پیشنهادات عمومیتون رو در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح کنید لطفا.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پیشنهادات عمومیتون رو در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح کنید لطفا.
سلام داداش
فقط میتونم بگم که اگر دانلودر باشی و در ماه حدودا 18 گیگ رو به صورت نامنظم دانلود رایگان داشته باشی احتمالا مشکل آنچنانی با شاتل نداری
شاید مثل اندکی از دوستان بتونی بیشتر دانلود کنی ولی اینجا اکثرا این رو قبول ندارند و میگن که محدود میشن 3-8 کیلوبایت
isp دیگه هم خوب و بدشون به منطقی مخاراتی و نمایندگیش بستگی داره (بهتره توی محله ی خودتون جویا بشی که کی بهتره) چون از راه دور راهنمایی کردن زیاد جواب نمیده
با
isp قبلیتون چه مشکلی داشتید ، بگید شاید بهتر راهنمایی بشید
سلام دادا
ممنون که پاسخ من را دادید
نه من زیاد اهل دانلود نیستم
ولی خیلی دان بکنم 10 گیگاونم به ندرت
منظورتون از دانلود نامنظم چی دادا؟
و isp قبلیم دانلود شبانه نداشت![]()
همشهری،باید کم کم دانلود کنی تا توسط نرم افزار مانیتورینگ شاتل به عنوان کاربر پر مصرف شناخته نشی!
مثلا نمی تونی یه شب 3-4 گیگ دانلود کنی چون ممکنه نرم افزاره محدودت کنه
در کل از نظر ثبات و پشتیبانی شاتل بهترینه
اگه دانلود شبانه زیاد هم نداری و بازی آنلاین نمی کنی شاتل گزینه خوبیه(پینگ شاتل طرفای 300ه)
سلام دوسم
آره بااین شرایطت شاتل خیلی هم خوبه البته من تهرانم ها![]()
چندان موافق نیستم به لحاظ دروغ گویی و ریا که دیگه شهرت جهانی دارهدر کل از نظر ثبات و پشتیبانی شاتل بهترینه
دو متر کابل راست تو شکم این شرکت پیدا نمیشه![]()
سلام داداش
دانلود نامنظم یعنی هم در حجم و هم در زمان با شبهای قبل فرق کنه( مثلا هرشب ساعت 1 دانلود نکنی ، یه شب 1 یه شب 1:20 یه شب 2 و کلا نظمی نداشته باشه)
در مورد حجم دانلود هم هر شب با شب قبلی فرق کنه (مثلا یه شب 600 مگ یه شب 1 گیگ یه شب 500 مگ و کلا نظم خاصی نباشه )
به فرض از ساعت 1 تا 8 صبح ماکزیمم 1گیگ دانلود بشه کرد اگر این برنامه یه مدتی ادامه داشته باشه به احتمال زیاد شما کاندیدای مناسبی برای محدودیت و سرعت 3 کیلوباتیت خواهید بود
پیشنهاد: من هیچ شرکت خاصی رو پیشنهاد نمیدم چون همشون کم وبیش مشکلات خاص خودشون رو دارند واگر جایی ارفاقی میکنند جای دیگشون میلنگه
اگر اصرار دارید که از شاتل بگیرید از این توصیه هایی که کردم پیروی کنید دچار مشکل کمتری میشید ولی تصمیم گیری با خودتونه (فقط شاتله که شبانه رو برای بعضی ها محدود میکنه و تاحالا نشنیدم isp دیگه ای این کار رو بکنه)
من 512 eco دارم سرعت دانلود روزانه 230-240 - دانلود شبانه هم حساب کتابی نداره! بعضی وقتا 50 -60 بعضی وقتا همون سرعت روزانه بعضی وقت ها هم 2-3 کیلو هر ثانیه![]()
پینگشم به شدت مضخرفه البته تو شهر من شهر شما رو نمی دونم...
پشتیبانی هم از این پشتیبانی انلاین و از این جور غرتی بازیا داره که خوب بعضی وقت ها کار راه اندازه بعضی وقت ها هم بد میره رو اعصاب...
درباره محدودیت هم بله داریم مثلا اگر شما2-3 شب پشت سر هم شب تا صبح دانلود کنی سرعتت میشه نصف دیال اپ!
درباره کیفیت هم نظر نمیدم چون تو کرمون شرکت خوب نداریم!>.
11 گیگ هم ندادن! خیلی ترافیک رایگان بدن هر 6 ماه 3 گیگ بعضی وقت ها هم مثلا می گن 3 گیگ بخرین 6 گیگ بگیرین...
"و اگر از حجم دانلود موند برای شبانه ! میتونیم در روزانه استفادهب کنیم ؟" شبانه که حجمی نیست!...
در کل اگر می خوای هر شب دانلود کنی شاتل نگیر بدردت نمی خوره ولی خوب اگر می خوای استفاده معمولی بکنی مثلا ماهی 10 گیگ رایگان دانلود کنی زیاد بدک نیست...
شنیدم شاتل هدیه تولد 3 گیگ میده حقیقت داره؟
سلام دوستان شاتل در منطقه امامت چطوره؟ پینگش و سرعت آپ و دانش و نمونه عرض کنید لطفا
من لایزر بودم که به آسیاتک منتقل شدم راضی نیستم
هرچند در جریانم که اینترنت کلا اوضاع خوبی نداشته تو این دو سه هفته تو همه شرکتا درکل ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تهران - منطقه امامت (پیروزی)
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)