تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3782 از 4751 اولاول ... 278232823682373237723778377937803781378237833784378537863792383238824282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,811 به 37,820 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

من اصلا پست های قبل رو نخوندم و نمیدونم چه اتفاقی افتاده.فقط 2 تا پست بالایی رو نصفه و نیمه خوندم.اولین چیزی که توجه منو جلب کرد امار نظر سنجی بود که تعداد اراء عالی از حدود 30 رای به حدود 80 رسیده و این هیچ معنی جز تقلب از طرف عده ای با هدفی خاص نداره.حالا ممکنه این عده کارمند شاتل باشن.ممکنه اشخاصی باشن که قصد تشویش در تاپیک رو دارن.یا کسایی که در جواب تعریف و تمجید از شاتل مورد حمله بقیه کاربرا قرار گرفتن و حالا قصد تلافی داشتن.با بررسی رنج ای پی رای دهندگان به راحتی میشه تشخیص داد داستان چیه که توقع من هم از مدیر بخش همینه.

2. 3 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

من اصلا پست های قبل رو نخوندم و نمیدونم چه اتفاقی افتاده.فقط 2 تا پست بالایی رو نصفه و نیمه خوندم.اولین چیزی که توجه منو جلب کرد امار نظر سنجی بود که تعداد اراء عالی از حدود 30 رای به حدود 80 رسیده و این هیچ معنی جز تقلب از طرف عده ای با هدفی خاص نداره.حالا ممکنه این عده کارمند شاتل باشن.ممکنه اشخاصی باشن که قصد تشویش در تاپیک رو دارن.یا کسایی که در جواب تعریف و تمجید از شاتل مورد حمله بقیه کاربرا قرار گرفتن و حالا قصد تلافی داشتن.با بررسی رنج ای پی رای دهندگان به راحتی میشه تشخیص داد داستان چیه که توقع من هم از مدیر بخش همینه.
    درسته من هم نگفتم امکانش نیست. ولی اولا با امکانات فعلی اولا باید کاربرها رو دونه دونه بررسی کنم و آی پی اونها رو در بیارم. بعد ما یه لیست 80 تایی داریم که بعد از چند ساعت بررسی بدست اومده که کاربر-آی پی هست. بعد هم باید از بالای لیست یکی یکی کاربرها آی پی شون با هم مقایسه بشه! من ترجیح میدم نظرسنجی رو ببندم!

-+- حالا من میام میگم این کار رو نمیکنم شما نیاین ادامه بدین با هم دوست باشین و دو بار رای ندین! واقعا حتما باید زور بالاسرمون باشه و جنبه نظرسنجی آزاد رو نداشته باشیم ؟ !

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

parsa5564 عزیز البته من یک صفحه قبل رو هم مطالعه کردم و عجیب یک حسی بهم دست داد که میگه دارن گندی که شاتل درآورده رو لاپوشانی میکنن. دیگه هر چی باشه یک عمری داریم توی این آی اس پی ها چرخ میزنیم و میدونیم چه زمانی تعریف کنیم و چه زمانی انتقاد.
    سریعا هم دارن این وضعیت شاتل رو با بقیه شرکت ها یکی میکنن و میگن همه جا مشکل هست. یعنی یک طوری این مشکل رو میخوان واسه ی ما هضمش کنن. (هر چند که چند ماهی میشه از این شاتر خارج شدم)

به سلامتی دستکاری نظرسنجی هم که جای بحثی نمیگذاره. 27 نفر "عالی" کجا و 82 نفر کجا؟
    130 نفر "خیلی بد" کجا و 108 نفر کجا؟
    خوب میدونن که ریزش در شاتل مشکلش دست درازی مسئولینش به دانلودهای شبانه اش هست. بنابر این تا زمانی که این توهین در شاتل وجود داره باید حقیقت رو به دیگران گفت تا مبادا دوستان تازه وارد یا مشترکین سایر شرکت ها بخوان به سمت شاتل بیان و پول به شرکتی بدن که بخواد بعدا بهشون توهین کنه.
    شاتل خوبه اما برای کسانی که وبگردی میکنن و نه واسه کاربرای حرفه ای.

5. این کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11 راه حل کنترل نظرسنجی !

درسته من هم نگفتم امکانش نیست. ولی اولا با امکانات فعلی اولا باید کاربرها رو دونه دونه بررسی کنم و آی پی اونها رو در بیارم. بعد ما یه لیست 80 تایی داریم که بعد از چند ساعت بررسی بدست اومده که کاربر-آی پی هست. بعد هم باید از بالای لیست یکی یکی کاربرها آی پی شون با هم مقایسه بشه! من ترجیح میدم نظرسنجی رو ببندم!

-+- حالا من میام میگم این کار رو نمیکنم شما نیاین ادامه بدین با هم دوست باشین و دو بار رای ندین! واقعا حتما باید زور بالاسرمون باشه و جنبه نظرسنجی آزاد رو نداشته باشیم ؟ !
    سلام
    راه حل کنترل نظرسنجی سادست (البته باید اساتید برنامه نویسی نظر بدند)
    اگر هر کاربری با تعداد 0 پست نتونه در نظرسنجی شرکت کنه همه چیز درست میشه
    وبه جاش اگر بعد از 10-20 پست بهش اجازه بدهند که نظر بده معلوم میشه که مزدوره یا کاربر واقعی (اصلا هم مهم نیست که نظرش مثبت باشه یا منفی، کلا گفتم)
    دلیل: چون تا بیاد 10-20 تا پست مفید بده کلا بی خیال میشه و نمیتونه هر 3-4 دقیقه یه رای بده(دیشب دقیقا هر 3-4 دقیقه یه کاربر جدید آماده بود که در نظرسنجی شاتل شرکت کنه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ساختن ایدی جدید دیشب هم ادامه داشت و فعالیتشون هم فقط نظرسنجی شاتل بوده و تعداد پستهاش هم 0 .... نزدیک به 50-60 ایدی به همین منظور ساخته شده
    برای تست برید در نظرسنجی و روی ایدیهایی که به عالی رای دادند کلیک کنید قریب به 50-60 تاشون با 0 پست و تاریخ جدید ثبت نام هستند
    Last edited by jackson2010; 04-05-2012 at 17:18.

7. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

دوست عزیز با بستن نظرسنجی, امار تقلبی از دید بازدیدکننده محو نمیشه.بهتره به جای بستن نظرسنجی اون رو ریست کنید.و البته قبل از اون تکلیف ایدی هایی که همه در یک روز ساخته شدن تا به عالی رای بدن رو روشن کنید.همچنین ایدی هایی که بعد از چند سال لاگین کردن و فقط به عالی رای دادن.فکر نکنم این کار دیگه سختی های در اوردن ای پی رو دشته باشه.در ضمن متوجه نشدم برای چی باید زور بالا سر کاربرا باشه؟منظورتون رو واضح تر بگید لطفا

9. 2 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

شاید کسانی کاربر ساخته باشند برای رای دادن اما این یه مورد ممکن نیست ! کسی از کاربران نمیتونه رای ها رو کم کنه ، کسی هم نمیتونه رای رو پس بگیره پس مراقب اتهامی که میزنید باشید !

دوست عزیز با بستن نظرسنجی, امار تقلبی از دید بازدیدکننده محو نمیشه.بهتره به جای بستن نظرسنجی اون رو ریست کنید.و البته قبل از اون تکلیف ایدی هایی که همه در یک روز ساخته شدن تا به عالی رای بدن رو روشن کنید.همچنین ایدی هایی که بعد از چند سال لاگین کردن و فقط به عالی رای دادن.فکر نکنم این کار دیگه سختی های در اوردن ای پی رو دشته باشه.در ضمن متوجه نشدم برای چی باید زور بالا سر کاربرا باشه؟منظورتون رو واضح تر بگید لطفا
    هر کاری لازم باشه انجام میدیم. منظورم واضح بود به همین کسانی که سعی دارن با ساختن آی دی جو رو متشنج کنند بود. همین که میگید تکلیف آی دی ها رو مشخص کنیم ینی توسل به زور دیگه!

11. 2 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید کسانی کاربر ساخته باشند برای رای دادن اما این یه مورد ممکن نیست ! کسی از کاربران نمیتونه رای ها رو کم کنه ، کسی هم نمیتونه رای رو پس بگیره پس مراقب اتهامی که میزنید باشید !

هر کاری لازم باشه انجام میدیم. منظورم واضح بود به همین کسانی که سعی دارن با ساختن آی دی جو رو متشنج کنند بود. همین که میگید تکلیف آی دی ها رو مشخص کنیم ینی توسل به زور دیگه!
    چشم. من مراقبت میکنم
    ولی شما هم مراقب باشید که این دروغ بزرگ (82 نفر) هم واسه بقیه تبدیل به واقعیت و یا یک مسئله عادی نشه که انگاری که هیچ اتفاق خاصی در شاتل نیافتاده و همه چیز آرومه.
    برخورد کنید با این ریاکارها و کلاهبردارای اینترنتی.

13. 5 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

parsa5564
    به سلامتی دستکاری نظرسنجی هم که جای بحثی نمیگذاره. 27 نفر "عالی" کجا و 82 نفر
    کجا؟
    .
    این عکس رو جناب جکسون گرفتن از نظر سنجی این تاپیک قبل از تغییر.

عدد خیلی بد ها 113 بوده که الان شده 118
    ین عدد 130 شما از کجا اومده ؟ با در نظر گرفتن اینکه کاربران نمیتونن رای خودشون رو حذف کنن ادعا ی شما فقط این خواهد بود که مدیران در نظر سنجی دست بردن. این یک تهمته. و اینجوری نیست که شما هر چیزی به ذهن کاراگاهیت رسید اینجا خالی کنی.

----------------

درباره رای دهنده ها. ما در پی سی ورد کسی رو به خاطر رای دادن صرف در یک تاپیک بن نمیکنیم. مگر اینکه دلیل دیگه ای براش باشه. مولتی یوزر یا غیره. تا جایی که وقت داشتم بررسی کنم و برام مشخص شد رای دهنده های مولتی رو بن کردم. ( غیر از یکی از قبل کلا در حاله بنه مکرره)

خودتون تاپیک رو از محدوده جنجال و حاشیه بیارین بیرون لطفا. تاپیک شاتل جاییه برای بررسی یک سرویس دهنده اینترنتی و بس. نه بیشتر.

15. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

جناب بابک لطف کنید و برای اینکه تاپیک به حاشیه نره نظرسنجی رو ریست کنید.شاید اصلا ایندفعه کلا تعداد نظرات عالی بیشتر از خیلی بد ها هم شد.در ضمن جو رو هم پادگانی نکنید

17. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

جناب بابک لطف کنید و برای اینکه تاپیک به حاشیه نره نظرسنجی رو ریست کنید.شاید اصلا ایندفعه کلا تعداد نظرات عالی بیشتر از خیلی بد ها هم شد.در ضمن جو رو هم پادگانی نکنید
    سلام
    دوست عزیز با این کار دقیقا نیت همون هایی براورده میشه که آیدی جعلی درست کردند و با ریسیتش دوباره همون آش و کاسه میشه

همینطوری بمونه بهتره. اگر براشون مقدور باشه جلوی رای دادن این آیدی های جعلی رو بگیرند نظرسنجی رو هم آزاد کنند نه ریسیت.اگر نمیشه هم همینطوری بسته بمونه بهتره

19. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •