همچین حرف میزنی ادم فکر فرار به سرش میزنه ایرانسل تعطیل کرده؟![]()
ولی مثل اینکه همه این مشکل رو دارن چرا تو ایران اینطوری هست همیشه تکنولوجی اینجا مشکل داره حتی توی افغانستان هم از این مشکلات نیست
همچین حرف میزنی ادم فکر فرار به سرش میزنه ایرانسل تعطیل کرده؟![]()
ولی مثل اینکه همه این مشکل رو دارن چرا تو ایران اینطوری هست همیشه تکنولوجی اینجا مشکل داره حتی توی افغانستان هم از این مشکلات نیست
آره امروز دانشگاه ما (مهاجر) فول فول بود موقع صحبت هم همینطور ! یعنی کلا جنوب اصفهان رو درست کردن انگار ! اما اس ام اس من قطع نبودا !!
اس ام اس تبریز کار میکنه مثله ساعت![]()
![]()
متاسفانه اینجا همه مشکلات ایرانسل گفته میشه. بطور خلاصه میشه گفت همه مشکلات ایرانسل تو همه نقاط ایران میاد تو کف هممون.
ولی اصلا هیچکی نمی خواد بیاد مشکلات ایرانسل و با خطوط دیگه مقایسه کنه!
تو تبریز خطوط دیگه مشکلهایی دارن که شاید بشه گفت مشکل ایرانسل از اونا کمتره.
مثلا تو تبریز دوستام که 0914 دارن مشکل دیر رسیدن اس ام اس . قطع و وصل تو تماس که تو خطهای دولتی یه مشکل عادیه و اصلا به زبون نمیادو کلی چیز دیگه. ام ام اس و اینترنتم که ندارن مشکل ساز باشه واسشون
![]()
مثلا تو مجتمع ما تو اکثر خونه ها با Tci نمیشه حرف زد باید بری جلو پنجره که تالیا و به خصوص ایرانسل همچین مشکلاتی رو تدارن![]()
Last edited by TempesT; 27-06-2007 at 16:50.
برو بکس اونایی که بحث خاصی در مورد خطوط دولتی دارن لطفا یه سر اینجا بزنن![]()
فقط خواهشن طوری نباشه که چون خودمون ایرانسلی هستیم بیایم مثله بعضی ها که در مورد ما میگفتن در مورد اون خطوط هم بی دلیل و از روی تعصب بد و بیرا بگیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
البته سو تفاهم نشه من میدونم بکس ایرانسل خیلی با مرامتر از این حرفان.
Last edited by TempesT; 27-06-2007 at 17:02.
تماس با 09351400000 :
مشترک گرامی
سرویس های پیام کوتاه تا اطلاع ثانوی مسدود میباشد
از اختلال بوجود آمده پوزش میطلبیم
و از بردباری شما کمال تشکر را داریم ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by saragol; 27-06-2007 at 17:21.
وحید جان همه جا را تست کردی خوب بود آن طرف ها اصفهان ؟؟
خیابان میر ، نظر ، شیخ صدوق ، چهارباغ بالا ، آپادانا و ... یک تست کن اگر وقت کردی ...
من نه امروز جایی نرفتم اما حتما این دو روزه که میرم بیرون حتما خبرشا میدم اما امروز این جا هیچ مشکلی نداشت و از ثابت هم از 669 وصل شد اما از 668 نشد بقیه خطها را نمیدونم.
اطـــلاع ثانوی![]()
ای بابا پس این طرح قرمزمونا چی کارکنیم ؟! این جا هم کماکان sms قطعه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)