مشکل اینه که کسانی هم که میخوان معافیت بگیرن اونا هم باید حساب داشته باشن.این دیگه واسه چی؟
مشکل اینه که کسانی هم که میخوان معافیت بگیرن اونا هم باید حساب داشته باشن.این دیگه واسه چی؟
بخاطر اینکه بانک سپه ورشکست نشه![]()
من که به محض اینکه کارت معافیتم بیاد میرم حساب رو میبندم !!!![]()
محتوای مخفی: کارهای انجامی
یه سوال
تو این فروم کسی هست که خودش یا دوستاش از طریق عمل باز قلب پدرشون معاف شده باشن؟
می خوام ببینم این جریان عدد ef که دکتر بیمارستان بقیه الله برای بابای من نوشته چیه.
چه قدر احتمال معافی وجود داره?
سلام ببخشید تاپیکی دیگه ی نبود که بتونم این سوالمو بنویسم یهکی ازم خواست که مشکلشو اینجا بنویسم خواهش میکنم هر جه سریعتر پاسخ بدید یکی از دوستان رشته ی پرستاری ملی رو تو ساله 89 قبول شده وبهعده یه ترم مرخصی گرفت بعد الان می خواد انصراف بده وبرای کنکوره ازاده ساله 91 بخونه من میخواستم بدونم که اگر بالافرض کنکوره ازاده ساله 91 قبول نشد می تونه واسه سراسریه ساله 92 بخونه واسه سراسریه ساله 91 که نمیشه سنشم الان 22 هست مشکله نظام وظیفه هم نداره
اینو هم میدونه که اون رشترو (پرستاری)نمیتوونه بزنه میخواد واسه دندون بخونه
Last edited by alirecoba2; 07-08-2011 at 01:10.
با سلام به همه
من چند ماه قبل یه سوال پرسیده بودم که میتونم واسه کنکور سال بعد بمونم یا نه ؟((متولد ابان سال 72 هستم و پیش دانشگاهی رو هم تموم کردم ))
بعد دوستان گفتند که میتونم
الان داشتم این پست ها رو میخوندم شک کردم
سال احضار =18 +سال تولد
سال اعزام 19+سال تولد
یکی میتونه کامل توضیح بده که من باید چیکار کنم تا سال بعد هم کنکور بدم ؟
Last edited by kamran987456; 06-08-2011 at 11:51.
متولدین سال 72 ، اعزامشون میوفته سال 91
سال 90 باید برای ارسال مدارک اقدام کنید
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
اگه مشکل خدمت نداره که میتونه همه کار بکنه
مشکلی نیست
نیمه اول و دوم فرقی نداره ؟
چون ابان امسال من 18 سال تمام میشم
و اینکه من میخوام واسه سال بعد کنکور بدم و برم دانشگاه
ولی شما گفتین که ارسال مدارک کنم و سال اعزام 91 بشه
یعنی چجوری میشه ؟ متوجه نشدم
یعنی قبل از اعزام من کنکور قبول بشم اون زمان اعزام لغو میشه ؟
قبل از اعزام اگه قبول بشید میرید دانشگاه و خدمت منتفی میشه
حتی میتونید وسط خدمت هم برین دانشگاه
اینو بخونین
**مشمولان فارغالتحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغالتحصيل پيشدانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح ميباشد:
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)