درسته اونی که این ای میل رو نوشته بود داداش کوچیکش بود
درسته اونی که این ای میل رو نوشته بود داداش کوچیکش بود
تایید میشه !
آدم هایی مثل این زیاد هستن و از این چرت و پرتا زیاد گفتن !!!
بله ولی اگه همه با هم رفیق باشن و هدفشون ترایبشون باشه نه این که دوک باشن !همه قبول دارین یه ترایب که همشون ایرانی باشن حدودا 60-70 نفر چقدر حال میده؟
دوک بودن به امتیاز و اینا نیست ! قانون های زیادی داره !!!!! باید بتونه با دیگران رابطه برقرار کنه ! بتونه اعضا رو کنترل کنه ! بتونه ترایب رو هدایت کنه ! به زبان انگلیسی مسلط باشه و ...ولی یه شرط داشت!
که duck شه (البته به نظر من شرطش خیلی منصفانه هست آخه تجربش هم تو تریبال خیلی خیلی زیاده)
من به شخصه اگه سرم رو از تنم جدا کنم توی ترایب همچین شخصی نمی رم !
چون که وقتی که شخصی بخواد از این چرت و پرتا استفاده کنه یعنی نمی تونه یه دوک خوب باشه ! من حتی اگه این مستر بارون هم باشه توی ترایبش نمی رم !!! چون یه ترایب رو به گند میکشه !
در ضمن مصداق این آدم رو یکی دیگه هم داشتیم ...
حالا موافقین 25 و 26 میکس شن و همه بیان 25؟
من که توی ورلد 25 نیستم ولی از بروبچه های ورلد 25 می خوام این کار رو نکنن ! چون اشتباه محضه !
اهه این که چیزی نیست !!!!! وقتی که مصطفی روستاهاش رو به من تقدیم کنه من امتیازم میره روی 63.455.112 !!!!!!!!!!خب ادعاش رد میشه
چون نفر اول ورلد3 توی سرور آلمانی که قدیمیتره هم 34میلیون امتیاز نداره و 16میلیون هست
تازه یه چیز دیگه !!! اینا که چیزی نیست !!!! همسایه ما ماشین داره مهم تر از اون ماشینش چراغ داره !!!!!!!!!!!
سلام به همه
من مهرداد هستم همون نامرده lol
آقايون به خدا شرمندم نمي دونم چي بگم
اصلا اينطور سرنوشت نوشت كه هم چيز بد و بدتر بشه
به خدا من با كسي مشكل ندارم همه تون رو هم دوست دارم من از پيسي ورلد بود كه شروع كردم من از پشتيبانان پيسي ورلد هستم نميخوام هويتم فاش بشه حالا سينا مياد يقيه ي منو مي گيره اينم نام كاربري من نيست مال يكي از دوستامه
فقط اومدم براتون توضيح بدم
من از روز اول ميخواستم يه ترايب كاملا ايراني بزنم در ورلد 26
خيليا رو جمع كردم حتي اومدم اينجا و به بچه هاي پيسي هم گفتم كسايي كه اون روز بودن شاهدن
به خدا مغرور نيستم من كلا 6 ميليون پرميوم اكانت خريده بودم چرا دروغ بگم دارم ميگم به خدا حرفم عين حقيقته
ميدونم جدي شده بودم اونم براي اين بود كه كار رو جدي شروع كنيم
من خودم بچه ي پيسي ورلد بودم چون خداحافظي كردم نميخوام هويتم رو بگم
ولي مطمئن باشيد چه شب ها كه سر كمك به پيسي ورلد نخوابيدم
پيسي ورلد هم براي من كلي كمك بود كساني اينجا بودند كه براي من عين برادر بودن
دوستان من با شما مشكل ندارم خيلي هم دوستتون دارم خدا شاهده كه همه اينكارارو بخاطر شما و بخاطر اينكه از اون خارجي ها كم نياريد و احساس نياز نكنيد انجام دادم
امروز هم نام كاربري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمندش شدم
آقا اون برادر من بود نه خودم به خدا شرمدنم خيلي متاسف شدم
برادرم كوچيكه بخاطر اون حرفاي شما عصبي شده و اون حرفارو زده
من واقعا متاسفم و از شما ميخوام به بزرگيتون از اين ماجرا بگذريد
باور كن هيچ كاري رو بخاطر خودم نكردم اگه تو دشمن من هم باشي اگه روزي به روستاي من احتياج پيدا كني ميذارم نوبلم كني چون تو برام مهم تري
اميدوارم منو شرمنده كني و از گناه من نه برادرم بگذري
بچه هاي عزيز پيسي ورلد همه تون رو دوست دارم نمي دونم كي رو بگم من چه خاطراتي كه از اينجا ندارم
شايد كسي كه از همه بيشتر دوستتون داره خود من باشم حتي شايد بيشتر از ميثم عزيزم
واقعا متاسفم اگه من اشتباه كردم شما ببخشيد
خدانگهدار همگي و آرزوي سلامتي براي همه شما
و يه پيام به يه نفر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همون Spamp30هستي ؟
اگه اينطوره مگه دستم بهت نرسه مردك lol
پسر تو منو نشناختي ؟
خيلي نامردي به خدا اين همه سال من وتو دوست بوديم حالا اينطوري رفتار مي كني
عزيز تو بهترين دوستم بوديا lol
اون همه خاطره به همين زودي از يادت رفت اون همه شيطونك بازي ها
اگه تونستي باهام در تماس باش باهات كار دارم
بخاطر حرفام هم از تو معذرت ميخوام و از اينكه فهميدم تو هستي خيلي خوشحال شدم
شما انگار چشمو گوشتونو بستیم
میگم که سو تفاهم بوده!!!![]()
شما انگار چشمو گوشتونو بستیم
اخه چرا دستور زبان رو رعایت نمیکنین !!!! شما و م با هم جور در نمی آد !!!! شما دوم شخص جمع هست و م ضمیر متصل به فعل اول شخص جمع !!!!!!!!!!!!!!
اگه سو تفاهم بوده خب نباید عذر خواهی کنه ؟؟ یا خودش این رو توجیه کنه ؟ البته بگم که من چون عضو ورلد 25 نیستم به همین خاطر زیاد دخالت نمی کنم !!! و فقط نظرم رو گفتم ! ولی بحث اون پیغام چیز دیگه ای هست !شما انگار چشمو گوشتونو بستیم
میگم که سو تفاهم بوده!!!![]()
Last edited by bersam; 14-10-2008 at 21:56.
آقا ما تو کا56 ورلد 25 حدود 5 تا اکانت داریم که میتونیم به اونایی که میخوان بدیم
من قبلا میدونستم بعدا ممکنه چند نفر بخوان بیان ورلد 25 پیش ما برای همین چند تا اکانت اضافی ساختم اونم درست در قلب ترایبمون
حالا اگه خواست میزارمشون تو مناقصههر کس با تجربه تر بود اون میگیره!
فکر نکنید باید از اول شروع کنید ها!
چون من فکر اینجاش رو هم کردم و این 5 تا اکانت جز 10 نفر اول ترایبمون هستند !
ببین عزیزم شما لطفا بحث رو هی عوض نکن و به مسخره بازی تبدیل نکن.
بعدش اینکه الان داره سعی میکنه پیام بده با یوزر saman.dragon
الان یه چیزی نوشته بود که نتونست بفرسته(اون مطلب رو میده من میزارم)
در ضمن من هم 1-2 تا روستا دارم تو کا56 اضافی
کی ؟ همون الاغی که بالفرض بجاش نوشته ؟بعدش اینکه الان داره سعی میکنه پیام بده با یوزر saman.dragon![]()
اااا بده حالا دستور زبان آموزش می دم !!! اصلا نمی خواین فردا می رم از این سمتم هم استفعا می دم ! در ضمن اگه زیادی جدی بگیریم یادمون می ره از بازی لذت ببریم !ببین عزیزم شما لطفا بحث رو هی عوض نکن و به مسخره بازی تبدیل نکن.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)