سلام
ماکسیما 82 دنده ای یک کف دست رنگ چند قیمت می خوره ؟
سلام
ماکسیما 82 دنده ای یک کف دست رنگ چند قیمت می خوره ؟
ماکسیما دنده ای مدل 82 قیمت حدود 47 میلیون تومان
دوستان به نظر شما بین سمند lx ef7 و رانا کدامیک انتخاب بهتری خواهد بود؟ اولویت ها ایمنی، مسافرت، و هندلینگ بهتر.
سلام دوستان.من قصد خرید ماشین دارم .بودجه ام 22 میلیونه و برحسب علاقم بعد از جستجو به ال90 و 206 تیپ2 رسیدم.(یه خونواده 2 نفره ایم که ملاک اصلیم کم دردسر بودن ماشینه.قبلا یه سمند 83 داشتم که حسابی حالمو گرفته بود.الانم چشمم از ماشین کارکرده ترسیده)
زیبایی 206 مخصوصا داخل ماشین واقعا چشمگیره اما من چون با این پول نمیتونم ماشین صفر بخرم بیشتر دنبال ماشینی هستم که مجبور نباشم هر روز برم تعمیرگاه.چیزای خوبی در مورد ال90 خوندم و شنیدم.بخاطر همین با قیافه ی تندر کنار اومدم.اما چیزی که الان باعث تردیدم شده اینه که کدوم ماشین استهلاک کمتری داره.مثلا الان در تاریخ آبان 92 اگه من بخوام تندر 87 یا 206 مدل 87 بگیرم کدومشون سالمتر موندن؟
سوال بعدیم در مورد فراوانی قطعات تندره.آیا به مشکل نمیخورم؟ و اینکه قطعاتش چقد گرونتره؟(از چن تا مکانیک که پرسیدم گفتن قطعاتش گرونتره ولی خیلی کمتر خراب میشن)
بدجوری تو انتخاب ماشین موندم.با 22تومن چی بگیرم؟البته ترجیحا دلم میخواد بین دو گزینه بالا باشه.اصلا اینکار منطقیه؟(خرید ماشین 4-5 سال کارکرده)
از دوستانیکه تجربه و آگاهی دارن ممنون میشم کمک کنن.
Last edited by sepidar63; 06-11-2013 at 01:04.
سمند LX EF7 به شرطی که صفر کیلومتر بخرید.
البته رانا هم ماشین کم مصرف و بهینه ای هست
اما خوب بحث هندلینگ و ایمنی سمند نمره بیشتری میگیره.
به مراتب تندر 90 استهلاک کمتری نسبت به 206 داره
از نظر قطعات و لوازم یدکی هردو در یک سطح هستن. گاهی اوقات میشه که با کمبود قطعه مواجه میشن.
ماشین کارکرده رو باید دقت کنی و بخری اما حالت نرمال بخوای حساب کنی تندر 90 کمتر به تعمیرگاه خواهد رفت.
قطعات بدنه و موتوری تیپ 2 گرون تر از تندر 90 هستش.
و در کل قدرت و شتاب تندر 90 نسبت به 206 تیپ 2 بهتره و عملکرد بهتری رو نشون داده
دوست عزیز واقعا از پاسخگویی دقیق و سریعتون ممنونم.
بنظر شما اگه یه تندر سالم و خوب پیدا بشه ، مثلا برای یه مدل 87 از نظر کارکرد چن هزارتا نرماله و ارزش خرید داره یا بهتره بگم بیشتر از چن هزارتا دیگه ارزش خرید نداره ؟البته میدونم جواب قطعی و دقیقی نمیشه داد.
ویک سوال دیگه: خودتون با این بودجه بطورکلی توصیه میکنید چه ماشینی بگیرم؟ و چرا؟
پیشاپیش ممنونم که به حل مشکل کسانی مثل من کمک میکنید
Last edited by sepidar63; 06-11-2013 at 07:09.
در مورد کارکرد یه ماشین اصلا نمیشه نظر داد چون ماشین مدل بالاتر امکان داره کارکردش از ماشین مدل پایین تر بیشتر باشه.
مهم از نظر فنی و بدنه سالم باشه و بی عیب
در حالت نرمال یه تندر مدل 87 در حد 80 هزار کارکرده باشه هم خوبه. البته بیشتر موارد بالاتر هستن.
من تندر 90 رو به 206 تیپ 2 برای شما ترجیح میدم.
خیلی ممنون از پاسختون. سوال دیگه ای داشتم تندر 90 E2 مدل90 بدون رنگ فنی سالم چقدر می ارزه؟
تندر 90 E2 فول مدل 90 قیمت حدود 31 میلیون تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)