تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3789 از 4751 اولاول ... 278932893689373937793785378637873788378937903791379237933799383938894289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,881 به 37,890 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من 10 بار مودمم روشن بوده از صبح تا شب و شب تا صبح هیچ وقت ترافیک کم نشده اونم 500 مگ!!!!! هم وقتی لایزر بودم و هم وقتی رفتم آسیاتک
    من خودم همیشه 24 ساعت مودمم روشن و هیچ وقت یه همچین چیزی نشده بود. این اولین باره واسه همین تعجب کردم و فکر می کنم دارن ترافیک از آدم می زنن

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا Art-128 داشتم که بعد از نامحدود شدنش اصلا ازش راضی نبودم هم سرعتش اومد پایین هم هی محدود می شدم
    حالا از اول اردیبهشت تغییر دادم به Eco-512 که موقع تغییر قرار داد مخصوصا پرسیدم که Eco آدم دیگه محدود نمی شه؟ گفتن نه و حداقل سرعتم 50Kb هست حتی شبا!!!
    حالا 2تا سوال دارم:
    1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!! زنگ زدم پشتیبانی یه بی سواد بهم اوفتاد هی من من کرد آخرم گفت modem روشن بوده و modem روشن خودشم مصرف می کنه! بهش می گم آخه 500MB!!!! اونم هی همون جمله رو تکرار کرد.
    می خوام بدونم برا کسه دیگم اتفاق افتاده؟ یعنی شاتل ترافیک می دزده؟

2. هفته اول سرعت دانلود شبانم خوب بود ولی الان یه هفته یه هفته و نیمه که سرعت افتزاحه. شانس بیارم 2-3 دقیقه میره رو 6. بقیشم که همش زیره 6! پشتیبانیم می گه طبیعیه و طبق قرارداد از 6 به بالا قابل قبوله. می خواستم ببینم این دفه تو Eco غیرعلنی محدودم کردن؟ و آیا راهی هست برای دانلود شبانه با همون سرعت 40-50؟ مثلا دانلود نامنظم؟

ورود شما را به جامعه محدودین خوش امد می گم تا اخر این ماه صبر کن از محدودیت در نیومدی تا اخر ماه بعد صبر کن!!!!! نشد خوب ماه بعدّّّّّّّّّ !!! محدودیت مهلت قرار داد یا عمرت بالاخره یکیش تموم میشه!!!!

3. 2 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

تا اونجای که من تو پارس رفتم نه بابا همه جایی چون پارس آنلاین هم داره همین کار رو میکنه اینجا رو بخون می فهمی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می دونی شاتل و شرکتهای دیگر شدند مخابرات و ایرانسل هرکاری ایرانسل میکنه چندماه بعد شایدم 1 سال بعد مخابرات تبلیغ می کرد مثلا انتقال شارژ از ایرانسل به ایرانسل 1 سال گذشت مخابرات یاد گرفت که تو کارش موفق هم نبود چون همیشه ی خدا ارور میده یا همین پیشواز زنگها .........
    شاتل هم همینطور هرکاری میکنه شرکتهی دیگه یاد میگرن ! خدایی ها
    1- شاتل یه قانون گذشت همون قانون و چند ماه بعد من تو سایت آسیاتک دیدم 2- شاتل شیر کردن ومدیریت دانلود در ساعت رایگان و گذاشت بعد 1 سال پارس آنلاین هم دید خوبه اوناهم دارن اعمال می کنند جالبه تازه بقیش یادم نیست
    خوشم میاد همه دارن دنبال شاتل میان تازه شاتل اولین شرکتی بوده که شبانه رایگان رو مد کرده و گذاشته و پشتیبانی 24 ساعته داشته و داره
    لابد پس فردا شرکتهای دیگه به تقلید شاتل میخوان علاوه بر هدیه تولد هدیه سالگرد ازدواج بدن خودمونیم ها بازم شاتل ... راضیم ازش
    اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از شاتل آب خورده و بعدا سرایت کرده

5. 5 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا Art-128 داشتم که بعد از نامحدود شدنش اصلا ازش راضی نبودم هم سرعتش اومد پایین هم هی محدود می شدم
    حالا از اول اردیبهشت تغییر دادم به Eco-512 که موقع تغییر قرار داد مخصوصا پرسیدم که Eco آدم دیگه محدود نمی شه؟ گفتن نه و حداقل سرعتم 50Kb هست حتی شبا!!!
    حالا 2تا سوال دارم:
    1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!! زنگ زدم پشتیبانی یه بی سواد بهم اوفتاد هی من من کرد آخرم گفت modem روشن بوده و modem روشن خودشم مصرف می کنه! بهش می گم آخه 500MB!!!! اونم هی همون جمله رو تکرار کرد.
    می خوام بدونم برا کسه دیگم اتفاق افتاده؟ یعنی شاتل ترافیک می دزده؟

2. هفته اول سرعت دانلود شبانم خوب بود ولی الان یه هفته یه هفته و نیمه که سرعت افتزاحه. شانس بیارم 2-3 دقیقه میره رو 6. بقیشم که همش زیره 6! پشتیبانیم می گه طبیعیه و طبق قرارداد از 6 به بالا قابل قبوله. می خواستم ببینم این دفه تو Eco غیرعلنی محدودم کردن؟ و آیا راهی هست برای دانلود شبانه با همون سرعت 40-50؟ مثلا دانلود نامنظم؟
    من حدود یکساله eco-512 دارم.
    1- تو این مدت مودمم 24 ساعته روشن بوده. و تا حالا هیچ گزارش ترافیک غیرعادی مشاهده نکردم. و پشتیبانی کاملاً چرت گفته. احتمالاً windows update روشن بوده یا scheduler نرم افزار دانلودت روشن شده یا بدترین حالت یکی وایرلست رو -- کرده. شایدم واقعاً شاتل اشتباه کرده.
    2- همینه دیگه باید بسازی. من هنوز نحوه عملکرد سیستم محدود کردنشون رو پیدا نکردم. حدوداً ماهی 10 گیگ شبانه دانلود کنی مشکلی نیست. یه بار 20 گیگ مجانی تو یه ماه دانلود کردم دو هفته محدودم کرد. لامسب طوریم محدود می کنه که حتی صفحه اینترنت هم باز نمیشه

7. این کاربر از mosi-comp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ورود شما را به جامعه محدودین خوش امد می گم تا اخر این ماه صبر کن از محدودیت در نیومدی تا اخر ماه بعد صبر کن!!!!! نشد خوب ماه بعدّّّّّّّّّ !!! محدودیت مهلت قرار داد یا عمرت بالاخره یکیش تموم میشه!!!!
    من از Art به محدودیت عادت داشتم فقط نمیدونsتم Eco هم داره

من حدود یکساله eco-512 دارم.
    1- تو این مدت مودمم 24 ساعته روشن بوده. و تا حالا هیچ گزارش ترافیک غیرعادی مشاهده نکردم. و پشتیبانی کاملاً چرت گفته. احتمالاً windows update روشن بوده یا scheduler نرم افزار دانلودت روشن شده یا بدترین حالت یکی وایرلست رو -- کرده. شایدم واقعاً شاتل اشتباه کرده.
    نه بعدش چک کردم وایرلسم که خاموش بود اصلا روترش. توی Pc هم هیچی حتی 1 MB دانلود نکرده بود واسه همین فکر می کنم کاره خوده شاتله
    لامسب طوریم محدود می کنه که حتی صفحه اینترنت هم باز نمیشه
    lol =))

راستی ISP هست که سرعت شبانش خوب باشه؟ یا همه همین گندن؟ (اصلا اینجا جای این سوال بود؟)
    Last edited by persiangulf7; 14-05-2012 at 18:07.

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

نه بعدش چک کردم وایرلسم که خاموش بود اصلا روترش. توی Pc هم هیچی حتی 1 MB دانلود نکرده بود واسه همین فکر می کنم کاره خوده شاتله
    شرکتی که من ازش نت گرفتم توی اولین اشتراک و اتصالم تا مدتی مدام ترافیک کم میکرد و در حال دانلود بود ظاهرا بقیه هم همین مسئله رو داشتن اما بعد درست شد یعنی همه فقط اول اشتراکشون این مشکل رو داشتن

لامسب طوریم محدود می کنه که حتی صفحه اینترنت هم باز نمیشه
    اقدامی بس ناجوانمردانه میکنه! بی خبر شبیخون میزنه از طرفی چون ساعت یک تا هشت دانلودش رایگان هست مدت زیادی اینترنت قطع میشه فقط روزها وصله

1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!!
    البته اگه دقت کنی گاهی اوقات مودم برای اتصال مخصوصا اگه USB باشه مدت ها زور میزنه ( توی ویندوز seven ) به نظر من اگه این اتصال انجام نشه میتونه مدام sent و receive انجام بده و ترافیک رو کم کنه
    Last edited by ELDORAMO; 14-05-2012 at 19:59.

10. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستانی که شبا از سایت دانلودها دانلود میکنن چند کانکشن میتونن ایجاد کنن؟
    من الان دو سه شب شده برای هر دانلود از هر سایتی به خصوص دانلودها، بیشتر از دو کانکشن ایجاد نمیشه همین باعث میشه سرعت دانلود از 360 به حدود 40-50 رسیده
    این مشکل مربوط به ISP هست یا سرور دانلود یا نرم افزار دانلود؟ البته نرم افزار هم تعداد کانکشن ها روی 16 تنظیم هست

---

مشکل حل شد
    علت این مشکل تداخل نرم افزار دانلود با فایروال سیستم یا انتی ویروس هست که با خاموش کردن نود32 مشکل برطرف شد
    Last edited by ELDORAMO; 14-05-2012 at 23:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای من پیش اومده و هنوز هم هست من وقتی شبها دانلود میکنم و بعد از تنظیم کردن کامپیوترم سر ساعت خاموش میشه ولی مدم روشنه و بارها دیدم که مثلآ ساعت 8 کامپیوترم خاموش بوده ولی ساعت 12 که از خواب بلند شدم دیدم که 10 مگ کم کرده

راستی دوستان من رو که یادتونه اکانت 6 ماه 512eco داشتم نزدیک به 1 ماه و 10 روز دیگه اکانتم تموم میشه و از شاتل میرم جالبه اون زمان سرعتم چه شب و چه روز از 65 بالاتر نمیرفت تو زمان محدود شدن هم که میشد 10 ولی الان که ساعت 5:22 دقیقه هست دارم با سرعت 240 تا دانلود میکنم خودم هم فهمیدم برای چی به این خاطر سرعتم رفته بالا که باز هم قراردادم رو تمدید کنم عمرآ دیگه تمدید کنم حتی اگه بشه 500 تا چون میدونم به محض تمدید قرار داد باز هم همون اش و همون کشک پس شاتل به زودی از دستت راحت میشم

13. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من رو بردی به خاطرات 5 ماه پیشم یادش بخیر چقدر شاتل من رو محدود میکرد هی میومدم اینجا میگفتم چه اشتباهی کردم و. الان اینو گفتی یاد خاطزاتم افتادم فقط 1 ماه و 10 روز دیگه مونده

15. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از شاتل آب خورده و بعدا سرایت کرده
    سلام نه دیگه توجه نکردی ااین یعنی شاتل انقدر بزرگه و قدرت داره که تمام شرکتها تو مسیرش راه میرن اگر کسی هم نخواد تقلید کنه سوت میشه مثله لایزر .....
    با چک کردن فروم ها فهمیدم دیر و زود تمام شرکت ها قوانین شاتل را پیاده میکنن چه 6 ماه چه 1سال این درس برای بزرگ کردن شرکتشونه که از شاتل یاد میگرن
    نتیجه ی بعدی اینه که حتی اگر از شرکت شاتل هم برید باز باید با قوانین شاتل دست و پنجه نرم کنید حالا یا تو خود شاتل یا تو پارس آنلاین یا ......... پس منم که از شاتل راضیم دیگه از این به بعد هم باهاش میمونم ..

---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------

به هیچ عنوان سمت شاتل نیا. واسه شبی ۲۵۰-۳۰۰ مگ منو ۵ ماه محدود کردن ۸-۹ ماه است که شاتل افتضاح شده واسه داونلود . فقط واسه وبگردی . پست قبلی منو بخون

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

عزیز بعضی ها میگن یک خانم زنگ می زنه تبریک می گه هدیه گرفتن والا من چند سال شاتل بودم حتا یک سیبیل کلفت زنگ نزد واسم فاتحه بخونه.

سلام دوستم زنگ بزن واحد فروش علتش رو بپرس به همه هدیه تولد تعلق میگیره من خودم ته قضیه هدیه تولد رو پارسال در اوردم انقد زنگیدم ...... تمام اکو ها بغیر از اکولایت مخصوصا اگر تهرانی هستی سریع جوابتو میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 337 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 337 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •