مرحله 5-6 ؟!!!!
حداقل از رو مرحله یه اسکرین شات بگیرید بذارید
رو اون علامت بالن (communicator) کلیک کنید ببیند واسه مموریت چی نوشته
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
مرحله 5-6 ؟!!!!
حداقل از رو مرحله یه اسکرین شات بگیرید بذارید
رو اون علامت بالن (communicator) کلیک کنید ببیند واسه مموریت چی نوشته
با سلام
می خواستم بدونم این Cheats ها (trainer ) رو هر کاری می کنم تو بازی soloplayer جواب نمی ده ؟
این cheats ه ا رو از cd کپی می کنم تو قسمتی که نصی شده و اجرا می کنم مثلا unlimited money و ..... اجرا نمی شه ؟ چرا ؟
من از قبل یه سری ترینر دارم.
شاید به کارتون بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مد Contra 0.08 Final اومده، خیلی خیلی قشنگهیه چیزایی توش هست آدم کیف میکنه بازی کنه.
یونیت های سوپروپن (تانکاشون) عوض شده. چین یونیتای جالبی داره. Nuclear Truck خیلی باحال می ترکه
آهنگ اضافه کردن به بازی.
مد شده 600مگ.
مد جدید رو لینک می دید . دانلود کنیم !
تشکر فراوان
این ترینر ها رو چه جور اجرا می کنید ! تنظیمات و نحوه اجرای خاصی داره تو ویندوز 7
Last edited by G U L D A N; 05-02-2015 at 19:35.
لینک که هست، تو کد زدم، بالای متن کنترا
نمیدونم حقیقتش، خیلی وقت پیش، برادرم از اینها روی XP استفاده میکرد.
بهتره هم بازی و هم خود ترینر رو با Windows XP SP2 Compatibility اجرا کنید.![]()
لینکمد Contra 0.08 Final رو لطف می کنید . بدید !
فکر کردم منظورتون با لینک ترینره
از اینجا باید دانلود کنید
600 مگ هست که بعد از استخراج میشه 1 گیگ. فایل ها رو باید توی پوشه بازی کپی کنید و با لانچر خود کنترا بازی رو اجرا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته قبل از نصب حتما یه کپی از پوشه جنرالز بگیرید که با مشکل مواجه نشید.
تفاوت های کنترا با جنرالز:
1) AI خیلی بهتر عمل میکنه. سختی Hard، Very Hard، Insane
2) تیم ها بسیار تخصصی شدن. مثلا War Factory برای Airforce یونیت های خیلی کمی داره ولی در عوض دو نوع Airfield داره و چندین نوع هواپیما. یا China Nuke هیچ ساختمون دفاعی نداره ولی بجاش بمب اتم 5 شاخه، Nuclear Storm (که 12 بمب اتم داره و کلا بیس طرف رو نابود میکنه) و بمب اتمش هم 5 شاخه میشه موقع انفجار، توی 008 هم یه بمب جدید اضافه کردن که بعد از 5 دقیقه منفجر میشه خودش و میشه گفت موجش تا نصف نقشه میره
ویدیوی زیر رو ببینید، موجش به بیس خودم هم میرسهفایل 5 مگه فقط.
3) ساختمون ها علاوه به سوختمان های دیگه، به Rank یا همون Promotion ها هم وابسته اس. برای ساختن Palace/Propaganda Center/Strategy Center باید به رنک 3 برسید و برای ساخت یونیت های Super Weapon و خود ساختمونشون یعنی Scud Storm/Nuclear Missile/ION Canon باید به رنک 5 برسید. کلا یونیت های قوی تر لول های بالاتر میخوان. این یعنی اینکه شما نمیتونی از اول بازی شروع کنی و تمام ساختمونها رو بسازی، باید برای پیشرفت از دشمن داغون کنی(چه حمله و چه دفاع). البته AI تو 008 بعضی اوقات یه باگی داره که همیشه در سطح عالیش نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4) Challenge توی Contra 0.08 خیلی خیلی سخته...
5) این مد Campaign ندارد.
پیشنهاد من: سعی کن اولش فقط با 10K و Tournament mode بازی کنی.
سلام من مد کانتر 8 رو دارم ولی وقتی نقشه انتخاب میکنم داخل بازی میرم بعد 1 دقیقه همه امکاناتم منفجر میشه علت چیست ! و اینکه مد کانتر 8 نهایی یه تنظیمات داره که بلد نیستم در این مورد هم راهنمایی کنید
1) جنرالز پچ 1.04 نصبه؟
2) ممکنه مجبور بشید بصورت دستی کنترا رو نصب کنید که کمی دنگ و فنگ داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)