تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3780 از 4105 اولاول ... 27803280368037303770377637773778377937803781378237833784379038303880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,791 به 37,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چی 60روز؟ من که همش پیگیرم همه میگن 30روز
    تاحالا 20تاشو ترکوندم
    منبعی هست که میگی 60روز؟
    سرپروژه ای میخوام 1ماه استل استفاده کنم دستم بستس سر همین خلع
    30 روز هست ، من 45 روز استفاده کردم میخواستن خلع بزنن که نزدن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چی 60روز؟ من که همش پیگیرم همه میگن 30روز
    تاحالا 20تاشو ترکوندم
    منبعی هست که میگی 60روز؟
    سرپروژه ای میخوام 1ماه استل استفاده کنم دستم بستس سر همین خلع
    دنبال منبع برای اینجور چیزا نباش، اگه 30 روز میگن پس همون 30 روزه کاری نمیتونی بکنی. ولی تو آئین نامه اومده ماهی 2.5 روز میشه استراحت پزشکی گرفت. یعنی اگه 19 ماه در یگان باشی ضربدر 2.5 کنی میشه 47 روز قانونا باید بدن.
    ولی مثلا اگه اوایل خدمتت باشه خب نمیتونی بگیری. بخان قوانین رو به سرباز جماعت بگن همه توش کن حرفه ای هستن! اگه یگان شما گفته 30 روز کاریش نمی تونی بکنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.......... پاک بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام .

اگر کسی ازدواج سوری کنه صرفا برای اینکه سربازی تو شهر خودش بیفته و خلاصه از مزایاش استفاده کنه، نظام وظیفه قانون و بررسی خاصی نداره که بخواد جلوی اینکارو بگیره ؟ مثلا بگه باید از تاریخ ازدواج فلان مدت گذشته باشه ، یا مثلا اختلاف سنی زن و شوهر از فلان قدر بیشتر نباشه که طرف نره یه پیرزنی رو بگیره فقط برا همین کار ،در ضمن اگه سربازی در حین خدمت طلاق بگیره، تغییری تو محل خدمت و مرخصی ها و ... براش پیش میاد؟ خنده دار ممکنه باشه ولی جدی پرسیدم ، لطفا راهنمایی کنید

راستی یه سوال دیگه ، برگه آماده به خدمت میاد در خونه ، یا همونجا تو پلیس به اضافه ده میدن دست خود آدم؟ در کل از زمان پر کردن دفترچه تا حاضر شدن در محل آموزشی ، نامه ای چیزی میفرستن در خونه ؟ یا خودت حضورا باس بری همه اطلاعات رو بگیری ؟ شما فرض رو بر این بذارید که کسی تو خونه نباس از خدمت رفتن بویی ببره
    Last edited by 474747; 05-12-2016 at 14:12.

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام من پدرم 19 ماه سابقه جبهه داره و

یه 4 ماه سابقه بسیج داره که توی جبهه بوده آیا این سابقه بسیج هم حساب میشه جزء سابقه جبهه پدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( 19+4 = 23 ماه )

این هفته که میخام دفترچه پست کنم باید این مدارک رو تحولیشون بدم ؟ یا بعد آموزشی ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام .

اگر کسی ازدواج سوری کنه صرفا برای اینکه سربازی تو شهر خودش بیفته و خلاصه از مزایاش استفاده کنه، نظام وظیفه قانون و بررسی خاصی نداره که بخواد جلوی اینکارو بگیره ؟ مثلا بگه باید از تاریخ ازدواج فلان مدت گذشته باشه ، یا مثلا اختلاف سنی زن و شوهر از فلان قدر بیشتر نباشه که طرف نره یه پیرزنی رو بگیره فقط برا همین کار ،در ضمن اگه سربازی در حین خدمت طلاق بگیره، تغییری تو محل خدمت و مرخصی ها و ... براش پیش میاد؟ خنده دار ممکنه باشه ولی جدی پرسیدم ، لطفا راهنمایی کنید

راستی یه سوال دیگه ، برگه آماده به خدمت میاد در خونه ، یا همونجا تو پلیس به اضافه ده میدن دست خود آدم؟ در کل از زمان پر کردن دفترچه تا حاضر شدن در محل آموزشی ، نامه ای چیزی میفرستن در خونه ؟ یا خودت حضورا باس بری همه اطلاعات رو بگیری ؟ شما فرض رو بر این بذارید که کسی تو خونه نباس از خدمت رفتن بویی ببره
    انها كارى به تاريخ ازدواج يا اختلاف سنى ندارند تنها مدرك باشه كه شما ازدواج كرديد كافى است . برگه هم پست مى شود و هم مي تواند حضورى از پليس +١٠ بگيريد
    سلام من پدرم 19 ماه سابقه جبهه داره و

یه 4 ماه سابقه بسیج داره که توی جبهه بوده آیا این سابقه بسیج هم حساب میشه جزء سابقه جبهه پدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( 19+4 = 23 ماه )

این هفته که میخام دفترچه پست کنم باید این مدارک رو تحولیشون بدم ؟ یا بعد آموزشی ؟
    اموزشي كه بايد برويد اين فقط براى كسرى خدمت است . پدرتون مدركي دانرند كه ٤ ماه در جبهه بودند

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرباز متاهل دوره آموزشی رو هم توی شهر محل سکونت همسر میگذرونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به دوستان یه سوال دارم برگه اعزام به خدمت رو باس از پلیس +۱۰ گرفت یا مٹ قدیما میاد در خونه؟ چون شنیدم جدیدا دیگه پست نمیشه و باید از پلیس +۱۰ گرفت.
    Last edited by nima_fk; 05-12-2016 at 16:19.

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

انها كارى به تاريخ ازدواج يا اختلاف سنى ندارند تنها مدرك باشه كه شما ازدواج كرديد كافى است . برگه هم پست مى شود و هم مي تواند حضورى از پليس +١٠ بگيريد

اموزشي كه بايد برويد اين فقط براى كسرى خدمت است . پدرتون مدركي دانرند كه ٤ ماه در جبهه بودند
    بله یک برگه داره که مهر و امضا خورده و نوشته شده 4 ماه و 13 روز در جبهه بوده

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بله یک برگه داره که مهر و امضا خورده و نوشته شده 4 ماه و 13 روز در جبهه بوده
    شما پس از اعزام به خدمت از یگانی که هستید برای کسری خدمت اقدام می کنید نیروی انسانی پادگانی که خواهید بود نامه ای به یگان دوران جنگ مه پدرتان حضور داشته می زنند و پس از تایید انها ، شما با مراجعه به نظام وظیفه ان را ثبت می کنید و سپس نظام وظیفه به یگان خدمتی شما اعلام خواهد کرد و کسری شما ثبت می شود

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •