سلام
واقعا که من باهمتون قهرم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
واقعا که من باهمتون قهرم![]()
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار
عرضم به خدمت شما امارتون رو دیدم، جای تعجب و شکی توش نیست، من دو سال از شاتل سرویس میگرفتم، سرعتش خوب بود عالی بود، شب و روز همیشه عالی بود
ولی...
ولی...
ولی مشکل اساسیش اینه که بعد سه ماه و اندی من به عنوان کاربر پرمصرف، پورتم بلاک شد، و دیگه نتونستم در ساعات رایگان چیزی دانلود کنم، سرعتم رسید به 1-2 کیلوبیت برثانیه![]()
ممنونم، فکر کنم، آمارتون عادلانه بود
موفّق باشید
سلام دوست عزیز
پیرو فرمایشات شما ارض کنم که بله این آمار درسته و هیچ دخل و تصرفی درش وارد نشده و در صفحه ی قبل هم یکی از ناظرین به عنوان منبع ازش یاد کردند
مجموع این آمار رو کاربرهای این تایپیک ساختن اون هم با رای هر نفرشون (هر نفر حق یک رای رو داره)
ولی دو روز پیش عده ای با نیت تغییر امار و مخدوش کردنش ایدی های جعلی ساختن و باقی قضایا....
این هم قبل از دستکاری شدن نظرسنجی توسط اونهاست:
شاد و پیروز باشید
دوستان در بخش آسیاتک هم داره تقلب می شه !
در یک روز 37 رای خیلی خوب و عالی داشتیم
لطفا مدیران رسیدگی کنند
سپاس
jackson2010 جان یه سر بزن ببین چه خبره بخش آسیاتک !
سلام
من تو این دوره ی 3 ماهم که 21 همین اردیبهشت تموم میشه 3 گیگ ترافیک هدیه از شاتل گرفتم...
الان این کار جدیدی که شاتل میکنه که میگه ترافیک هدیه و ترافیکی که خریدیم به دوره ی بعد منتقل میشه...
الان واسم 2 گیگ ترافیک باقیمونده دارم
از کجا بفهمم این 2 گیگ مال ترافیک دیفالت 6 گیگ خودمه یا اون هدیه...
اگه مال هدیه باشه اتوماتیک به دوره ی بعد منتقل میشه یاباید کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من تو این دوره ی 3 ماهم که 21 همین اردیبهشت تموم میشه 3 گیگ ترافیک هدیه از شاتل گرفتم...
الان این کار جدیدی که شاتل میکنه که میگه ترافیک هدیه و ترافیکی که خریدیم به دوره ی بعد منتقل میشه...
الان واسم 2 گیگ ترافیک باقیمونده دارم
از کجا بفهمم این 2 گیگ مال ترافیک دیفالت 6 گیگ خودمه یا اون هدیه...
اگه مال هدیه باشه اتوماتیک به دوره ی بعد منتقل میشه یاباید کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اونجا هم تقریبا 20-22 آیدی با 0 پست رای دادن به خوب (بازم معرفتشون به عالی رای ندادند) که احتمالا برای مخدوش کردن رای گیری اومده بودند و ساخته شدند
برو توی پنل کاربریت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که وارد شدی فلش موس رو روی علامت سوال بگذار یه همچین چیزی رو نشون میده
عکس:
![]()
آره گفته ریــــــا نشه دیگه !
خیلی مردن !![]()
وقتی هدیه حالا یا تولد یا هرچیز دیگه میگیری یا پروموشن میخری میاد ته مصرف ترافیکیت حالا شما 10گیگ پایه ت باشه با 3گیگ میشه 13 گیگ شما میگی 2 گیگ مونده پس پایه ت و 1گیگ هدیه مصرف شده اون 2گیگ برای خودت میمونه و به دوره بعد اضافه میشه همیشه اول از پایه شروع به مصرف میشه
دوست عزیز اون تاپیک شاتل هستش که زیر ذره بینه ، منم موردی که شما گفتید رو دیدم و واقعا نمی دونم چی باید گفت!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ابتدا فضای تاپیک شاتل تخریب می شه و بعد یه تاپیک دیگه یه سری کارایی انجام میشه که گویا اصلا مهم نیست .
شخص یا گروه خاصی مد نظرم نیست ولی موضوع کاملا مشکوکه و امیدوارم با بررسی مدیران این موضوع زودتر مشخص بشه
Last edited by trusted; 06-05-2012 at 09:34.
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)