تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3788 از 4751 اولاول ... 278832883688373837783784378537863787378837893790379137923798383838884288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,871 به 37,880 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شنیدم شاتل هدیه تولد 3 گیگ میده حقیقت داره؟

بله شاتل به تمام مشترکین اکو بغیر اکولایت روز تولد زنگ میزنن 3 گیگ رایگان هدیه تولد میده که چقدرم حال بده چون گیگ ها به دوره بعد اضافه میشه دیگه محدودیت نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان شاتل در منطقه امامت چطوره؟ پینگش و سرعت آپ و دانش و نمونه عرض کنید لطفا
    من لایزر بودم که به آسیاتک منتقل شدم راضی نیستم
    هرچند در جریانم که اینترنت کلا اوضاع خوبی نداشته تو این دو سه هفته تو همه شرکتا درکل ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    تهران - منطقه امامت (پیروزی)
    سلام دوستم من پیروزی نبردم امامت نیستم ولی خدمتت عرض کنم سرعت روزانه ش خیلی هم خوبه من از فیلتر شکن و ------ هم استفاده میکنم مشکلی ندارم وقتی تو مصرف شبانه ات باید یواش یواش دانلود کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام داداش

دانلود نامنظم یعنی هم در حجم و هم در زمان با شبهای قبل فرق کنه( مثلا هرشب ساعت 1 دانلود نکنی ، یه شب 1 یه شب 1:20 یه شب 2 و کلا نظمی نداشته باشه)
    در مورد حجم دانلود هم هر شب با شب قبلی فرق کنه (مثلا یه شب 600 مگ یه شب 1 گیگ یه شب 500 مگ و کلا نظم خاصی نباشه )

به فرض از ساعت 1 تا 8 صبح ماکزیمم 1گیگ دانلود بشه کرد اگر این برنامه یه مدتی ادامه داشته باشه به احتمال زیاد شما کاندیدای مناسبی برای محدودیت و سرعت 3 کیلوباتیت خواهید بود

پیشنهاد: من هیچ شرکت خاصی رو پیشنهاد نمیدم چون همشون کم وبیش مشکلات خاص خودشون رو دارند واگر جایی ارفاقی میکنند جای دیگشون میلنگه

اگر اصرار دارید که از شاتل بگیرید از این توصیه هایی که کردم پیروی کنید دچار مشکل کمتری میشید ولی تصمیم گیری با خودتونه (فقط شاتله که شبانه رو برای بعضی ها محدود میکنه و تاحالا نشنیدم isp دیگه ای این کار رو بکنه)

تا اونجای که من تو پارس رفتم نه بابا همه جایی چون پارس آنلاین هم داره همین کار رو میکنه اینجا رو بخون می فهمی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می دونی شاتل و شرکتهای دیگر شدند مخابرات و ایرانسل هرکاری ایرانسل میکنه چندماه بعد شایدم 1 سال بعد مخابرات تبلیغ می کرد مثلا انتقال شارژ از ایرانسل به ایرانسل 1 سال گذشت مخابرات یاد گرفت که تو کارش موفق هم نبود چون همیشه ی خدا ارور میده یا همین پیشواز زنگها .........
    شاتل هم همینطور هرکاری میکنه شرکتهی دیگه یاد میگرن ! خدایی ها
    1- شاتل یه قانون گذشت همون قانون و چند ماه بعد من تو سایت آسیاتک دیدم 2- شاتل شیر کردن ومدیریت دانلود در ساعت رایگان و گذاشت بعد 1 سال پارس آنلاین هم دید خوبه اوناهم دارن اعمال می کنند جالبه تازه بقیش یادم نیست
    خوشم میاد همه دارن دنبال شاتل میان تازه شاتل اولین شرکتی بوده که شبانه رایگان رو مد کرده و گذاشته و پشتیبانی 24 ساعته داشته و داره
    لابد پس فردا شرکتهای دیگه به تقلید شاتل میخوان علاوه بر هدیه تولد هدیه سالگرد ازدواج بدن خودمونیم ها بازم شاتل ... راضیم ازش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

5. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

7. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من بلاخره از شر شاتل راحت شدم افتادم تو شر پارس انلاین سرعتم 16 مودم روشن میکنم چند ساعت بعد میتونم کانکت بشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام من بلاخره از شر شاتل راحت شدم افتادم تو شر پارس انلاین سرعتم 16 مودم روشن میکنم چند ساعت بعد میتونم کانکت بشم

چون میگی رفتی پارس آنلاین بعد فک نمیکنی داری از شاتلی ها سوال میکنی که باید از پارس آنلاینی ها بپرسی !!!!
    خوب برو تو تایپیک پارس بپرس که از جنس سرویس خودت دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا Art-128 داشتم که بعد از نامحدود شدنش اصلا ازش راضی نبودم هم سرعتش اومد پایین هم هی محدود می شدم
    حالا از اول اردیبهشت تغییر دادم به Eco-512 که موقع تغییر قرار داد مخصوصا پرسیدم که Eco آدم دیگه محدود نمی شه؟ گفتن نه و حداقل سرعتم 50Kb هست حتی شبا!!!
    حالا 2تا سوال دارم:
    1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!! زنگ زدم پشتیبانی یه بی سواد بهم اوفتاد هی من من کرد آخرم گفت modem روشن بوده و modem روشن خودشم مصرف می کنه! بهش می گم آخه 500MB!!!! اونم هی همون جمله رو تکرار کرد.
    می خوام بدونم برا کسه دیگم اتفاق افتاده؟ یعنی شاتل ترافیک می دزده؟

2. هفته اول سرعت دانلود شبانم خوب بود ولی الان یه هفته یه هفته و نیمه که سرعت افتزاحه. شانس بیارم 2-3 دقیقه میره رو 6. بقیشم که همش زیره 6! پشتیبانیم می گه طبیعیه و طبق قرارداد از 6 به بالا قابل قبوله. می خواستم ببینم این دفه تو Eco غیرعلنی محدودم کردن؟ و آیا راهی هست برای دانلود شبانه با همون سرعت 40-50؟ مثلا دانلود نامنظم؟

داره خودمونی میشه omidefatemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا Art-128 داشتم که بعد از نامحدود شدنش اصلا ازش راضی نبودم هم سرعتش اومد پایین هم هی محدود می شدم
    حالا از اول اردیبهشت تغییر دادم به Eco-512 که موقع تغییر قرار داد مخصوصا پرسیدم که Eco آدم دیگه محدود نمی شه؟ گفتن نه و حداقل سرعتم 50Kb هست حتی شبا!!!
    حالا 2تا سوال دارم:
    1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!! زنگ زدم پشتیبانی یه بی سواد بهم اوفتاد هی من من کرد آخرم گفت modem روشن بوده و modem روشن خودشم مصرف می کنه! بهش می گم آخه 500MB!!!! اونم هی همون جمله رو تکرار کرد.
    می خوام بدونم برا کسه دیگم اتفاق افتاده؟ یعنی شاتل ترافیک می دزده؟

2. هفته اول سرعت دانلود شبانم خوب بود ولی الان یه هفته یه هفته و نیمه که سرعت افتزاحه. شانس بیارم 2-3 دقیقه میره رو 6. بقیشم که همش زیره 6! پشتیبانیم می گه طبیعیه و طبق قرارداد از 6 به بالا قابل قبوله. می خواستم ببینم این دفه تو Eco غیرعلنی محدودم کردن؟ و آیا راهی هست برای دانلود شبانه با همون سرعت 40-50؟ مثلا دانلود نامنظم؟
    من 10 بار مودمم روشن بوده از صبح تا شب و شب تا صبح هیچ وقت ترافیک کم نشده اونم 500 مگ!!!!! هم وقتی لایزر بودم و هم وقتی رفتم آسیاتک

12. این کاربر از omidefatemeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان شاتل در منطقه امامت چطوره؟ پینگش و سرعت آپ و دانش و نمونه عرض کنید لطفا
    من لایزر بودم که به آسیاتک منتقل شدم راضی نیستم
    هرچند در جریانم که اینترنت کلا اوضاع خوبی نداشته تو این دو سه هفته تو همه شرکتا درکل ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    تهران - منطقه امامت (پیروزی)

به هیچ عنوان سمت شاتل نیا. واسه شبی ۲۵۰-۳۰۰ مگ منو ۵ ماه محدود کردن ۸-۹ ماه است که شاتل افتضاح شده واسه داونلود . فقط واسه وبگردی . پست قبلی منو بخون

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

شنیدم شاتل هدیه تولد 3 گیگ میده حقیقت داره؟

عزیز بعضی ها میگن یک خانم زنگ می زنه تبریک می گه هدیه گرفتن والا من چند سال شاتل بودم حتا یک سیبیل کلفت زنگ نزد واسم فاتحه بخونه.

14. 5 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 342 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 342 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •