ربطی به سیم معمولی نداره. فقط وقتی میخوای سیم کارت رو عوض کنی باید مودم خاموش باشه.
ربطی به سیم معمولی نداره. فقط وقتی میخوای سیم کارت رو عوض کنی باید مودم خاموش باشه.
ببینید آنتن دارید ؟ یا ضربدر قرمز روشه ؟ از توی پنل خود مودم نگاه کنید . اینکه سیم کارت معمولی انداختین مشکل ایجاد شده یه حرفی بوده از اون حرفا . خیلی از بچه های همینجا دارن از سیم کارت معمولی رو مودم تی دیشون استفاده میکنن. این دلیلش نیست . ببینید من هم با مودم بیرونی Zw101 همین مشکل برام ایجاد شد . مودم رو وصل کردم جایی که بهترین سیگنال رو داره . فرداش دیدم آنتن نمیگیره ولی سیگنال دادم . اول فکر کردم مشکل از طرف ایرانسله بعد نیم روز گفتم برم مودم رو باز کنم یه تغیرر جا بدم که درست شد . بنظرم اگه الان درون منزل هستید . خیلی کار سختی نیست . مودم رو ببرید توی فضای باز مخصوصا پشت بام . اونجا هم تست کنید . اینکه سیم کارتتونم غیر فعال شده اینم نیست . چون شما معمولی هم که مطمئن هستید سیم کارتتون فعاله بازم همین مشکل هست .
Last edited by arashsard; 12-07-2017 at 11:45.
ضربدر هست ولي مشخصات سيگنال مثل. Cinr و snir مياد حالا برم خونه جابه جا ميكنم ولي الان جايي كه هست بهترين جاي ممكنه و حدود ٣ ساعتي وقت صرف كردم كه بتونم بهترين جا رو پيدا كنم دماني كه وصل بود ٤ خط انتن رو داشت
منم z6000دارم حرف نداره با همه مقایسه کردم 20نمرش
Last edited by mohammadgh6; 12-07-2017 at 13:06.
دقیقا همین مشکل من بود . منم رو آنتنم ضربدر بود . صد بار رست کردم درست نشد . توی استیتوس مینوشت نات ساپورتید . ولی شبکه ایرانسل وصل بود . مودمم چون خارجی بود باز کردنش خیلی مکافات بود . دیگه رفتم تغییر دادم دیدم زود آنتن گرفت .
Port forwarding ش الکیه ، کار نمیکنه که!
درست نشد كه نشد !! نميدونم چه مرگشه يعني مودم مرخص شده ؟ شايدم مك ادرس مودم رو بلاك كردن خودشون ! و تشخيص نميده مودم ايرانسله و نميذاره وصل شه
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم.
چند وقته هر چی تست سرعت میگیرم، تقریباً از 12 مگابیت بالاتر نمیره، اونم با سرور ایران. در حالی که قبلاً تا 60 مگابیتم میرفت.
زنگ زدم 707، گفتن این سرعت که نرماله.
گفتم: اگر این سرعتو میخواستم که خب ایدیاسال بود. تازه، این سرعت خیلی از تریجی بالاتر نیست. این همه پول ندادم که سرعتم 12 مگ باشه.
بعد گفت: شاید سیگنال خوب نیست.
گفتم: اون سرعتای بالایی که گفتم با همین سیگنال بود، مودم همینجای فعلی بود.
گفتش مودمو ریست کن، اگر سرعتت بهتر نشد، دوباره زنگ بزن.
آقا ما ریست کردیم، درست شد. سرعت بالای 40 مگابیت شد، مثل قبل. اما نیم ساعتم دووم نیاورد. دوباره همون آش و همون کاسه.
انگار خودشون سرعتو محدود کردن که از 12 مگابیت بالاتر نره.
اولش که تست سرعت شروع میشه، سرعت یهو تا 25 یا 30 مگابیت میره، بعدش میاد زیر 12 مگابیت.
میخواستم ببینم کسی همچین مشکی داره؟ راه حلی تنظیمی سراغ ندارین تو مودم اعمال کنم درست شه؟
منم مشکلی شبیه شماداشتم با این تفاسیر
تک انتن اوایل برام رو ۸مگابایت بود
بعد مدتی اومد شد ۵مگابایت
بعد انتن شده ۲تا سرعت شده همون ۸ سابق
هرچی هست دست خودشونه احتمالا اوایل باز گزاشته بودن برای جلب بیشتر
شاید مشکل از دکل منطقتون باشه . اگه بتونید یه منطقه دیگه تست کنید . فکر کنم مودمتون رست فکتوری داشته باشه . یه رست فکتوری هم کنید بد نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)