اومد بالا میکنم. در ضمن با این استارت اور میشه انتخاب کرد کجا بیفتم؟کدوم گزینه رو انتخاب کن?south east یا ....؟؟
اومد بالا میکنم. در ضمن با این استارت اور میشه انتخاب کرد کجا بیفتم؟کدوم گزینه رو انتخاب کن?south east یا ....؟؟
ای ولللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللچقدر این حرفت به دلم نشست!!!کینگ مهرداد کیه دیگه؟اصلا چرا به اون گوش کردین؟بیاین همون 25 رو بازی کنیم!من کلا روزی 1.5 ساعت با اینترنتم.تو و20 و24 و25و26 بازی میکنم!!!یه فکری کنید بابا
این 26 هم به دلم ننشست.
کلا با سرعت زیر 2 حال نمیکنم.
فعلا 25 رو اپگرید میکنیم ببینیم چی میشه.
دیگه توی 26 نمیرم.
تایید میشه
همین 25 واسه هفت پشتمون بسه دیگه 26
سایتم که قربونش برم رفته لالا!
همون ورلد ۲۵ و عشقه
شما به همون یدونه ورلد ۲۵ برس یخورده قوی شیای ولللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللچقدر این حرفت به دلم نشست!!!کینگ مهرداد کیه دیگه؟اصلا چرا به اون گوش کردین؟بیاین همون 25 رو بازی کنیم!من کلا روزی 1.5 ساعت با اینترنتم.تو و20 و24 و25و26 بازی میکنم!!!یه فکری کنید بابا
بری ۲۶ چی کار؟
بچه ها
twstats کار می کنه
اینم اطلاعیشون:
Announcement: Tribalwars is globally offline (on all language markets), so we've giving our world update script a bit of a rest. If you can't connect to TW, neither can we. If you're here for info on why TW is down, keep cool guys, it's being worked on.فکر نکنم امشب دیگه بالا بیاد
The Tribalwars IRC chat channel is still online. irc.quakenet.org #tribalwars
برید بگیرید بخوابید
----
بابک
رنکتو توی the west یه نگاه کن
آره مسئله جدیه !
ممکنه ورلد 26 هم حتی ریست بشه .
فروم تریبال فعلا کار میکنه و خیلیا دارن اعتراض میکنن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وایییییییییییییییییییی
راست می گنا
الان اونایی که لوگین هستن راحت می تونن کلی قتل و غارت کنن
شانس من ۲ روز دیر این اتفاق افتاد
اگر ۲ روز زودتر این اتفاق میوفتاد می زدم روستاهه رو دوباره نوبل می کردم
من الان توی ورلد ۲۱ لوگین هستم ولی بدبختانه الان هیچی نیرو ندارم
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)