من دورادور در جریان مشکلات عدیدهی این تاپیک و نارضایتی بی حد و حصر کاربران بودم
اما تا حالا پستی نداده بودم ...
مسلماً مشکلاتی که گفته میشه، همگی وجود دارن و دوستان نارضایتیشون بیمورد نیست، اما حالا از خوش شانسی بنده بوده یا هر چیز دیگهای، من تو این چند سالی که از شاتل استفاده میکنم هیچ مشکلی باهاشون نداشتم
به خصوص این سرویسی که الان دارم میگیرم ازشون، از ماه آذر سال گذشته تا حالا، به هیچ وجه ناراضی نبودم، حتی بهتر از چیزی که فکرشو میکردم سرویس دادن ...
سرویس 128 اکو 1 دارم میگیرم، سرعتش تو روز بالای 200 کیلوبایت در ثانیه است، شبانه هم تا 40 و 50 پایین میاد، که واسه من کاملاً قابل درکه و همینش هم عالیه نسبت به قیمتش (ماهی 14-13 تومن)
سرویس فعلی من تو شهرستانه (بابلسر)
اما قبلاً تو تهران و کرج هم مشترک شاتل بودهام و راضیام ... اولین مودم ADSL ام رو از شاتل گرفتم، هنوز که هنوزه بعد از 5 سال داره مثل ... کار میکنه
حجمم هم برای یک ماه کافیه معمولاً، گاهی که زیاد استفاده میکنم، 5-4 روز مونده به آخر ماه 3 گیگ تموم میشه، بعد اون 200 مگ هدیه رو دو سه روزه تموم میکنم و واسه دو روز آخر ماه یه 500 مگ میخرم ...
حتی اگه این وسط دزدیای هم انجام بشه (که من تا حالا ندیدم چیزی) مهم نیست چندان، چون کیفیت سرویس اون قدری هست که چنین مشکلی رو بپوشونه برام ...
خلاصه که ...
امیدوارم مشکلات این ISP برای شما حل بشه و دیگه نه با محدودیت روبهرو بشید، نه مشکلات حجمی ...
اگه خواستین فحشی چیزی بدین بهم، کاملاً آمادگی شنیدنش رو دارم
.gif)
البته ترجیحاً از پیغام خصوصی استفاده کنید واسه این کار
من از شاتل پول نمیگیرم بیام تبلیغشون رو بکنم
ولی به قول نیما اگه پولی چیزی میدن آمادهایم بگیریم، ما که داریم تبلیغ میکنیم، خب این وسط یه چیزی هم کاسب شیم
.gif)
.gif)