تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 720 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شاید شما درست میفرمایید به علت نبود پول تقریبا بیخیال vt30 شده بودم و کلا تصاویر led رو دنبال میکردم و راستش تصاویر d8000 و d7000 سامسونگ رو دوست داشتم و میپسندیدم
    عزیزم توی این دنیا هیچ چیز قطعیت نداره حالا اگه یک دنیا بگن فلان شما اول به چشمای خودت اعتماد کن
    من برای احترام به نظر دوستان و اساتید سخنم رو اصلاح میکنم و میگم VT30 از دید من ( با چشمان من) اونجور که می بایست نبود!
    شفافیتش هم روی داینامیک نه تنها چشمم رو اذیت نکرد بلکه وقتی رفتم بازی call of duty رو بازی کنم(روی ایکس باکس) اونقدر برایتنس تصویر کم بود که مجبور شدم برم توی تنظیمات بازی و تا ته ببرم بالا.(قبلش روی یک lcd سامسونگ سری 5 بخوبی بازی میکردم)
    من 2950 پول دادم و امیدوارم به درجه رضایت مندی شما برسم
    دوست عزیز توی پست قبلی هم گفتم شما چشمت به تصویر خیلی پر نور عادت کرده یک هفته صبر کن قول بهت می دم خودت از این حرفایی که اینجا نوشتی تعجب می کنی

2. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نارضایتی دوستمون آرش منو دودل کرد راستش قبلش هم به علت گرونی کاذب st30 در نمایندگی‌ تبریز (۵۰۰ هزار تومنی) و از همه بدتر لغو فروش با شرایط اقساطی منو یکم دل‌سرد کرده بود.. باز تصمیم قطعی نگرفتم، میترسم با هزار بدبختی این مدل بگیرم بعد پشیمون بشم! آخه منم جز اون دست از ادامها هستم که شفافیت تصویر واسم خیلی‌ مهمه از دوستان میخواستم بپرسم چه مدل LED میتونند واسم پیشنهاد بدند که تقریبا خصوصیات نئو پلاسما‌ها رو داشته باشه (سرعت تصویر مثل پلاسما باشه و مشکی‌ واقعی‌ نه سرمه‌ای داشته باشه)
    فقط لطفا گرانترین LED بازار و پیشنهاد ندین که یکدفعه از خرید TV منصرف شم

4. این کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقای poonel راست می گن بابا . یکم با احترام صحبت کنید بهتره ها .

دوستان به نظر من آقا آرش هم راست می گن . این چیزا واقعا در صد بیشترش به سلیقه برمی گرده . پس نیاز نیست که این جوری جبهه بگیریم . همونطور که همه دوستان هم همیشه گفتند ، باید حتما خودتون مدل های مختلف را با چشمای خودتون مقایسه کنید. به هر حال زیبایی برای هرکسی ممکنه معنا و مفهوم جداگانه ای داشته باشه .

حتی به نظر من الان که دیگه تمام مدل های جدید شکاف کارت مموری یا usb دارن ، بهتر اینه که از منابع مناسب SD ( شبکه های داخلی ) با فرمت مناسب و بدون فشرده سازی چند دقیقه ای ضبط کنند و روی مدلای مختلف فروشگاه ها امتحان کنند.

حتی اگه یکی از دوستان که با مباحث تکنیکی فرمت های تصویری ( از نظر رزولوشن و کیفیت و فشرده سازی) آشنا هست ، زحمت بکشن و یکی دو دقیقه از یکی از شبکه های ایران ضبط کنند و قرار بدن تا افرادی که هنوز tv نخریدند خودشون برن و مقایسه کنند .

یا اینکه راهنمایی کنند که تصاویر شبکه ها را با چه فرمت ویدیویی ضبط کنیم ( با tv tuner capture کامپیوتر یا با گیرنده های دیجیتال) که از تصویر خود تلویزیون که داره پخش می شه کیفیتش پایین تر نباشه ؟ ( مثلا اکثر دستگاه های گیرنده دیجیتال با فرمت ts ضبط می کنند . این فرمت خوبه ؟ راستی tv های جدید مثل vt30 می تونه این فرمت را پخش کنه ؟)
    Last edited by manaminjamkharam; 30-12-2011 at 20:22.

6. 4 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نارضایتی دوستمون آرش منو دودل کرد راستش قبلش هم به علت گرونی کاذب st30 در نمایندگی‌ تبریز (۵۰۰ هزار تومنی) و از همه بدتر لغو فروش با شرایط اقساطی منو یکم دل‌سرد کرده بود.. باز تصمیم قطعی نگرفتم، میترسم با هزار بدبختی این مدل بگیرم بعد پشیمون بشم! آخه منم جز اون دست از ادامها هستم که شفافیت تصویر واسم خیلی‌ مهمه از دوستان میخواستم بپرسم چه مدل LED میتونند واسم پیشنهاد بدند که تقریبا خصوصیات نئو پلاسما‌ها رو داشته باشه (سرعت تصویر مثل پلاسما باشه و مشکی‌ واقعی‌ نه سرمه‌ای داشته باشه)
    فقط لطفا گرانترین LED بازار و پیشنهاد ندین که یکدفعه از خرید TV منصرف شم
    از قضا اگه بخوای یه ال ای دی بخری که کنتراست نزدیک vt30 داشته باشه تازه اونم به همرا چندتا مشکل دیگه مثل halo و black crush باید بری hx925 سونی بخری که گرونترین تی ویه بازاره.

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

من نمیدونم arash_a59 تی ویشو چطوری setup کرده ولی به نظر من برایتنس vt30 چیزی از ال ای دی کم نداره واقعا تعجب میکنم شاید eco mode یا چیز دیگه روشنه ولی تفاوت کیفیت cod روی led با روی پلاسما که واسه من زمین تا آسمون بود روی ال ای دی تصویر مثل کاغذ بود و جزئیات خیلی کمه.
    شما یه عکس از تنظیمات تی وی روی داینامیک بنداز تا بهت بگم چیکار باید بکنی.

8. 6 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز ببخش که من جواب میدم
    به عنوان یه داداش کوچیکتر
    کل این بحث ها و مطالب برای این هست که چیزی بخریم که از تصاویرش لذت ببریم
    یکی از کنتراست بالا لذت میبره یکی از رنگهای دقیق یکی هم از روشنایی و برایتنس تصویر و یکی هم همه رو باهم دوست داره
    شما اگه یک LED کار درست و با کیفیت بگیری مطمئن باش که از تصاویرش لذت میبری، شاید کنتراست خدایی مثل VT30 نداشته باشه و مثلا در تاریکی سیاهیش 100% نباشه و خیلی پارامترهایی که فقط بدرد بنچمارک میخوره و دیگر هیچ... اما از تصاویرش لذت خواهی برد و همین مهمه!
    شما وقتی مهمون میاد خونتون نمیتونی بگی ببخشید من باید چندتا لامپ رو خاموش کنم تا تصویر بهتر شه، معمولا در مهمانی شما از حداکثر روشنایی منزلتون استفاده میکنید و در این حالت پلاسما کمترین کیفیت تصویر رو داره،
    برای من مهمون اومد و مهمونم نه کنتراست میدونست چیه نه دقت رنگ و ... یه آدم عادی اولین چیزیکه با دیدن تلوزیونم گفت این بود:
    چرا اینقدر نورش کمه و ماته؟!
    با 2200-2300 شما میتونید یک LED خوب بخرید و دغدغه کم و زیاد بودن نور خونه ، کالیبره یا غیر کالیبره بودن تصویر و ... رو ندارید مطمئن باشید بعد از خرید اون با دیدن یه VT30 نخواهید گفت واااااای خدای من این دیگه چیه کااااش اینو میخریدم!
    زیاد هم وارد مسائل تکنیکی نشید بیشتر به چشمان خودتون اعتماد کنید و ببینید که با چه تصویری لذت میبرید.
    موفق باشید.
    حرفاتون اینجور نشون می ده که شما از اون دسته آدمایی هستید که فکر می کنید هر چی دوست دارید بقیه هم همون را دوست دارن . نه جانم خیلی ها به هیچ وقت تصویر led رو دوست ندارن و خود من به شخصه تصویر تلویزیون های لامپی قدیمی رو به اونا ترجیح می دم حالا چه برسه به پلاسما
    led از روز اولش هم تصویرش مزخرفه با کالیبره و این حرفا هم مشکلاتش حل نمیشه . برعکس تصور شما خیلی از کسایی که led خریدن تو مغازه خوششون اومده ولی تو خونه تازه فهمیدن چه کلاهی سرشون رفته من خودم بین دوستان خودم زیاد دیدم .

10. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان منم امروز از جمهوری vt30 50 گرفتم 1840 کارت هدیه ام 150 تومنی درومد . دوستان این قضیه کالیبره شدن تا 100 ساعت چیه یه توضیح بدین ممنون میشم هرچی تاپیکو خوندم چیزی نفهمیدم
    1840 یا 2840
    ادرس جایی که خریدید را اعلام نمایید

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

البته یه چیزی در مورد ال ای دی هست بیشتر برایتنس ال ای دی fake هست یعنی تقلبیه مثلا این دو تا عکسو نگاه کنید:

برایتنس این عکسها یکیه چون چارتاشون روی مانیتور شما با یه برایتنس داره نشون داده میشه ولی گامای عکس اول و سوم دست کاری شده واسه همین برایت تر به نظر میاد سر همین white crush کرده توی تصویر sd این white crush کردن زیاد بد نیست ولی توی hd جزئیتو خیلی کم میکنه معمولا ال ای دیای سامسونگ گاماشون خیلی white crush میکنه واسه همین مجازی تصویرو برایت نشون میدن حالا هر کی یه سلیقه ای داره توی vt30 با دستکاری وایت بالانس و گاما یا دستکاری برایتنس سورس مثل همون بالا بردن برایتنس از تو بازی میشه white crush درست کرد که مصنوعی تصویر برایت بشه بالا ولی فکر نکنم جایی به این بگن کیفیت تصویر!!!!!!!!!!!

یه تجربه ام داشتم از این قضیه من بازیه بتلفیلد 3 رو هم روی ال ای دی بازی کردم هم روی پلاسما تازه روی یه ال ای دی مدرن بازی کردم بعدش روی یه پلاسمای نسبتا قدیمی اون مرحله که با هواپیما از روی ناو هواپیما بر بلند میشن ابرا روی ال ای دی فقط یه کپه سفید رنگ بود ولی روی پلاسما همه جزئیات معلوم بود روی ال ای دی تصویر مصنوعی برایت بود یعنی white crush کرده بود.
    واسه همین خیلی نگران بودم نکنه روی پلاسمای vt30 یا st30 هم همینطوری باشه که وقتی همون صحنه رو روی یه st30 تست زدم دیدم خدارو شکر اونطوری نشده حتی روی مد داینامیک جزئیات خیلی قابل قبول بودن برایتنسم واقعا در حد ال ای دی بود.
    Last edited by die my darling; 30-12-2011 at 21:36.

13. 8 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز ببخش که من جواب میدم
    به عنوان یه داداش کوچیکتر
    کل این بحث ها و مطالب برای این هست که چیزی بخریم که از تصاویرش لذت ببریم
    یکی از کنتراست بالا لذت میبره یکی از رنگهای دقیق یکی هم از روشنایی و برایتنس تصویر و یکی هم همه رو باهم دوست داره
    شما اگه یک LED کار درست و با کیفیت بگیری مطمئن باش که از تصاویرش لذت میبری، شاید کنتراست خدایی مثل VT30 نداشته باشه و مثلا در تاریکی سیاهیش 100% نباشه و خیلی پارامترهایی که فقط بدرد بنچمارک میخوره و دیگر هیچ... اما از تصاویرش لذت خواهی برد و همین مهمه!
    شما وقتی مهمون میاد خونتون نمیتونی بگی ببخشید من باید چندتا لامپ رو خاموش کنم تا تصویر بهتر شه، معمولا در مهمانی شما از حداکثر روشنایی منزلتون استفاده میکنید و در این حالت پلاسما کمترین کیفیت تصویر رو داره،
    برای من مهمون اومد و مهمونم نه کنتراست میدونست چیه نه دقت رنگ و ... یه آدم عادی اولین چیزیکه با دیدن تلوزیونم گفت این بود:
    چرا اینقدر نورش کمه و ماته؟!
    با 2200-2300 شما میتونید یک LED خوب بخرید و دغدغه کم و زیاد بودن نور خونه ، کالیبره یا غیر کالیبره بودن تصویر و ... رو ندارید مطمئن باشید بعد از خرید اون با دیدن یه VT30 نخواهید گفت واااااای خدای من این دیگه چیه کااااش اینو میخریدم!
    زیاد هم وارد مسائل تکنیکی نشید بیشتر به چشمان خودتون اعتماد کنید و ببینید که با چه تصویری لذت میبرید.
    موفق باشید.
    دوست عزیز مگه تو نمایندگی که شما خرید کردین تی وی ها روشن نبودن همونجا میتونستی به تصویر نگاه کنی اگه خوشت نیومد نخریش.ضمنا به هیچ عنوان آشغالهایی که سامسونگ بخصوص این چند سال اخیر تولید میکنه با این تی وی قابل مقایسه نیستن.پس خیالت راحت بهترین خرید رو کردی.ضمنا میدونی بچه هایی مثل پونل که این تی وی رو خریدن بعد از چند وقت تحقیق به این مدل رسیدن شما اگه بلوری پلیر داری یه فیلم بلوری تهیه کن اونوقت میبینی چی خریدی.من خودم هم سامسونگ داشتم هم سونی و هم پلاسمای v20 پست های منو بخونی متوجه میشی ولی vt30 خداییش یه چیز دیگه است
    Last edited by persian_m; 30-12-2011 at 21:11.

15. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه نکته ای رو باید خدمت دوستان عرض کنم.خیلی از سایت ها و مجلات خارجی این TV رو بهترین TV معرفی کردند ولی بد نیست دوستان یه نگاهی هم به نحوه کالیبره کردن این سایت ها کنند.همه تصاویر رو برای محیط های تاریک کالیبره می کنند.تصاویری سینمایی.
    دوستان اگر اهل دیدن تصاویر جیغ هستید اصلا سمت این TV نیاید.البته نه اینکه تصویر ماتی داره ولی تو شرایطی که نور خیلی زیاد باشه نمی تونه مثل یک LED عمل کنه.من نور خونم معمولیه و تصاویر این TV بی نهایت زیبا.برای دیدن تصاویر ما.هوا.ره و شبکه های SD رو مد Dynamic هست.
    ولی من عادت دارم که موقع دیدن فیلم حتما باید چراغ هارو خاموش کنم و از تصویر سینمایی که خودم کالیره کردم لذت می ببرم.اینم عرض کنم که فقط فیلم های وضوح بالا می بینم.پس با این شرایط این TV واسه من عالیه ولی شرایط همه یکسان نیست پس حتما قبل از خرید حسابی با چشم خودتون تحقیق کنید.

17. 7 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شرمنده . دست خودم نبود . بدجوری حیرت زده شدم .
    واقعاً جزو بهترین تصاویری بودن که بچه ها از پانلشون تو فروم گذاشتن .
    سورس های Full HD روی این پانل چطوری عمل میکنن ؟

19. این کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •