خب اینکه مساله جدیدی نیست..از اول هم همین تو قرار داد آورده شده که خط شما اشتراکی هست نه اختصاصی...اما چیزی که ظاهرا انجام میشه اینه که گاهی حتی در نبود اون 9 نفر دیگه باز هم سرعت رو عمدا پایین میارن!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب اینکه مساله جدیدی نیست..از اول هم همین تو قرار داد آورده شده که خط شما اشتراکی هست نه اختصاصی...اما چیزی که ظاهرا انجام میشه اینه که گاهی حتی در نبود اون 9 نفر دیگه باز هم سرعت رو عمدا پایین میارن!!!
سلام
بله درسته. اما شما مطمئن باش سرعت دست خودشونه.... چرا؟ چون از هر شرکت خراب شده ای که ادم سرویس بگیره توی ماه های اولش به احتمال 99٪ شبهاش مشکل خاصی نداره (پس یعنی اون 9 نفر دیگه فوت کردند؟قطعا نه
)
حتما اونها هم استفاده میکنند.. ولی مثلا اگر اونها استفاده کنند سرعت شما 5-10 ٪ افت میکنه
شاید از نظر ریاضی درست نباشه ولی تجربه اینو به من میگه.
به فرض اینهایی که من گفتم اشتباه باشه ، شرکت براش کاری نداره که کمبود سرعت رو برای شما جبران کنه ، ولی اگر بخوان![]()
دوستان باید سریعتر یه فکری به حال این نظر سنجی بکنید
معیار خیلی از افرادی که وارد این تاپیک میشن همین نظرسنجی هست و این امار اشتباه میتونه طرف رو به اشتباه بندازه
یا مجددا امار رو به مقدار واقعی تبدیل کنیم یا هم کلا نظرسنجی رو حذف کنیم
در کل این نظرسنجی که الان هست به علت ارائه امار دروغ هیچ ارزشی نداره و فقط باعث اشتباه مراجعه کننده ها میشه
هرکی موافقه خبر بده تا پیگیر بشیم
امار از کدوم طرف اشتباهه ؟
الان با همین وضع رای دادن ها و بدون کم کردن رای ین شده ها مجموع رای خیلی بد و بد 148 و مجموع رای عالی و خوب 127 ه. الالن این نتیجه کدوم وریه ؟
مشکل اینه که من قبلاً تو این نظر سنجی نمره ی خیلی بد داده بودم ، ولی الان حتی اسمم هم تو نظر سنجی نیست و من کاملاً مطمئنم![]()
الان از نظر فرد تازه وارد این یک شرکت معمولیه چون تعداد طرفدارها و مخالف ها خیلی نزدیک به همه و اون مقدار اختلاف جزئی هم کاملا طبیعیهامار از کدوم طرف اشتباهه ؟
الان با همین وضع رای دادن ها و بدون کم کردن رای ین شده ها مجموع رای خیلی بد و بد 148 و مجموع رای عالی و خوب 127 ه. الالن این نتیجه کدوم وریه ؟
این نظرسنجی تنها در صورتی میتونست از پیوستن تازه وارد ها به شاتل جلوگیری کنه که تعداد مخالف ها دو برابر موافق ها باشه
مطمئن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رشد رای ها رو نشون میده. نه کم شدنشون رو. دفعه بعد اول از اینکه فرایند ( اینجا رای دادن) کاملا تکمیل شده مطمئن بشید بعد بگید مطمئنید.
در هر صورت شماره رایها (با وجود تغیر ناگهانی تعداد رای عالی در آخرین روز ها)همچنان میگه شاتل خوب نیست.
بله درسته اما به لحاظ دیدگاه عمومی برای مراجعه کننده عادی، وقتی اختلاف عالی و خیلی بد، خیلی زیاد نباشه اول اینکه فرد گیج میشه چون نمیشه یه شرکت نصف مشترکینش خیلی راضی باشن و نصف دیگه خیلی ناراضی و دوم اینکه بر حسب اعتماد به آرا افراد راضی، ممکنه دچار اشتباه بشهدر هر صورت شماره رایها (با وجود تغیر ناگهانی تعداد رای عالی در آخرین روز ها)همچنان میگه شاتل خوب نیست.
ببینید یا باید شرکت خیلی بد باشه یا خیلی خوب و یا حد وسط
الان به جای گزینه حد وسط، از دو گزینه خیلی خوب و خیلی بد به طور همزمان استفاده شده
مراجعه کننده با خودش میگه دست کم 26 درصد از شرکت خیلی راضی هستن و حدود 24 درصد دیگه هم راضی هستن پس در کل انتخاب بدی نیست
در حالی که قبلا برعکس این موضوع بود
سلام
بله تقریبا درسته. اما اگر از دید یه تازه وارد نگاه کنیم احتمالا اینطوری به نظر بیاد که:
اگر از دید مثبت به متوسط نگاه کنه:
نظرهای عالی + خوب + متوسط=51.94٪
ولی اگر از دید منفی به متوسط(مثبت میانه) نگاه کنه:
نظرهای متوسط + بد + خیلی بد= 58.76٪
چون رای های متوسط میتونند در تصمیم گیری برای هر دو دیدگاه موثر باشند
این نتیجه گیری با اختلاف 6.82٪ ، بیشتر به سمت منفی قضیه هست و با این اختلاف کم باز هم حکایت از ضعف شاتل داره
توضیح: این اعداد از روش دیگر امار گیری بدست میاد پس نباید دو عدد رو با هم جمع کرد چون از 100٪ بیشتر میشه
Last edited by jackson2010; 12-05-2012 at 05:54.
شاتل این قدرام بد نیست حالا! من 2 ساله شاتل دارم سرعت دانلودش خوبه ولی پینگش یکم بالاست ولی خوب لگ نداره تو بازی انلاین. دانلود شبانه هم اگر زیاد مصرف نکنی محدود نمی کنن من خودم ماهی 10-15. گیگ می گیرم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
هم اکنون 324 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 324 مهمان)