30 روز هست ، من 45 روز استفاده کردم میخواستن خلع بزنن که نزدن
30 روز هست ، من 45 روز استفاده کردم میخواستن خلع بزنن که نزدن
دنبال منبع برای اینجور چیزا نباش، اگه 30 روز میگن پس همون 30 روزه کاری نمیتونی بکنی. ولی تو آئین نامه اومده ماهی 2.5 روز میشه استراحت پزشکی گرفت. یعنی اگه 19 ماه در یگان باشی ضربدر 2.5 کنی میشه 47 روز قانونا باید بدن.
ولی مثلا اگه اوایل خدمتت باشه خب نمیتونی بگیری. بخان قوانین رو به سرباز جماعت بگن همه توش کن حرفه ای هستن! اگه یگان شما گفته 30 روز کاریش نمی تونی بکنی.
.......... پاک بشه
سلام .
اگر کسی ازدواج سوری کنه صرفا برای اینکه سربازی تو شهر خودش بیفته و خلاصه از مزایاش استفاده کنه، نظام وظیفه قانون و بررسی خاصی نداره که بخواد جلوی اینکارو بگیره ؟ مثلا بگه باید از تاریخ ازدواج فلان مدت گذشته باشه ، یا مثلا اختلاف سنی زن و شوهر از فلان قدر بیشتر نباشه که طرف نره یه پیرزنی رو بگیره فقط برا همین کار،در ضمن اگه سربازی در حین خدمت طلاق بگیره، تغییری تو محل خدمت و مرخصی ها و ... براش پیش میاد؟ خنده دار ممکنه باشه ولی جدی پرسیدم ، لطفا راهنمایی کنید
راستی یه سوال دیگه ، برگه آماده به خدمت میاد در خونه ، یا همونجا تو پلیس به اضافه ده میدن دست خود آدم؟ در کل از زمان پر کردن دفترچه تا حاضر شدن در محل آموزشی ، نامه ای چیزی میفرستن در خونه ؟ یا خودت حضورا باس بری همه اطلاعات رو بگیری ؟ شما فرض رو بر این بذارید که کسی تو خونه نباس از خدمت رفتن بویی ببره![]()
Last edited by 474747; 05-12-2016 at 14:12.
سلام من پدرم 19 ماه سابقه جبهه داره و
یه 4 ماه سابقه بسیج داره که توی جبهه بوده آیا این سابقه بسیج هم حساب میشه جزء سابقه جبهه پدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( 19+4 = 23 ماه )
این هفته که میخام دفترچه پست کنم باید این مدارک رو تحولیشون بدم ؟ یا بعد آموزشی ؟
انها كارى به تاريخ ازدواج يا اختلاف سنى ندارند تنها مدرك باشه كه شما ازدواج كرديد كافى است . برگه هم پست مى شود و هم مي تواند حضورى از پليس +١٠ بگيريد
اموزشي كه بايد برويد اين فقط براى كسرى خدمت است . پدرتون مدركي دانرند كه ٤ ماه در جبهه بودند
سرباز متاهل دوره آموزشی رو هم توی شهر محل سکونت همسر میگذرونه؟
سلام به دوستان یه سوال دارم برگه اعزام به خدمت رو باس از پلیس +۱۰ گرفت یا مٹ قدیما میاد در خونه؟ چون شنیدم جدیدا دیگه پست نمیشه و باید از پلیس +۱۰ گرفت.
Last edited by nima_fk; 05-12-2016 at 16:19.
بله یک برگه داره که مهر و امضا خورده و نوشته شده 4 ماه و 13 روز در جبهه بوده
شما پس از اعزام به خدمت از یگانی که هستید برای کسری خدمت اقدام می کنید نیروی انسانی پادگانی که خواهید بود نامه ای به یگان دوران جنگ مه پدرتان حضور داشته می زنند و پس از تایید انها ، شما با مراجعه به نظام وظیفه ان را ثبت می کنید و سپس نظام وظیفه به یگان خدمتی شما اعلام خواهد کرد و کسری شما ثبت می شود
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)