سلام مجدد
آخرین اطلاع و تستی که خودم داشتم (و حتی تیم کومودو) روی همون 15 روز بوده..... در روزهای آتی سعی میکنم موضوع را بررسی کنم و تدکر بدم.
فقط میتونید بفرمایید نسخه برنامه کومودو چنده؟
ممنون بابت گزارش این مورد.
سلام مجدد
آخرین اطلاع و تستی که خودم داشتم (و حتی تیم کومودو) روی همون 15 روز بوده..... در روزهای آتی سعی میکنم موضوع را بررسی کنم و تدکر بدم.
فقط میتونید بفرمایید نسخه برنامه کومودو چنده؟
ممنون بابت گزارش این مورد.
نسخه برنامه: 8.1.0.4426
باز هم ممنون...
روی سیستم چند VM دارم که امروز یکیشون را اجرا کردم دیدم کومودو یک هفته (دقیقا 7 روز) آپذیت نشده. بنابراین شروع به آپدیت آنلاین کردم و خوشبختانه آنتی ویروس از آخرین تعاریفی که در دیتابیس نبود شروع به دانلود کرد و خبری از دریافت کل دیتابیس نبود.
همینطور که توی عکس معلومه وقتی درصد دانلود روی 95 درصد هست حدود 6.62 مگ دریافت کرده (در قسمت وضعیت هم چیزی به عنوان 220 مگ یا این حجم بالا نمیبینیم) .... ولی در کل حدود 7 مگابایت دریافت کرد که برای یک هقته به نطر خوب میاد.
البته نسخه نصب شده نسخه بتای 8.2.0.4474 هست.
![]()
COMODO Internet Security 8.2.0.4508 Final build
سلام علیکم،
نسخه نهایی کومودو اینترنت سکیوریتی با تغییراتی که در چند صفحه قبل در معرفی نسخه بتا عرض کرده بودم منشتر شده. که میشه به موتور جدید آنتی ویروس اشاره کرد که بیشتر تمرکز در پرفورمنس آنتی بوده و سرعت اسکن بالاتر و آپدیتهای روانتر مخصوصا روی سیستمهای با منابع ضعیفتر و همچنین ادغام دولیست "فایلهای ناشناخته" و "لیست امن" در قالب "لیست فایل" جهت مدیریت بهتره فایلهای موجود روی سیستم با قابلیت تعیین اعتبار برای فایلها و غیره...
و تغییراتی و بهبودهایی در سایر بخشها نطیر سدباکس یا تغییر صدای هشداز پیغامها و ....
لینک دانلود مستقیم نسخه جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته:ابتدا نسخه قبلی را کاملا عزل کنید و نسخه جدید را نصب کنید. البته قبل از عزل نسخه قبلی از دیتابیس کپی بگیرد تا نسخه جدید را آپدیت آفلاین کنید.
Last edited by Jadda; 06-04-2015 at 21:47.
قبلا که نسخه جدید میومد همون روز از طریق خود کومودو میشد ارتقا داد، ولی از نسخه 8 به بعد هرچقد چک آپدیت رو میزنم میگه نسخه نرم افزار به روزه، اگه بشه این مشکل رو اطلاع بدید حل کنن خیلی خوبه
سلام و ممنون بابت توجه،
فقط میتونم بگم طبق برنامه تیم کومودو، در روزهای آتی شما میتونید نسخه قبلی کومودو را از طریق برنامه به نسخه جدید ارتقا بدهید. فعلا باید کمی صبر کنید.
البته مدیر محصول CIS عوض شده (البته Egemen بزرگ! همچنان در راس کاره و همه کاره محصولات کومودو است ولی دیگه خیلی وارد جزییات نمیشه) و شاید این از تفکرات مدیر جدید باشه.
خیر...خیر...در رابطه با آپدیت برنامه باید عرض کنم که برابر با دریافت نسخه جدید فایروال هست. بنابراین نباید انتظار داشته باشید که هر بار آپدیت برنامه دریافت کنید.
ولی اینکه پیغام "برنامه آپدیت است" نمیده و خطا میاد. احتمالا برمیگرده به نسخه فایروال.... نسخه بتا نصب کردید؟
من تقریبا 2 ماه پیش از خوده سایت کومودو آخرین ورژن رو دانلود کردم!
به نظرتون الان برم دوباره از سایت کومودو ورژن آخر رو دانلود کنم و نصبش کنم؟!!
بعدش این کانفیگ ها به باد نمیره؟!!
دوباره نیازه که واسه اولین بار به 1200 تا سوال جواب بدم تا کارش راه بیوفته؟!!![]()
![]()
آخه علت اینکه سرعت آپدیتش اینقدر پایینه چیه؟!!
آخه 500 بایت واقعا سرعت عجیب غریبیه !!!
حتی با اینترنت دایال-آپ هم نباید با این سرعت آپدیت بکنه نرم افزار رو خب!!!
الان پیشنهاد شما چیه برای رفع مشکل بنده جناب استاد Jadda ؟!![]()
سلام
من پیشنهادم این هست که یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید. اگر مشکلی پیدا نکرد میتونید صبر کنید تا نسخه جدید از طریق برنامه دریافت بشه. (اگر پیغام خطایی در این مورد دریافت نمی کنید ومشکل برقراری ارتباط با سرور کومودو براتون حل شده)
اما اگر همچنان در آپدیت برنامه با خطا روبرو میشید یا اینکه ابزار عیب یابی مشکلی پیدا کرد. از تنظیمات فعلی کومودو بکاپ بگیرد و بعد کومودو را عزل کنید و نسخه جدید را که لینک دانلودش را در پست بالایی قرار دارم دانلودو نصب کنید و بعد از ریستارت تنظیمات قبلی را وارد و فعال کنید.
سوال: فایروال دارید یا اینترنت سکیوریتی کومودو؟ اگر فایروال دارید چه چیزی دریافت میشه که سرعت حداکثر روی 500 kb هست؟
من فایروال نصب کردم!
این ابزار عیب رو از کجا و چطور اجرا کنم؟!
چطور باید از تنظیمات بک آپ بگیرم و دوباره بعد از نصب تنظیمات قبلی رو وارد و فعال کنم؟!
همه ی بخش های آپدیت(نظیر ویروسکوپ و وب گارد و ...) به راحتی آپدیت میشه با سرعت مناسب!
ولی وقتی میخواد نرم افزار رو آپدیت کنه این مشکل پیش میاد!!
عیب یابی: در پنجره اصلی برنامه گوشه سمت راست روی علامت سوال کلیک کنید و > پشتیبانی > عیب یابی
بکاپ از تنظیمات: تنظیمات پیشرفته > تنظیمات عمومی > پیکربندی > روی پیکربندی که "فعال" است کلیک راست بکنید > بکاپ
بعد از نصب ، از همین قسمت میتونید تنطیمات را وارد و فعال بکنید.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)