تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 670 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 6694

نام تاپيک: >> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میشه اطلاعاتی در موردblack opsبدید
    به تاپیکش مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام...

خسته نباشید.

یه بازی روسی میگن اومده. که با امریکایها میجنگن(شبیه CoD 6).البته اسمشم روسی هست.
    اسمش و لینک برا دانلودشو بزارین ممنون میشم....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

آقا ما این Dragpn Age رو بازی کردیم تموم شد حالا موندیم بی بازی...
    رو درجه ی هارد رفتم (انقدر که دوستان گفتن نرمالش بیچاره میشی گفتیم بذار هارد بریم بیچاره تر شیم بازی طول بکشه!)، البته این در کل دومین CRPG بود که بازی کردم ولی خب این سبک نسبت به MMORPG که ما دو سال بازی میکردیم خیلی آسونتره...
    دیگه حوصله ی MMO ندارم یعنی حوصله ی MMO های Free 2 Play بالانس نشده رو ندارم که تو خودتو میکشی یارو 10 دلار یه ایتم از فروشگاه میخره میاد تو PVP تک ضرب میکشت.
    به هر حال الان میخوام یه RPG دیگه شروع کنم مس افکت 1 و 2 رو سیستمم نصبه،فال اوت 3 با The Witcher EE (بین خودمون مافیا 2 هم نصبه )
    از اینا که گفتم کدوم بار RPG بیشتر داره... کدوم انتخابات تو بازیت بیشتر تاثیر میذاره؟ بعد بعضیا میگن مس افکت کلا میکشی میری جلو 2 تا دیالوگ دوباره میکشی میری جلو... فک کنم ویچر بهتر باشه نه؟ فال اوتم که میگن ممکن نیست دوبار بازی کنید یجور پایان ببینید. راجع به زبانم خیالتون راحت میفهمیم
    حالا پیشنهاد شما چیه؟
    البته بگم تمام DLC های دراگون ایج (2.34 گیگ بودن!) هم نصب دارم اون Awakening هم نصبه ولی یه چیز کش دار دوس دارم (: دی) این دراگون ایج هم نم نمک رفتیم تو 23 روز فک کنم که دیگه آخراش عصبی شدم یه 10 ساعتی بازی کردم تموم شد... کلا اگه Awakening هم خوبه و داستان رو بازتر میکنه بگید، چون این DLC Witch Hunt رو که داره میاد و داستان Origins رو تموم میکنه حتما میخوام بازی کنم.
    در یک کلام یه بازی که پتانسیل بالا داشته باشه مثل این داستانش با اینکه من دوست داشتم همشو یه روزه برم ولی تقریبا یک ماه جز 4 قسمت سریال و این بازی هیچی رو کامپیوتر من اجرا نشد
    هر چه طولانی تر بهتر!
    (نکته > من از Oblivion خوشم نمیاد!)
    پیشاپیش از همتون ممنونم
    Last edited by I3 E L O \/ E D; 05-09-2010 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما این Dragpn Age رو بازی کردیم تموم شد حالا موندیم بی بازی...
    رو درجه ی هارد رفتم (انقدر که دوستان گفتن نرمالش بیچاره میشی گفتیم بذار هارد بریم بیچاره تر شیم بازی طول بکشه!)، البته این در کل دومین CRPG بود که بازی کردم ولی خب این سبک نسبت به MMORPG که ما دو سال بازی میکردیم خیلی آسونتره...
    دیگه حوصله ی MMO ندارم یعنی حوصله ی MMO های Free 2 Play بالانس نشده رو ندارم که تو خودتو میکشی یارو 10 دلار یه ایتم از فروشگاه میخره میاد تو PVP تک ضرب میکشت.
    به هر حال الان میخوام یه RPG دیگه شروع کنم مس افکت 1 و 2 رو سیستمم نصبه،فال اوت 3 با The Witcher EE (بین خودمون مافیا 2 هم نصبه )
    از اینا که گفتم کدوم بار RPG بیشتر داره... کدوم انتخابات تو بازیت بیشتر تاثیر میذاره؟ بعد بعضیا میگن مس افکت کلا میکشی میری جلو 2 تا دیالوگ دوباره میکشی میری جلو... فک کنم ویچر بهتر باشه نه؟ فال اوتم که میگن ممکن نیست دوبار بازی کنید یجور پایان ببینید. راجع به زبانم خیالتون راحت میفهمیم
    حالا پیشنهاد شما چیه؟
    البته بگم تمام DLC های دراگون ایج (2.34 گیگ بودن!) هم نصب دارم اون Awakening هم نصبه ولی یه چیز کش دار دوس دارم (: دی) این دراگون ایج هم نم نمک رفتیم تو 23 روز فک کنم که دیگه آخراش عصبی شدم یه 10 ساعتی بازی کردم تموم شد... کلا اگه Awakening هم خوبه و داستان رو بازتر میکنه بگید، چون این DLC Witch Hunt رو که داره میاد و داستان Origins رو تموم میکنه حتما میخوام بازی کنم.
    در یک کلام یه بازی که پتانسیل بالا داشته باشه مثل این داستانش با اینکه من دوست داشتم همشو یه روزه برم ولی تقریبا یک ماه جز 4 قسمت سریال و این بازی هیچی رو کامپیوتر من اجرا نشد
    هر چه طولانی تر بهتر!
    (نکته > من از Oblivion خوشم نمیاد!)
    پیشاپیش از همتون ممنونم
    از بین این بازی ها Fallout 3 بیشتره توی اون مولفه های RPG وجود داره و طولانی تر هم هست.
    Mass Effect هم هر دو شمارشو باید امتحان کنید. خیلی نمیشه گفت RPG هستش ولی یه سری ویژگی ها فوق العاده بازی داره مثل انتخاب های بین بازی و داستان بازی. ولی زیاد توش مولفه های RPG مثل Dragon Age دیده نمیشه.
    ولی با اون شرایطی که گفتید اگه یه بازی می خواید برید Fallout 3 توصیه میشه.

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام...

خسته نباشید.

یه بازی روسی میگن اومده. که با امریکایها میجنگن(شبیه CoD 6).البته اسمشم روسی هست.

یکی نیست جواب بده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

از بین این بازی ها Fallout 3 بیشتره توی اون مولفه های RPG وجود داره و طولانی تر هم هست.
    Mass Effect هم هر دو شمارشو باید امتحان کنید. خیلی نمیشه گفت RPG هستش ولی یه سری ویژگی ها فوق العاده بازی داره مثل انتخاب های بین بازی و داستان بازی. ولی زیاد توش مولفه های RPG مثل Dragon Age دیده نمیشه.
    ولی با اون شرایطی که گفتید اگه یه بازی می خواید برید Fallout 3 توصیه میشه.
    راجع به Awakening چون من میخوام Witch Hunt رو که پس فردا میاد بازی کنم به نظرتون لازمه Awakening رو تموم کرده باشم؟ کلا Awakening چقدر داستان Dragon Age رو جلو میبره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راجع به Awakening چون من میخوام Witch Hunt رو که پس فردا میاد بازی کنم به نظرتون لازمه Awakening رو تموم کرده باشم؟ کلا Awakening چقدر داستان Dragon Age رو جلو میبره؟
    من خودم اونو متاسفانه بازی نکردم :(
    ولی حدودا 20-25 ساعت طول می کشه. چون یه بسته مکمله نسبت به DLC داستان بیشتری داره.
    اگه اونو هم برید بهتره.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

جدید ترین ورژن بازی جنگ های سلیبی را می خواستم ؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یکی نیست جواب بده؟
    فکر میکنم پیداش کردم:

به لینک زیر برو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام...

خسته نباشید.

اطلاعات بیشتر لطفا...

جدید ترین ورژن بازی جنگ های سلیبی ...
    آخرین بازی از این سری که موجوده:

Stronghold Crusader: Extreme - 2008

بازیهای بعدی این سری هم, دو مورد زیر:

Stronghold Kingdoms - 2010 - فقط چند نفره هست این بازی که مرحله تست Alpha 4 رو داره طی میکنه.

Stronghold 3 - 2011

فکر میکنم پیداش کردم:
    ...
    R.U.S.E. استراتژیه!

13. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •