دوستان بالاخره مشکل ساکس در شاتل حل شد یا نه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان بالاخره مشکل ساکس در شاتل حل شد یا نه
بله دوست عزیز تو ایمیل هم نوشته بود از امروز یعنی روزی که ایمیل زدند![]()
خودمونیم ها اینطوری خوشبحال سرویس های اکو میشه بخصوص اونایی که تلویزیون ال جی خریدن هم به تلویزیون رسیدن هم اینترنت با انتقال ترافیک که دیگه نگو ....
ولی باید یه فکری هم برای اونایی که آرت دارن بکنیم گناه دارن آخه پسر عموی من داره از حسودی سکته میکنهاون آرت داره
من یه نکته رو لازمه بگم . اگر شما به بعضی از افرادی رای دادن توی این تاپیک توجه کنید می بینید که بعضی هاشون تعداد پسستهاشون صفر پست هست . این روش احلاقی نیست دوستان
البته اکثر این رای ها موبوط به گزینه اول هست که عالی هست . به هر حال نمی دونم می شه 60 تا اکانت دیگه درست کرد یانهکه بشه گزینه خیلی بد رو خنثی کرد ؟ به هر حال جالب هست .............
Last edited by بامزی; 03-05-2012 at 08:13.
سلام
دوستان سرعت شما نسبت به دو سه روز گذشته تغییری کرده در ساعات رایگان؟
الان کسی هست سرعتش در ساعات رایگان بالاتر از 70-80 باشه؟
کلی از افرادی که رای دادن اصلا مشترک شاتل نبودند و فقط به خاطر دید بدشون رای دادن
کلا این نظرسنجی ها زیاد معتبر نیستند
3 روز پیش سایت های فیلتر باز نمی شدنددوستان بالاخره مشکل ساکس در شاتل حل شد یا نه
2 روز پیش سایت های فیلتر باز می شدند
دیروز سایت های فیلتر باز نمی شدند
امروز که امتحان کردم باز می شدند.
حالا شما به من بگو مشکل ساکس حل شده یا نه؟
امان از این مملکت اسلامی....![]()
نظرتون در مورد سرویس های نامحدود شاتل چیه دوستان ؟ ما که خیلی با سرویس های حجم مشکل داریم . آیا می صرفه بریم نامحدود بگیریم یا اینکه بریم یه شرکت دیگه . خیلی اعصابم خورد شده .![]()
Last edited by Wallet; 03-05-2012 at 09:18.
به هر حال ما امروز از شاتل کوچ کردیمچه خاطراتی و چه دانلودهایی که می خواستیم اما نتونستیم
هر چی بود گذشت
![]()
جریان چیه ؟ این صفحه فیس بوک چجوری جذف شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مثل اینکه این یکی هنوز هم به راحه بخونید تا بلایی سرش نیوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
Last edited by Wallet; 03-05-2012 at 12:33.
مشترک گرامی ():
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، بنابر سیاست های تشویقی شرکت شاتل و از آن جایی که فراهم آوردن رضایت مشتریان یکی از اصول اساسی فعالیت های شاتل محسوب می شود، از تاریخ 12 اردیبهشت ما 1391، ترافیک های مازاد افزوده شده به سرویس از محل خرید ترافیک اضافه، هدیه و ...، برای تمام سرویس های خانواده اکو (ECO) در صورت تمدید دوره به دوره جدید منتقل خواهد شد.
لازم به توضیح است این امکان شامل ترافیک پایه سرویس نخواهد بود و انتقال ترافیک پایه سرویس هر دوره به دوره بعد امکان پذیر نیست.
امید است این امکان بتواند خشنودی و رضایت شما مشترک گرامی را بیش از پیش فراهم سازد.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
گروه شرکت های شاتل
هم اکنون 346 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 346 مهمان)