تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 444 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اخرین اپدیتی که نصب کردم FI-XIV-MWM151 بود
    الان ایا اپدیت های دیگه ای هم اومده دانلود کنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا آپدیت جدید 1.8.0 رو نصب کردم ولی تغییری نکرده ! خوان ماتا هنوز تو چلسی بازی میکنه
    شما که نصب کردین نقل و انتقالات آپدیت شدن ؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با دسته چطوری مثل pes تنظیم کنم
    تکنیک مکنیک نمیخام فقط میخام مثل pes باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقا آپدیت جدید 1.8.0 رو نصب کردم ولی تغییری نکرده ! خوان ماتا هنوز تو چلسی بازی میکنه
    شما که نصب کردین نقل و انتقالات آپدیت شدن ؟
    باید دیتابیس 2 رو فعال کنی

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

چطوری دیتا بیس دو رو فعال کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان ببخشید من تازه از pes اومدم فیفا به توضیحی به ما میدین? مثلا۱- پست بازیکنارو چجوری عوض کنم ( منظور CMF , dmf , ...)هست
    ۲- دفاع چرا همش تو پاسای عمقی یه مکسی میکنه و جا میمونه؟ یه هو میبینی دو سه نفر با هم جا میمونن و مهاجم راحت تک به تک میشه؟
    ۳- وقتی پاس میدم بازیکنی که بهش پاس دادم نمیاد جلو همونجا وا میسته تا توپ بهش برسه راهی داره حرکت کنه؟
    ۴- توی سانترها موقع حمله کلا هرجا خودش هوس کنه میفرسته این همه میدویم میریم تا جلو بعد سانتر که میکنیم شانسیه یه بار میره رو سر مهاجم ولی یه بار همین بغل واسه یکی دیگه میفرسته و یه بارم اون بالا واسه یکی دیگه چه باید کرد؟
    ۵- کلا تنظیمات بازی رو دست نمیزنم چون بلد نیستم ، چه چیزایی رو باید تغییر بدیم تا بهتر بشه؟ یا همون دیفالت خوبه؟
    ۶- پنالتی که اصلا حرفشو نزنید چون همش یا اوته یا وسط؟
    با تشکر از شما دوستان من بازیم بد نیست و آماتور نیستم اما تو فیفا آماتور شدم یه کمکی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چطوری دیتا بیس دو رو فعال کنم؟
    مگه مودینگ وی نصب نکردی ؟
    خوب تنظیماتش رو باید از Moddingway mod selector انتخاب کنی دیگه .
    از توی همون دیتابیس 2 رو فعال کن .

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

۴- توی سانترها موقع حمله کلا هرجا خودش هوس کنه میفرسته این همه میدویم میریم تا جلو بعد سانتر که میکنیم شانسیه یه بار میره رو سر مهاجم ولی یه بار همین بغل واسه یکی دیگه میفرسته و یه بارم اون بالا واسه یکی دیگه چه باید کرد؟

۶- پنالتی که اصلا حرفشو نزنید چون همش یا اوته یا وسط؟
    با تشکر از شما دوستان من بازیم بد نیست و آماتور نیستم اما تو فیفا آماتور شدم یه کمکی کنید ممنون میشم
    4- زمان سانتر از کناره ها (تو حمله ) وقتی L1 رو نگه داری و سانتر کنی نتیجه ی کار بهتره . زمان کرنر هم به همین شکل .
    برای دادن سانترهای قطری و تیز هم این روش جوابگو هست . البته هر چی بیشتر سانتر رو پر کنی توپ تیز تر و سریتر میره و قدرتش بیشتره.
    همین L1 نگه داری و پاس تو عمق رو بزنی میشه پاس چیپ . هر چی بیشتر پر کنی پاس چیپت بلندتر میشه .

6- زمان زدن پنالتی باید به اون نوار سمت راست پایین توجه کنی . یه نواره که وسطش سبزه و از دو طرف به قرمز ختم میشه. یه زبانه هم هی حرکت میکنه از این ور به اون ور. باید زمانی شوت رو بزنی (شوت رو بزن و جهت بگیر یا همزمان با شوت جهت بگیر ، فرقی نداره) که این زبانه روی نقطه ی سبز متوقف بشه و بایسته . حالا دو تا عامل دیگه هم اینجا دخیله. مقدار جهتی که میگیری و میزان شوتی که پر می کنی . زمانی که تو قسمت زرد یا قرمز بایسته احتمال اوت شدن بیشتره.

شما از سربرگ play قسمت +more برو رو اون پنل که یه بازیکن نشسته رو یه زانو و به توپ تکیه داده (arena) بعدش یه بازیکن میاد که تو زمین تمرین هست (اینجا تمرینات فردی هست) اگه اینجا دکمه ی select که کنار دکمه ی استارت هست بزنی یه پنل باز میشه که توش حالات مختلف برای تمرین کردن مثل پنالتی و کرنر و ..... رو میتونی بیاری . غیر این هم یه بخش تمرینی دیگه هم داره .

امیدوارم توضیحات مفید واقع بشه
    Last edited by TimeWarp; 21-02-2014 at 00:23.

11. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

کدوم ترکیب مانع سانتر از کناره ها میشه؟
    چون اگه حریف تیم ملی انگلیس باشه (چه cpu و چه یوزر) هر سانتی از کناره ها انجام بده (بهترین دفاع سرزن هم داشته باشید مثل دفاع دورتموند) بازم بازیکنی مثل رونی رو دفاع شما ضربه سرو میزنه
    البته نمی دونم بدین شکله که لول تیم ملی ها از تیم باشگاهی بالاتره یا نه که بدین شکل تیم درپیت انگلیس از دورتموند قوی تر در میاد. اونوقت تیم ملی اسپانیا مثل ماست میمونه در حالی که قهرمان جهان و دو بار یورو در 5 سال اخیر شده

مردشور این شرکت درپیت ea رو ببرن واقعا .

به نظرم خودم بهترین سیستم 1-3-1-5 هست که کناره ها رو می بنده ولی در عوض عمق دفاع آسیب پذیر میشه

نظر شما چیه؟

13. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کدوم ترکیب مانع سانتر از کناره ها میشه؟
    چون اگه حریف تیم ملی انگلیس باشه (چه cpu و چه یوزر) هر سانتی از کناره ها انجام بده (بهترین دفاع سرزن هم داشته باشید مثل دفاع دورتموند) بازم بازیکنی مثل رونی رو دفاع شما ضربه سرو میزنه
    البته نمی دونم بدین شکله که لول تیم ملی ها از تیم باشگاهی بالاتره یا نه که بدین شکل تیم درپیت انگلیس از دورتموند قوی تر در میاد. اونوقت تیم ملی اسپانیا مثل ماست میمونه در حالی که قهرمان جهان و دو بار یورو در 5 سال اخیر شده

مردشور این شرکت درپیت ea رو ببرن واقعا .

به نظرم خودم بهترین سیستم 1-3-1-5 هست که کناره ها رو می بنده ولی در عوض عمق دفاع آسیب پذیر میشه

نظر شما چیه؟
    اگه سرزنیت خوب باشه (برعکس من) با همون 4 دفاعه هم میتونی خوب کار کنی . در واقع 4 دفاعه من فکر میکنم بهتره .
    موقع 5 دفاعه اون WB هات خیلی میان جلو و درواقع خیلی دفاعی کار نمیکنن و باعث میشه دو تا از CB هات بیان و جاشون رو پر کنن که وسط خالی میشه .

اگه هم مثل من سرزنیت خیلی خوب نیست برو با تاکتیک جلوشون رو بگیر .
    سیستم رو 4 دفاعه بچین (مثلا همون 1-3-2-4) . برو سیستم رو customize کن . همه ی دفاع هات رو یه چند قدم بیار عقب تر .Work rate رو برای تمام مدافعات بزار روی high defense و low attack .
    اینطوری دفاع های وسطت خیلی جلو نمیان و دفاع های وینگت هم توی حمله زیاد شرکت نمیکنن و بیشتر از وینگ ها دفاع میکنن که حریف خیلی سانتر نکنه .
    بعد برو یک custom tactic بچین و قسمت دفاع رو بزار روی low pressure و press و wide و cover و قسمت حمله رو هر جور خواستی درست کن .
    من چون این فیفا 14 خیلی گیم پلیش نسبت به 13 بدتر شده بازی خوب نیست و به زور تاکتیک بازی ها رو میبرم .

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •