یعنی اون 40 تومن نبود؟
سرعتش برات چنده؟
وایرلس که دردسر داره
مخابرات اهواز نامحدود میده که!
یعنی اون 40 تومن نبود؟
سرعتش برات چنده؟
وایرلس که دردسر داره
مخابرات اهواز نامحدود میده که!
برای حجمی پس از دانلود حجم رایگان معینی سرعت شبانه رو محدود میکنن. برای من که 512 هستش سرعت شب 4 مگ هست، ولی وقتی محدود میشه سرعت میشه 1 مگ!(باز هم راضیم)
ممنون ازشما.حدودا بعداز چه حجمی محدود میکنه؟اوضاع 1 مگ بهتر از 512 هست؟
مخابرات خوزستان مثل مشهد نامحدود نمیده
اسیاتک روز سرعتش حدود ۴۵ و شب بین ۱۰ تا ۲۰ کیلوبایت
سلام
تو قسمت ثبت نام آنلاین چرا قسمت انتخاب سرویس، اینطوریه؟ و اصلا تنوع نداره.
گزینه اول: سرویس هم آوا (مودم +سرویس)
بعدش 4 تا دیگه گزینه بیشتر نیست که تقریبا ماهی یک گیگ هستن!
در حالیکه در قسمت تعرفه اش سرویسهای متنوعی نوشته داره!
نکنه که فن آوا اینطوری هست که حتما باید ازشون مودم بخری تا سرویس بدن(با توجه به گزینه یک میگم)
خواهش میکنم
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بیشتر از 10 گیگ دانلود کردم که سرعتم اومد روی 1 مگ
مسلما اوضاع 1 مگ خیلی بهتر از 512 باید باشه!محدود کنن به دو برابر سرعت، اونوقت شبانه در حالت محدودیت با سرعت 2 مگ دانلود داری
منظورتون رو نفهمیدم!
من خودم مودم جداگانه خریدم و زنگ زدم سرویس گرفتم از فن آوا بدون هیچ سوال اضافه ای کارم رو راه انداختن و سرویس دادن بهم...
برای مدارک چی میخواد؟
بعدش انتقال adsl به خطی به خط دیگری رو داره؟
یعنی مثل صبانت دو برابر حجمم محدود میشه؟
همه کارها تلفنی انجام میشه.
مشخصات مورد نظر: نام و نام خانوادگی صاحب خط، شماره شناسنامه صاحب خط، شماره ملی صاحب خط، محل صدور شناسنامه صاحب خط، تاریخ تولد صاحب خط و شماره تلفن مورد نظر. بعد مرحله واریز پوله که میتونه کارت به کارت باشه یا پرداخت آنلاین. بعدش هم به یه شماره مستقیم که موقع ثبتنام دادن بهت زنگ میزنی و بعد دیگه میره برای رانژه...
در مورد انتقال نپرسیدم اما قاعدتا باید داشته باشن ولی دو شرط داره: 1. خط مورد نظر ADSL رو ساپورت کنه 2. مرکز مورد نظر پورت خالی داشته باشه
محدودیت هم نمیدونم ولی فکر کنم همینه. من فقط یه ماه نزدیک 30 گیگ گرفتم که تا حدود 10 گیگش سرعت 4 مگ بود و بقیش سرعت 1 مگ
با این تفاسیر شما 512 نامحدودو پیشنهاد میکنید یا محدود ؟!
دستتون درد نکنه. منم دقیقا مثل شما میخوام سرویس بگیرم ازشون.
اول که خواستم ثبت نام آنلاین کنم تو قسمت انتخاب سرویس دیدم که سرویسها تنوع نداره و فقط یک سرویس هست به اسم "سرویس هم آوا (مودم +سرویس) " و 4 تا سرویس دیگه که فوق العاده کم حجم بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که من فکر کردم احتمالا باید اینو "سرویس هم آوا (مودم +سرویس)" انتخاب کنم تا بعد از خرید مودم از فن آوا، تازه بقیه سرویسها مثل 1 مگ تو پنل ثبت نام آنلاین برام فعال شه /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)