امریه سپاه
امریه سپاه
.......................................
دیونه چرا اینجا پست زدی؟![]()
تابستان نيم ترم است
شما مجاز هستيد در مقطع ليسانس تا ١٠ تر تحصيل كنيد بعد از درخواست بدهيد تا شوراي امموزشى تصميم بگيرد
ممنون
یعنی الان دوتا تابستون تربیت بدنی 1 و 2 رو پاس کردم یک ترم حساب شده؟؟ (دانشگاه پیام نورم)
پس با این وجود یعنی الان ترم 10 ام؟؟
Last edited by Hossein_128; 08-12-2016 at 02:40.
از قوانين پيام نور اطلاع ندارم اما در دانشگاه ها تابستان جز تعداد ترم هاى اصلى محسوب نمى شود
سلام دوستان
1/10 مکان آموزشی مشخص شد
سلام دوستان.خسته نباشید.میخواستم ببینم من تازه آموزشی تموم کردم امریه خورده کارگزینی تهران بزرگ.من نامه جانبازی پدرم رو دادم پادگان آموزشی.از یکی پرسیدم گفت پدرتون جانباز هست شما شهر خودت میفتی.ولی بازم تهران بزرگ خورده تو امریه.دوستانی که با من بودند بیشتری رشت افتادن اونا پدرشون جانباز نبود خودشون هم مشکلی نداشتن خودشون.منم رشتم.چرا اونجوری شد من و چند تا همشهری هام با هم تهران افتادیم.الان کاری میشه کرد رشت بیفتم.کسی هست کمکم کنه؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
تایید میشه مکان آموزشی 1/10 اعلام شده من امروز رفتم پلیس +10 بهش گفتم جلوی مکان آموزشی نقطه چین زده چک کرد گفت کد مازاد خورده البته نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه
یک سوال که اینجا میمونه کسی که کد مازاد بخوره معلوم هست کی اعزام میشه یکی از دوستام گفت دوستش کد مازاد خورد 2ماه بعد اعزام شد یکی دیگه از دوستاش 20 روز بعد
دوستان توروخدا جواب بدین .. من پولیپ بینی دارم یک طرفه تو ااین نامه گفته معاف از رزم ولی من موقع سرماخوردگی نمیتونم نفس بکشم از بینی .. .. مدرکمم دیپلم .. با توجه به اینکه تو مدرکای پایین راحت تر معافی میدن .. بنظرتون چیکار کنم ؟ اگه مدرک از بقیه دکترها جمع کنم قبول میکنند؟
دوست عزیز من دیروز دو جا پلیس+10 رفتم هر دو گفتن اعزامی برج10اعلام نشده جدا از اینا از نظام وظیفه هم پرسیدم گفتن10روز مانده به اعزام معلوم میشه.اینایی که میگن اعلام شده دو حالت داره یا اعزام9/20هستند یا امریه دارند
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)