اين جديده cso شده حجمش 43 مگه ! من دارم دانلودش مي كنم !! چي شد حجم سايفون اينقدر اومده پايين !سيفون جديد منظورت سيفون ----- كمبت اوپس هست ؟
اگه امضات رو يه ذره كوچيك كني ديگه عالي ميشه .
اين جديده cso شده حجمش 43 مگه ! من دارم دانلودش مي كنم !! چي شد حجم سايفون اينقدر اومده پايين !سيفون جديد منظورت سيفون ----- كمبت اوپس هست ؟
اگه امضات رو يه ذره كوچيك كني ديگه عالي ميشه .
آره، منم دانلود كردم. 43 مگ! البته هنوز نريختم. از سايفون ----- بعيد بود زير يك گيگ باشه!! :دي
راجع به اون باتري، امروز يا فردا ميرم پشت شهرداري ميپرسم. ولي اگه واقعا 3600 باشه بايد دو برابر باتري داخل جعبه جواب بده! چون باتري خود پي اس پي 1800 mAh هست. البته يه باتري هم خود سوني داده 2200 ميلي آمپر كه فقط 20% بيشتر قدرت داره!
خلاصه ما مونديم چيكار كنيم. از يه طرف 6 ساعت بازي كردن برام كمه. از يه طرف ميترسم باتري بخرم fakeاز آب در بياد! خدا عاقبت همه رو بخير كنه!
من یه بار تو پایتخت دیدم 17 تومن ولی بهتره از توپخونه بخری
من یه نمونه از فیزیکو گفتم.مخترع درخت هم crysis نیست
اینم همون filer هست اموزش خودمه!
Last edited by ali_ranger22; 21-04-2008 at 09:55.
اره این شبکه ای که!
باید صبر کنید تا کوچیکش کنم الان وقت ندارم
سايفونه شبكه ايه ؟!؟ حال نمي ده كه من نم يدونم چرا هر دفعه بايد گند بزنن تو بازي سايفون تو پلي دو هم همين كارار كردن بازي رو خراب كردن !
پس شما حتما توي دستشوئي باهاش بازي كردي
شما نميدوني قيمت رم 8 گيگ چقدره؟؟؟
ممنون
راستي اگه يكي لطف كنه چند تا عكس از محيط بازي هاي psp بزاره تا با گرافيك بازهاي psp بيشتر آشنا بشيم ممنون ميشم
تو دستشويي يه فازي مي ده ! مي گن مردان بزرگ تفكرات بزرگشون رو تو دستشويي مي كنن ! حالا ببين اگه با پي اس پي بري تفكر كني ديگه ته فازه ! از سخنان گهر بار يكي از معلم هاي زمان پيش دانشگاهي من كه مب گفت كتاب دفترتون هم تو دستشويي ببرين با خودتون !پس شما حتما توي دستشوئي باهاش بازي كردي
شما نميدوني قيمت رم 8 گيگ چقدره؟؟؟
ممنون
راستي اگه يكي لطف كنه چند تا عكس از محيط بازي هاي psp بزاره تا با گرافيك بازهاي psp بيشتر آشنا بشيم ممنون ميشم
برا عكسم كافي يه سرچ بزنيد تو گوگل دو نمونه عكس بازي ها اولي برن آوت دومي ريج ريسر:
در ضمن رزلوشن صفحه بازي اندازه عكس دومي يعني 480 در 272
Last edited by J A V I D; 21-04-2008 at 15:27.
سلام.
جاوید عزیز لطفا قیمت روز پی اس پی اسلیم و فلت رو برام بنویسید.
اين سه چهار پست اخير بار علمي بسيار زيادي داشت! طوري كه الآن داره سرم گيج ميره!!
من امروز ميرم توپخونه، شب به اميد خدا نتيجه ي باتري و اينا رو ميگم.
از آقايان J A V I D و ali_ranger22 بسيار تشكر ميكنم(حيف دگمه اش نيست!) مخصوصا جناب جاويد با اين دو عكس اخيرشون! قربان اولي مال برن آوت پردايسه؟! عجب چيز الاغيه!
آره همون طور كه جاويد گفت تو دستشويي خيلي فاز ميده . ولي خارج از شوخي منظورم اينه كه هر جا ميتوني با psp بازي كني ولي با pc كه نميتوني .
عكس هاش هم توي سايت gamespot هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)