نه نیستش. فقط یه کادر برای وارد کردن کد داره!
نه نیستش. فقط یه کادر برای وارد کردن کد داره!
خب سریال نامبر گوشیتونو بدید ببینم چی میشه.
یک سوال برو بکسی که ورژن گوشی رو به 30 افزایش دادن آیا واقعا مصرف باطری پایین اومده ورژن گوشی م21 و 1 روزه باطریش خالی شد البته استفاده کردم
Last edited by starn; 23-10-2008 at 23:47.
مصرف 95 اصولا همین مقداره.
ولی با آپدیت کمی بهتر میشه.
شما برای بهبود این موضوع می تونی از باتری n95 8 gig که قوی تره جای این باتری استفاده کنی.
حدود 2 برابر الان بهت شارژ میده
راستی می شه بگید جی پی اس ان 95 چطور کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه قسمت gps data تو گوشی هست که با اون می تونید اطلاعاتی از قبیل طول و عرض جغرافیایی سرعت و ... را ببینید.
باید تو یه محیط نسبتا باز بایستید و قسمت کشویی گوشی را باز نگه دارید و 3 دیقه ای صبر کنید تا وصل بشه.
برای استفاده از نقشه هم می تونید از نرم افزار smartcomgps که تاپیکش تو بخش برنامه ها هست استفاده کنید.
تو رو خدا کمکم کنید. این مشکله، یا ماله همه همینطوره؟!
سلام دوستان عزيز من يك مشكلي دارم با گوشيم...
دكمه جوي استيك آن خيلي لق ميزنه...انگار داره از توي گوشي در مياد
وقتی وارد gps data می شم سه تا گذینه هست که هر کدوم رو که می زنم نوشته no connection ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------
یک سوال دیگه وقتی می خوام برای کسی ی چیزی از طریق بلوتوس بفرستم می گه می خوای بلوتوست روشن بشه (فکر کنم اینو می گه )وقتی می زنه no کنسل می شه باید حتما بزنی yes تا بلوتوس تو هم روشن بشه و بعد برای طرف فیلتو بفرستی !!!!!!!!! اینجوری؟ یعنی نمی شه بدون روشن کردن بلوتوس خود ی چیز برای دیگری فرستاد؟
Last edited by starn; 24-10-2008 at 18:46.
من که مشکل اینطوری ندارم ... شاید تنظیمات رو Default کنید بهتر بشهمن نمی دونم چرا بعضی وقتها که فیلم میگیرم، تصویر یه چندثانیه ای (1 یا 2 ثانیه!) متوقف میشه! انگار وسط فیلم عکس میگیره و در همین حین اون چرا قرمزه پائین لنز گوشی هم خاموش و روشن میشه. این دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)