تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 379 از 1174 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

برو بچ این یاسینه رفته دست به دامن مدیران شده که بیاد سرکشی

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هووووووووووو به قول علی صادقی داش زیزو ماله mahdi _shadi هست شما همون کریست خودمونی
    آخ راست می گی یادم نبود...کریس کجایی که ببینی آواتارم در خطره اگه تو نیای رئال آخه بگو من چیکار کنم..هان...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

بچه ها خواهشا دیگه نرید تو تاپیک منچستر و تمام حرفاتونو تو یه پست بزنید. یکم به فکر بار فنی تاپیک هم باشید

چشممممممممممممممممم داش روبی

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

زین الدین زیدان از رونالدو می خواهد تا با پیوستن به رئال مادرید رکورد گرانقیمت ترین بازیکن تاریخ جهان که در دست خودش است بشکند .
    وی که با ۴۶ میلیون پوند راهی رئال مادرید شد و پنج سال را در این تیم گذراند گفت : اگراو به رئال مادرید بیاید این مبلغ بالایی است . آنها حاضرند تا بیشتر از هزینه ی من بپردازند و وزنه را بالا ببرند . او فصل فوق العاده ای داشت . قهرمان لیگ و چمپیونزلیگ و من فکر می کنم که حذف او و پرتغال در یک چهارم نهایی هیچ معنایی نمی دهد زیرا آنها در مقابل آلمان بزرگ بازی کردند .
    وی افزود : نمی شود چیزی درباره ی شایستگی او در طول سال گفت . او نیاید از اشتغال در رئال مادرید بترسد . آنها همیشه می خواهند تا بازیکنان خوبی بگیرند . حالا این به برنامه های شخصی اش بستگی دارد اگر او بخواهد این بازی کند این جا بازی خواهد کرد .

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

روبینیو ستاره ی برزیلی رئال مادرید پس از ابراز تمایل رونالدو به حضور در رئال مادرید مذاکرات خود را با منچستر یونایتد آغاز کرد .
    با آمدن رونالدو جای روبینیو در پست هافبک راست تنگ می شود و روبینیو ترجیح می دهد در جایی برود که بتواند به خوبی خودش را نشان دهد و پیشنهاد یونایتد جذاب تر از سایر پیشنهادات است .

* روبینیو باید به یاد بیاره که زمانی آرزوش حضور توی رئال مادرید بوده . در ضمن با این روبن همیشه مصدوم احتمالا یکی از اعضای همیشگی تیمه . فکر می کنم که روبینیو می ترسه تا با رونالدو رقابت کنه .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

بچه ها من خیلی دوست دارم رونالدو بیاد رئال ولی نه به قیمت رفتن روبینیو

تو سایت هواداران رئال در ایران از کاربرا خواسته شده که بگن دوست دارن روبینیو رو تو رئال ببینن یا رونالدو رو؟ نتیجه تا به این لحظه
    واسه همین من زدم داش روبی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

10 معرفی رونالدو به هواداران رئال

اینم عکسی از معرفی رونالدو به هواداران.........

این تاپیک رو بزنید دیگه............
    راستی یه چند تا عکس بزارید تا درستشون کنم..............

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی مادردیسموهای گل و نازنین :
    اقا جان ما ول کنید این بحثها رو عاقبت نداره نه اصلا واس رئالیها افت داره که اینکارا رو بکنن کلا بیخیال بشین و خودتونو سبک نکنید ولی خوب خدایشش اومدن رونالدو بدجوری هیجان زده ام میکنه.
    و دیگر اینکه دوستان عزیز در مورد قرارداد شوستر اینه که ایشون تا اخر فصل که در پیش داریم زمان دارند.
    و در مورد اتمام زمان نقل و انتقالات بگم خدمت دوستان که دوستان عزیز تا شروع لیگ نقل و انتقال میتونه شکل بگیره مثلا روبن دقیقا یه هفته قبل شروع لیگ اومد کلا هنوز خییلی وقت مونده ولی خوب باید دست به کار شیم.
    و مسئله اخر اینکه عزیزان گل رئالی رافا نادال عزیز و دوست داشتنی و مادردیسمو فردا ساعت 18:30 بازی داره و ایشالا اینبار هم فدرر رو میبره و باز هم یک رئالی چست و چابک پیروز میشه.
    کلا من از این رئالیها خییلی خوشم میاد.
    1:رافا نادال
    2:انتونیو بانداراس
    3:کونتادار
    4:تام کروز
    و خیلی از بزرگان دیگر که رئالی هستن به تمام معنا
    راستی اینو بگم که شیخ عبدالله پادشاه عربستان هم رئالیه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چرا تاپیک زدن منتفی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یوهان توشاک مربی اهل ولز است که شاید بشود گفت حق بزرگی بر گردن باشگاه رئال مادرید دارد.
    یوهان کسی است که ریسک بزرگی کرد و اعتبار خود را در معرض خطر گذاشت و در همان اوایل چوب همین ریسک خود را خورد ولی اکنون از این ریسک و از این انتخاب خود بسیار خرسند است و به ان افتخار می کند.
    این مربی کسی است که توانست ایکر کاسیاس دروازه بان بزرگ تیم رئال مادرید و اسپانیا را به جهان فوتبال معرفی کند.
    یوهان می گوید وقتی که دیدم کاسیاس به عنوان کاپیتان تیم ملی اسپانیا جام قهرمانی اروپا را بالای سر می برد به خودم افتخار کردم.
    در سال ۱۹۹۹ و در بازی رئال مادرید در برابر اتلتیکو بیلبائو این مربی ۳ انتخاب برای پر کردن دروازه رئال مادرید داشت اولی دروازه بان باتجربه المانی به نام بودو الگنر و دومی دروازه بان شماره ۱ ارژانتین البانو بیزاری و سومی ایکر کاسیاس جوان.
    یوهان در ان بازی به جوانترین و گمنامترین دروازه بان خود اعتماد کرد و وی را درون دروازه پر افتخارترین تیم جهان قرار داد .
    اما همان طور که ذکر شد این ریسک بزرگ یوهان در اوایل با شکست روبرو شد و در اولین بازیهای کاسیاس این دروازه بان اشتباهاتی انجام داد که حتی منجر به برکناری این مربی ولزی از رئال مادرید شد.
    وی در مورد اتفاقات ان روزها می گوید :
    کاسیاس یک جوان تازه کار بود ولی یک روز در تمرینات من چیزی از او دیدم که به ناگاه از جای خود برخاستم و او را برای حراست از دروازه تیمم انتخاب کردم.
    یک روز گرم و افتابی بود و تقریبا ما بی حوصله در کنار زمین نظاره گر تمرینات بازیکنان جوان باشگاه بودیم که به یک باره کاسیاس با شیرجه ای ۶ یاردی توپ را گرفت و مانع گل خوردن تیمش شد.
    من با خودم گفتم او کیست ؟
    در ان زمان الگنر مصدوم شده بود و بعید به نظر می رسید به این زودی ها برگردد و بیزاری نیز خیلی مورد علاقه من نبود و من کاسیاس را انتخاب کردم.
    اولین بازی کاسیاس در ایالت باسک و در برابر بیلبائو بود و در ان بازی با اشتباهات کاسیاس تیم ما ۲ - ۲ مساوی متوقف شد.
    چهارشنبه همان هفته ما در لیگ قهرمانان به مصاف المپیاکوس در یونان رفتیم و در ان بازی نیز ۳ - ۳ مساوی کردیم که در ان بازی نیز اشتباهات کاسیاس مانع پیروزی ما شد.
    اشتباهات سریالی کاسیاس در برابر لاکرونیا و در خانه خودمان نیز ادامه داشت و باعث شد در مادرید در برابر صدرنشین لالیگا ۱ - ۱ مساوی کنیم.
    هیچ کدام از ان نتایج فجیع و خیلی بد نبودند ولی از همان زمان انتقادات نسبت به من و انتخابم که کاسیاس بود شروع شد.
    در بازی بعد من از بیزاری در برابر تیم رایو والکانو استفاده کردم و ان بازی را ۳ - ۲ بردیم ولی همان دو گلی که خوردیم نیز تقصیر بیزاری بود و دوباره تصمیم گرفتم از کاسیاس استفاده کنم.
    در بازی بعد در لیگ قهرمانان در برابر تیمی از نروژ ۱ - ۰ پیروز شدیم ولی بعد از ان بازی من از کارم برکنار شدم.
    چند ماه بعد که تلویزیون را برای تماشای فینال لیگ قهرمانان اروپا روشن کردم دیدم رئال مادرید با دروازه بانی ایکر کاسیاس در برابر والنسیا پیروز شد و توانست به مقام قهرمانی برسد و این برای من خیلی خوشحال کننده بود زیرا در ان بازی کاسیاس درخشش بسیار خیره کننده ای داشت و هنوز منتظر سهم خود از ان قهرمانی هستم.
    وقتی که در اتریش دیدم کاسیاس به عنوان کاپیتان تیم قهرمان قصد دارد جام را بلند کند بسیار خوشحال شدم و این خشنودی زمانی بیشتر شد که به گذشته برگشتم و دیدم که هواداران با انتخاب من مخالف بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دي استفانو 82 ساله شد

اسطوره باشگاه رئال مادريد روز گذشته جشن 82 سالگي اش را جشن گرفت.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" روز گذشته و همزمان با 82 سالگي اين بازيکن آرژانتيني الاصل سابق تيم ملي اسپانيا در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو و در حضور سران رده بالاي اين تيم برگزار شد.
    "رامون کالدرون" رئيس رئال مادريد از معدود کساني بود که در شهر مادريد حضور نداشت تا در اين جشن شرکت کند.اگرچه او از طريق تلفن به دي استفانو تبريک گفته بود.
    دي استفانو در طول زمان حضور در رئال 8 قهرماني ليگ اسپانيا و 5 قهرماني اروپا را تجربه کرد تا نامش به عنوان يک سمبل هميشه جاودان بماند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •