من خودم همیشه 24 ساعت مودمم روشن و هیچ وقت یه همچین چیزی نشده بود. این اولین باره واسه همین تعجب کردم و فکر می کنم دارن ترافیک از آدم می زنن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من خودم همیشه 24 ساعت مودمم روشن و هیچ وقت یه همچین چیزی نشده بود. این اولین باره واسه همین تعجب کردم و فکر می کنم دارن ترافیک از آدم می زنن![]()
ورود شما را به جامعه محدودین خوش امد می گم تا اخر این ماه صبر کن از محدودیت در نیومدی تا اخر ماه بعد صبر کن!!!!! نشد خوب ماه بعدّّّّّّّّّ !!! محدودیت مهلت قرار داد یا عمرت بالاخره یکیش تموم میشه!!!!
اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از شاتل آب خورده و بعدا سرایت کرده![]()
من حدود یکساله eco-512 دارم.
1- تو این مدت مودمم 24 ساعته روشن بوده. و تا حالا هیچ گزارش ترافیک غیرعادی مشاهده نکردم. و پشتیبانی کاملاً چرت گفته. احتمالاً windows update روشن بوده یا scheduler نرم افزار دانلودت روشن شده یا بدترین حالت یکی وایرلست رو -- کرده. شایدم واقعاً شاتل اشتباه کرده.
2- همینه دیگه باید بسازی. من هنوز نحوه عملکرد سیستم محدود کردنشون رو پیدا نکردم. حدوداً ماهی 10 گیگ شبانه دانلود کنی مشکلی نیست. یه بار 20 گیگ مجانی تو یه ماه دانلود کردم دو هفته محدودم کرد. لامسب طوریم محدود می کنه که حتی صفحه اینترنت هم باز نمیشه![]()
من از Art به محدودیت عادت داشتم فقط نمیدونsتم Eco هم داره
نه بعدش چک کردم وایرلسم که خاموش بود اصلا روترش. توی Pc هم هیچی حتی 1 MB دانلود نکرده بود واسه همین فکر می کنم کاره خوده شاتله
lol =))
Last edited by persiangulf7; 14-05-2012 at 18:07.
شرکتی که من ازش نت گرفتم توی اولین اشتراک و اتصالم تا مدتی مدام ترافیک کم میکرد و در حال دانلود بود ظاهرا بقیه هم همین مسئله رو داشتن اما بعد درست شد یعنی همه فقط اول اشتراکشون این مشکل رو داشتننه بعدش چک کردم وایرلسم که خاموش بود اصلا روترش. توی Pc هم هیچی حتی 1 MB دانلود نکرده بود واسه همین فکر می کنم کاره خوده شاتله
اقدامی بس ناجوانمردانه میکنه! بی خبر شبیخون میزنه از طرفی چون ساعت یک تا هشت دانلودش رایگان هست مدت زیادی اینترنت قطع میشه فقط روزها وصلهلامسب طوریم محدود می کنه که حتی صفحه اینترنت هم باز نمیشه
البته اگه دقت کنی گاهی اوقات مودم برای اتصال مخصوصا اگه USB باشه مدت ها زور میزنه ( توی ویندوز seven ) به نظر من اگه این اتصال انجام نشه میتونه مدام sent و receive انجام بده و ترافیک رو کم کنه1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!!
Last edited by ELDORAMO; 14-05-2012 at 19:59.
دوستانی که شبا از سایت دانلودها دانلود میکنن چند کانکشن میتونن ایجاد کنن؟
من الان دو سه شب شده برای هر دانلود از هر سایتی به خصوص دانلودها، بیشتر از دو کانکشن ایجاد نمیشه همین باعث میشه سرعت دانلود از 360 به حدود 40-50 رسیده
این مشکل مربوط به ISP هست یا سرور دانلود یا نرم افزار دانلود؟ البته نرم افزار هم تعداد کانکشن ها روی 16 تنظیم هست
---
مشکل حل شد
علت این مشکل تداخل نرم افزار دانلود با فایروال سیستم یا انتی ویروس هست که با خاموش کردن نود32 مشکل برطرف شد
Last edited by ELDORAMO; 14-05-2012 at 23:41.
برای من پیش اومده و هنوز هم هست من وقتی شبها دانلود میکنم و بعد از تنظیم کردن کامپیوترم سر ساعت خاموش میشه ولی مدم روشنه و بارها دیدم که مثلآ ساعت 8 کامپیوترم خاموش بوده ولی ساعت 12 که از خواب بلند شدم دیدم که 10 مگ کم کرده
راستی دوستان من رو که یادتونه اکانت 6 ماه 512eco داشتم نزدیک به 1 ماه و 10 روز دیگه اکانتم تموم میشه و از شاتل میرم جالبه اون زمان سرعتم چه شب و چه روز از 65 بالاتر نمیرفت تو زمان محدود شدن هم که میشد 10 ولی الان که ساعت 5:22 دقیقه هست دارم با سرعت 240 تا دانلود میکنم خودم هم فهمیدم برای چی به این خاطر سرعتم رفته بالا که باز هم قراردادم رو تمدید کنم عمرآ دیگه تمدید کنم حتی اگه بشه 500 تا چون میدونم به محض تمدید قرار داد باز هم همون اش و همون کشک پس شاتل به زودی از دستت راحت میشم![]()
من رو بردی به خاطرات 5 ماه پیشم یادش بخیر چقدر شاتل من رو محدود میکرد هی میومدم اینجا میگفتم چه اشتباهی کردم و. الان اینو گفتی یاد خاطزاتم افتادم فقط 1 ماه و 10 روز دیگه مونده
سلامنه دیگه توجه نکردی ااین یعنی شاتل انقدر بزرگه و قدرت داره که تمام شرکتها تو مسیرش راه میرن اگر کسی هم نخواد تقلید کنه سوت میشه مثله لایزر .....
با چک کردن فروم ها فهمیدم دیر و زود تمام شرکت ها قوانین شاتل را پیاده میکنن چه 6 ماه چه 1سال این درس برای بزرگ کردن شرکتشونه که از شاتل یاد میگرن
نتیجه ی بعدی اینه که حتی اگر از شرکت شاتل هم برید باز باید با قوانین شاتل دست و پنجه نرم کنید حالا یا تو خود شاتل یا تو پارس آنلاین یا ......... پس منم که از شاتل راضیم دیگه از این به بعد هم باهاش میمونم ..![]()
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
سلام دوستم زنگ بزن واحد فروش علتش رو بپرس به همه هدیه تولد تعلق میگیره من خودم ته قضیه هدیه تولد رو پارسال در اوردم انقد زنگیدم ...... تمام اکو ها بغیر از اکولایت مخصوصا اگر تهرانی هستی سریع جوابتو میدن
هم اکنون 337 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 337 مهمان)