خیر بعد از تقسیم و در ادامه خدمت در شهر محل سکونت همسر خواهد بود
خیر بعد از تقسیم و در ادامه خدمت در شهر محل سکونت همسر خواهد بود
سلام
از چه سایتی می شه اقدام کرد؟
ممنون
سلام.اگر در حین اموزشی برای بیماری واریکوسل اقدام کنم نتیجه چی میشه؟
اول شما را می فرستند به بیمارستان همان سازمان نظامی که هستید تا نظر پزشک را بدانند اگر درجه ان شدید باشد شما با بیمه نیروهای مسلح عمل می شوید و با تجویز پزشک معاف از کارهای سنگین مانند رژه ، ورزش و نگهبانی می شوید
معافیت داءم ندارد؟ اگر مدت زمان عمل و نقاهت ان بیشتر از 30 روز شود چه خلع می خورد یا نه؟
اینقدر که از خدمت و سربازی و...متنفر شدم اصلا دوس ندارم بیام ب این تاپیک سر بزنم اما خب هراز گاهی از روی کنجکاوی میام و اینکه سوال شما جالب بود برام ی یاداور ی خاطر تلخه!!!
من تو آموزشی مشکلی نداشتم بعد از اموزشی پلیس دیپلماتیک و چندماه بعدش انتقالی گرفتم بیام شهر خودم اونم کجا پلیس راه که هر20روز ی روز می رفتم خلاصه طولانی نکنم بحث گذشت واریکسل گرفتم دقیقا ی سال پیش عمل کردم و ی ماه استعلاجی گرفتم اما بعد ش پدرمو دراوردن برگه تجویز استراحت و معاف از سرپاایستادن داشتم اما پلیس راه قبول نمی کرد.!!! خلاصه دهنمو سرویس کردن و همش جروبحث داشتم و بالاخره منو ب بدترین جا پلیس راه گیلان تبعید کردن ک اونجا هم جنگ اعصاب بود............
اگه شما واریکسلت خیلی حاد نیس عمل نکن یا حداقل بزار بعد اموزشی اول بسم الله عمل کنی فایده نداره..استعلاجیا بمونه واسه حین خدمت..رفیق داشتم تو اموزشی زانو درد عجیب غریب داشت نامه و برگه پزشکی داش بشین پاشو می رفت و حرف حالیشون نبود......
اینا رو نگفتم که بترسونمت ..امیدوارم موفق باشی
معافیت گرفتن کار ساده ای نیست گرچه مذرک تحصیلی هم در ان تقش دارد.
به شما کلا بعد از جراحی ۳۰ روز استعلاجی می دهند بیشتر از ان باز بسته به نطر پزشک بیمارستان و فرمانده یگان متفاوت است. اگر واریکوسل شدید دارید قبل از اعزام برای کمیسیون و معافیت اقدام کنید در کمیسیون پزشکی هم اگر مدارک پزشکی دارید حتما به همراه داشته باشید.
سلام
بچه ها خیلی استرس دارم امروز رفتم سایت نظام وظیفه نگاه کردم دیدم بارکد خوردم ولی محل اموزشی مشخص نیست یعنی پی؟؟؟
سلام
بارکد رو که همون روز اول که ثبت نام میکنی تو سایت درج میشه ولی محل آموزشی رو هفته آینده اعلام میکنن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)