به تاپیکش مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به تاپیکش مراجعه کنید:
سلام...
خسته نباشید.
یه بازی روسی میگن اومده. که با امریکایها میجنگن(شبیه CoD 6).البته اسمشم روسی هست.
اسمش و لینک برا دانلودشو بزارین ممنون میشم....![]()
آقا ما این Dragpn Age رو بازی کردیم تموم شد حالا موندیم بی بازی...
رو درجه ی هارد رفتم (انقدر که دوستان گفتن نرمالش بیچاره میشی گفتیم بذار هارد بریم بیچاره تر شیم بازی طول بکشه!)، البته این در کل دومین CRPG بود که بازی کردم ولی خب این سبک نسبت به MMORPG که ما دو سال بازی میکردیم خیلی آسونتره...
دیگه حوصله ی MMO ندارم یعنی حوصله ی MMO های Free 2 Play بالانس نشده رو ندارم که تو خودتو میکشی یارو 10 دلار یه ایتم از فروشگاه میخره میاد تو PVP تک ضرب میکشت.
به هر حال الان میخوام یه RPG دیگه شروع کنم مس افکت 1 و 2 رو سیستمم نصبه،فال اوت 3 با The Witcher EE (بین خودمون مافیا 2 هم نصبه)
از اینا که گفتم کدوم بار RPG بیشتر داره... کدوم انتخابات تو بازیت بیشتر تاثیر میذاره؟ بعد بعضیا میگن مس افکت کلا میکشی میری جلو 2 تا دیالوگ دوباره میکشی میری جلو... فک کنم ویچر بهتر باشه نه؟ فال اوتم که میگن ممکن نیست دوبار بازی کنید یجور پایان ببینید. راجع به زبانم خیالتون راحت میفهمیم
حالا پیشنهاد شما چیه؟
البته بگم تمام DLC های دراگون ایج (2.34 گیگ بودن!) هم نصب دارم اون Awakening هم نصبه ولی یه چیز کش دار دوس دارم (: دی) این دراگون ایج هم نم نمک رفتیم تو 23 روز فک کنم که دیگه آخراش عصبی شدم یه 10 ساعتی بازی کردم تموم شد... کلا اگه Awakening هم خوبه و داستان رو بازتر میکنه بگید، چون این DLC Witch Hunt رو که داره میاد و داستان Origins رو تموم میکنه حتما میخوام بازی کنم.
در یک کلام یه بازی که پتانسیل بالا داشته باشه مثل این داستانش با اینکه من دوست داشتم همشو یه روزه برم ولی تقریبا یک ماه جز 4 قسمت سریال و این بازی هیچی رو کامپیوتر من اجرا نشد
هر چه طولانی تر بهتر!
(نکته > من از Oblivion خوشم نمیاد!)
پیشاپیش از همتون ممنونم![]()
Last edited by I3 E L O \/ E D; 05-09-2010 at 13:24.
از بین این بازی ها Fallout 3 بیشتره توی اون مولفه های RPG وجود داره و طولانی تر هم هست.
Mass Effect هم هر دو شمارشو باید امتحان کنید. خیلی نمیشه گفت RPG هستش ولی یه سری ویژگی ها فوق العاده بازی داره مثل انتخاب های بین بازی و داستان بازی. ولی زیاد توش مولفه های RPG مثل Dragon Age دیده نمیشه.
ولی با اون شرایطی که گفتید اگه یه بازی می خواید برید Fallout 3 توصیه میشه.
یکی نیست جواب بده؟![]()
راجع به Awakening چون من میخوام Witch Hunt رو که پس فردا میاد بازی کنم به نظرتون لازمه Awakening رو تموم کرده باشم؟ کلا Awakening چقدر داستان Dragon Age رو جلو میبره؟
من خودم اونو متاسفانه بازی نکردم :(
ولی حدودا 20-25 ساعت طول می کشه. چون یه بسته مکمله نسبت به DLC داستان بیشتری داره.
اگه اونو هم برید بهتره.
جدید ترین ورژن بازی جنگ های سلیبی را می خواستم ؟
فکر میکنم پیداش کردم:یکی نیست جواب بده؟![]()
به لینک زیر برو:
اطلاعات بیشتر لطفا...
آخرین بازی از این سری که موجوده:
Stronghold Crusader: Extreme - 2008
بازیهای بعدی این سری هم, دو مورد زیر:
Stronghold Kingdoms - 2010 - فقط چند نفره هست این بازی که مرحله تست Alpha 4 رو داره طی میکنه.
Stronghold 3 - 2011
R.U.S.E. استراتژیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)