمنام هست تو دوربین های دیجیتال. مثلا شما اگه بخواین ماشین بخرین بین مرسدس بنز و یه کمپانی گمنام که تا حالا اسمشو نشنیدین مسلما بنز رو انتخاب میکنید. حتی اگر مشخصات اون یکی خوب باشه. حالا قیمتشون چنده؟
قیمت یکی از مدل ها 180 دیگه هم بالاتره. یکی از شرکت های نمایندگی این شرکت با یکی از شرکت های فامیلمون قرارداد بسته! اون که خیلی تعریف می کرد ازش!
با تشکر![]()
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم.
بین این چند دوربین کدومشونو پیشنهاد میکنین؟
canon sd780 is
canon sd960 is
sony w290
sony t500
sony t90
همونطور که میبینین کیفیت فیلمبرداری برام مهمه
و یک سوال دیگه:
تو بازار panasonic fz28 پیدا میشه؟ چنده؟
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیز
سری T سونی رو فراموش کنبد. دربین این دوربین ها من مدل های کنن را پیشنها می کنم.fz28 هم در بازا رخیلی کم شده .من چند روز پیش جمهوری بودم اما خبری از این دوربین نبود.
بین اینا اول SD960 و بعد W290
ضعیف ترینشون هم T90 هست.
البته کنان چند تا مدل جدید به تازگی معرفی کرده که مشخصات خوبی دارن. پاناسونیک هم چند وقت پیش FZ38 رو معرفی کرد.
Last edited by prowler88; 03-09-2009 at 11:17.
سلام
شاید سوالم یه کم کلی و کلیشه ای باشه ولی واقعا انتخاب یه دوربین الان خیلی مشکل شده .
10-20 صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی گیج تر شدم .
یه دوربین برای استفاده غیر حرفه ای که کیفیت عکسش توی شب و جاهای کم نور هم خوب باشه و زوم نسبتا خوبی داشته باشه و حتما ژاپن اصل باشه !! و ال سی دی بزرگ نسبتا .میخوام بخرم . قیمت تا 400 و اینا هم میتونم بدم . اصلا برند برام مهم نیست .
توضیح : 5 سال پیش یه فوجی اف -- 700 گرفتم 300 هزار . زمان خودش هم گرون بود و هم دوربین 6 مگا پیکسل واقعا تازه اومده بود . ولی عکساش تو شب و زیر سقف خیلی معمولی بود . و زوم ضعیف .
الان یه دوربین واقعا قویتر و بادوام بیشتر میخوام .
ممنون .
اگه زوم برات مهمه باید بری سراغ سوپرزوم ها. بین سوپرزوم ها هم بهترین گزینه کنان SX10 هست که حدود 430 تومنه. SX20 هم هنوز نیومده ولی اون چون رزولوشنش زیاد شده کیفیت عکساش تو شب احتمالا در حد SX10 نیست.
حالا چرا روی ژاپن بودنش تاکید داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)