سانار جان r4ea031يكي از بهترين فريمورهاي گوشيw810هست.براي اين فريمور پچ هاي زيادي هست البته گوشيk310هم تنها فريمورش هم اينه.البته ميدوني k310پچ زيادي نداره قربانت
سانار جان r4ea031يكي از بهترين فريمورهاي گوشيw810هست.براي اين فريمور پچ هاي زيادي هست البته گوشيk310هم تنها فريمورش هم اينه.البته ميدوني k310پچ زيادي نداره قربانت
مجيد جان آيا گوشيتو هك كردي؟آيا ورژن دوربين گوشيتو عوض كردي؟
دوستان سلام
اگه میشه چند تا نرم افزار برای استفاده از gprs معرفی کنید.از طرفی چرا گوشی نمیتونه صفحات html رو نمایش بده.دیگه اینکه راهی وجود نداره که بشه هنگام send یا recive با بلوتوث کارهای دیگری جز استفاده از واکمن انجام داد من هنوزم نتونستم رو گوشیم قفل بذارم اگه میشه جواب بدید
سلام
تنظیمات ساعت گوشی چند وقت یه بار عوض می شه !چرا اینجوری می شه؟
توی قسمت time&date باید چه تنظیماتی باشه؟
[QUOTE=setare_m;1651039]سلام
تنظیمات ساعت گوشی چند وقت یه بار عوض می شه !چرا اینجوری می شه؟
توی قسمت time&date باید چه تنظیماتی باشه؟[/QUO
ستاره چان شما با گزينه time zone تغييراتي ايجاد كردين؟آخه من هم اينطوري بود بعدها فهميدم با زمان گرينويچ بازي كرده ام شما بايستي روي 3:30 بگذاريد در غير اينصورت يه رسيت تنظيماتي بكن كارت راه ميافته
ُسلام دوستان شرمنده این سوال هارو اینجا میپرسم من 2 ماهی میشه به انجمن موبایل سر نزدم
گوشی من w810 هستش چندتا سوال دارم
این پچ هایی که اومده برای این گوشی شما توصیه میکنید بریزم یا نه؟آخرین پچ چیه و اگه میتونین لینک بدید.
آموزش این پچ ها کجا میتونم پیدا کنم
و همچنین درایور های دوربین توصیه میشه یا نه؟و آموزششون کجاس و بهترین درایور چیه؟
ممنون از زحمات همه دوستان
نماز روزهاتون قبول ... .
شما به جای اینکه یه کریتالی برای گوشی بخری که گوشی رو خط بندازه برو به جاش یه قاب غیر فابریک بخر که ارزون هم هست و کلی از کریتالی هم بهتره و گوشی رو هم زشت نمیکنه
قاب غیر فابریک چطوریه؟روی قاب اصلی گوشی بسته میشه یا باید قاب خود گوشی را باز کنیم و اون را جاش ببندیم؟
روی صفحه ال سی دی را هم میپوشونه؟ من موبایل را میذارم توی جیبم و ممکنه به دسته کلید و اینها بماله و ال سی دی خش بیفته.
این قابهای کریستالی روی خود قاب گوشی که خش نمیندازند؟
من فقط نگران ال سی دی هستم.آخه روی ال سی دی موبایلم اون روکش پلاستیک فابریکش هست کریستال را هم روش گذاشتم ولی با این حال اون پلاستیکه را هم خش انداخته تصویر مات شده ترسیدم بکنمش روی ال سی دی خش بندازه.![]()
این همون قاب خود گوشی هست که با قیمت و کیفیتی پایین تر عرضه میشه و باید قاب خود گوشی رو در آورد و اینو نصب کرد ...قاب غیر فابریک چطوریه؟روی قاب اصلی گوشی بسته میشه یا باید قاب خود گوشی را باز کنیم و اون را جاش ببندیم؟
روی صفحه ال سی دی را هم میپوشونه؟ من موبایل را میذارم توی جیبم و ممکنه به دسته کلید و اینها بماله و ال سی دی خش بیفته.
این قابهای کریستالی روی خود قاب گوشی که خش نمیندازند؟
من فقط نگران ال سی دی هستم.آخه روی ال سی دی موبایلم اون روکش پلاستیک فابریکش هست کریستال را هم روش گذاشتم ولی با این حال اون پلاستیکه را هم خش انداخته تصویر مات شده ترسیدم بکنمش روی ال سی دی خش بندازه.
گوشی من w810 هست چند وقت پیش اونو با اکوستیک میکس شده1.2&1.6تقویت صدا کردم صداش هم زیاد شد دوباره با یه اکوستیک دیگه تقویت صدا کردم ولی اینبار صدای اسپیکر گوشیم قطع شد و میکروفن گوشیم هم قطع شد به تعمیر کار هم نشون دادم مشکل سخت افزاری نداره و میگه مشکل از فایل فلشت هست ورژن گوشیم هم031هست و میگه گوشیت با فایل فلش ورژن 031 جواب نمیده باید صبر کنی تا ورژن بالاتری از فایل فلشت بیاد .
حالا کسی میدونه من باید چی کار کنم تو رو به خدا کمک کنید.
اگه برنامه ای هست که می تونه درست کنه گوشیمو لطفا لینک دانلودشو بزارین
سلام رفقا من هنوز 810مو دارم. خیلی توپه. ببینم کی توی داشتن 810 رکورد داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)