بعضیا کلا عرقشون بوی گند میدهحموم هم برن باز چند ساعت بعد بو میگیرن
بعضیا کلا عرقشون بوی گند میدهحموم هم برن باز چند ساعت بعد بو میگیرن
تحمل کردن و چیزی نگفتن در این شرایط، دوستی خاله خرسه هست و خودخواهی شما از این که مبادا دوستانتون ذره ای از دستتون ناراحت بشن.
اخلاقی ترین کار اینه که بهشون بگید این موارد رو. شاید این کار شما، باعث بشه که نظافت رو بیشتر رعایت کنن و در زندگی بتونن موفق تر باشن. ممکنه که از دستتون ناراحت هم بشن اما شما راه های غیر مستقیم رو انجام دادید و به نتیجه نرسیدید.
این کار، زشت نیست که ایراد دوستانمون رو بهشون بگیم. زشت اینه که نگیم و اجازه بدیم که در همون راه اشتباه بمونن.
بله من هم بطور کلی قبول دارم که باید گفت، اما چطوری گفتن مهمه. ما ایرانیها کلا ملت تعارفی هستیم و توی خیلی از روابط اجتماعی تعارفات بیهوده داریم ( هر چند که من ذاتا تعارفی نیستم و فقط توی یکسری مسائل سعی میکنم مراعات بکنم).
یکی از دوستان نزدیک من که اتفاقا معلم هم هست همین مشکل را با همکارش داشت و اونهم مثل من درگیر قضیه بود اما راهی پیدا نکرد و ظاهرا این قضیه خیلی توی ایران رواج داره چون عادتا اکثر ما ایرانیها مثل غربی ها مدام دوش نمیگیریم و البته اکثریت هنوز بلد نیستن از لسیونهای ضد عرق و بوی بد بدن استفاده بکنن.
یکبار بطور غیر مستقیم به یکی از اونها که سن کمتری از من داشت رسوندم که باید بیشتر به وضعیت بهداشت فردی خودش برسه.
جریان این بود که سر صحبت را به هوای گرم و تابستان و بوی بد بعضی از مشتریها و...کشوندم و گفتم نمیدونم چرا خیلیها به نظافت شخصی خودشون نمیرسن؟
جواب داد چون نمیشه مدام حمام کرد و لباس عوض کرد و تازه آدمی که فعالیت بدنی زیاد داره و همیشه عرق میکنه اینجوریه دیگه !!!
گفتم: اینطور نیست، من بیشتر اوقات پیاده راه میرم، یا دوچرخه سواری میکنم، ورزش بدنسازی میکنم، کیلومترها میدوم، کارهای فنی و سنگین انجام میدم اما بوی بدی نمیدم چون به موقع استحمام میکنم و همیشه از اسپری بدن و لسیون استفاده میکنم.
اینها همش بهانه است و کسی که بخواد تمیز باشه بهانه نمیاره.
اما انگار اون متوجه قضیه نشد و بازم مثل سابق بو میداد....
به هر حال من همه پیشنهادها را به دقت بررسی میکنم تا ببینم کدام گزینه میتونه بهتر عمل بکنه چون خیال دارم در این سال جدید ، این معضل بزرگ را از زندگی خودم حذف کنم!!
سلام
بوی بدن ارتباط مستقیم داره به غذا و دخانیات و هر چیزی که وارد بدن بشه
مثلا کسی که چند روز پیاز زیاد بخوره عرق بدنس بوی پیاز میگیره
کسی که جعفری زیاد بخوره بوی عرقش خیلی خیلی کم هست
=================
کسی که میگه دهنت بوی بد میده آدم بدی نیست , برعکس خیرخواه هست و نباید ازش ناراحت شد اما باید جلوی دیگران نگه
گاهی حرفهای جدی رو باید با شوخی گفت تا دلخوری پیش نیاد
مثلا با شوخی و خنده بهش بگیم تو با حمام قهری ؟
بعدش که متوجه میشه باید بهش بگیم بوی بدن طبیعی هست و بهترین راهش یک دوش 5 دقیقه ای و شستشو با صابون و لیف کنفی هست
![]()
و این دستکشهای زبر
![]()
داداش اگه من جا شما بودم با یکی از دوستام هماهنگ میکردم که وقتی اون اشخاص به شما میرسند نفر سوم هم خودش رو برسونه به بهانه یه سوالی چیزی
بعد یه مدت برگرده و مستقیم بهشون بگه که آره شما اینطور هستید و باید بیشتر به نظافت شصیتون برسید و کلا به طور مستقیم بهشون بفهمونه
حالا اگه ناراحتم بشن مشکلی نیست دیگه رفیقتونو نمیشناسن و برا اونم مهم نیست و ناراحتی از شما به وجد نمیاد
حالا مشکل دوتا شد !
باید بگردم کسی را پیدا بکنم که اونقدر با من رفاقت داشته باشه که قبول بکنه همچین کاری انجام بده و البته زیر بار همه عواقب احتمالی این حرکت هم بره و بعد از انجام کار غیب بشه!!!
در موردش فکر میکنم و ببینم چه کاری میشه انجام داد. یک راه حل دیگه هم به ذهنم رسیده که باید بیشتر روی اون فکر کنم و همه جوانب را بسنجم.
مسئله اینه که اگر مجرد بودن زیاد سخت نبود ولی متاهل بودن یکجور حس غروری در افراد بوجود میاره که براشون سنگینه حرفی بشنون و حتما اینجور حرفها را طعنه به حساب میارن..
یاد حکایت شیر و هیزم شکن و همسرش افتادم که شیر دهانش بوی بدی میداد و.....
بقول معروف، " زخم زبان از زخم شمشیر بدتر است"
سلام
یه راه شاید:
ادکلن به خودت بزن کمی زیاد بزن تا عطری بزن که پخشش بالاست
وقتی حرفش شد صحبت از اینکه آدم که عطر می زنه به خودش یا بو میگیره اصلا خودش متوجه نمیشه چون بینیش عادت می کنه ولی بقیه می تونن لذت ببرند یا ناراحت بشن(حالا جمله بندی و ... بسته به گوینده و شنونده می تونه فرق کنه)
اگه یک کیس بود اره .ولی اگه چند نفر هستند.شاید شما وسواس داری
بله اینهم ممکنه جواب بده، اما قبلا یکبار شبیه این قضیه داشتم که اصلا جواب نداد.
ماجرا به چندسال قبل برمیگرده که یک همسایه داشتیم خدا رحمتش کنه، بشدت سیگاری بود. هروقت میامدم توی حیاط امکان نداشت بوی سیگار تند و زننده این مرحوم به مشامم نرسه که البته آخرش هم همین سیگار باعث سکته و مرگش شد.
یکبار درب منزل دیدمش، با هم در مورد اوضاع و احوال حرف میزدیم بعد من با نوک کفش به چندتا ته سیگار که مدام درب منزل ما میانداخت زدم و گفتم : ببینید چقدر مردم بی فرهنگ شدن. از اینجا رد میشن ته سیگار میندازن و میرن..
اتفاقا خودش هم داشت سیگار میکشید یک نگاهی کرد و با تاسف سر تکان داد و گفت:
بله دیگه مردم فرهنگ ندارن، اصلا آدمها عوض شدن و فرهنگ شهر نشینی را رعایت نمیکنن...بعد کمی دیگه حرف زدیم و آخر سر سریع یک خداحافظی کرد و ته سیگارش را با دوتا انگشتش شوت کرد جلوی پای من که ایستاده بودم و خودش رفت داخل منزل !!!![]()
سلام
حرفتون کاملاً درسته
نباید از کنار اشتباه بی تفاوت گذشت
اما شگردِ کار اینه که بامهارتِ تمام , پیام رو طوری به فردِ خاطی برسونیم که کمترین تاثیر منفی و بیشترین تاثیر مثبت رو داشته باشه
1- موثرترین عامل اینه که فردِ خاطی جلوی دیگران نصیحت نشه . هر انسانی غرور و عزتِ نفس و کبریا داره و دوست نداره غرورش جریحه دار بشه , جلوی دیگران خوار و تحقیر و کوچک بشه
2- لهجه ی فردِ نصیحت کننده خیلی مهم هست
نصیحت کننده باید به یاد داشته باشه که علتِ اشتباهاتِ بشر 3 چیز هست:
الف- ندانستن (جهل و نادانی) . یعنی فرد خاطی نمیدونه که کارش اشتباهه و اگر بهش درست و با احترام و در تنهائی گوشزد بشه کار خطا رو متوقف میکنه
ب- فراموشی . یعنی میدونسته اما فراموش کرده پس باید بهش یادآوری بشه . فراموش کردن 2 علت داره . مشکل در حافظه و یا اهمیت ندادن به موضوع
ج- لجبازی . یعنی فرد خطاکار نه بی اطلاع هست و نه فراموش کرده بلکه فقط از روی لجبازی کار خطا رو انجام میده برای اذیت کردنِ یک نفر یا انتقام و یا رسیدن به یک هدف معین مثل کسی که عمداً کارهای غلطی انجام میده تا همسرش ازش متنفر بشه و بگه مهرم حلال جونم آزاد
کسی که میخواد نصیحت کنه باید بنا رو بر این بذاره که فرد خطاکار یا خبر نداره کار اشتباه انجام میده و یا فراموش کرده . یعنی نباید بنا رو بر لجبازیِ اون فرد بذاره
پس باید لهجه ش مودبانه و آروم باشه و در تنهائی نصیحت کنه
نصیحتِ مودبانه در تنهائی اثر معجزه آسا داره
گفتن این حرفها بعد از گوشزد کردنِ اشتباه هم خیلی تاثیر داره :
از دستم ناراحت نشو , من هدفی جز خیرخواهی ندارم , تو برام مهم هستی وگرنه بی تفاوت میشدم , اگر منظورم رو بد رسوندم معذرت میخوام ....
==========================
مسئله ی مهم دیگه:
یک قسمت از مغز مسئولِ توجه به خود هست
در بعضی از مردم این قسمت بیش از حد فعاله و ممکنه ساعتها جلوی آینه وایسه به سر و صورت و موهاش ور بره و یا هر چی پول داره خرج آرایش مو و صورت و عطر و ادوکلان و لباس و کفش و غیره کنه
در بعضیها این قسمت کم فعالیت میشه و ممکنه روزها حمام نره , لباس کثیف و یا پاره بپوشه , مسواک نزنه , موهاش رو شونه نزنه . وقتی هم بهش میگن باز اثر چندانی نداره .
بی توجهی به خود علتهای زیادی داره مثل تنبلی , ناامیدی , معنویات ضعیف , فقر شدید مادی , نبود امکانات , بیماری روانی ناشی از مواد مخدر و الکل و غیره
این مشکل به خاطر کار و مشغله ی زیاد نیست . به خاطر اینه که فرد اهمیت نمیده وگرنه وقتش رو جور میکنه
بعضیها قبل از ازدواج به ظاهرشون خیلی میرسند اما بعد از ازدواج شلخته میشن و این شلختگی ممکنه حتی باعث طلاق هم بشه
این سایت دینی نیست وگرنه از جنبه ی دینی هم خیلی حرفها در این مورد هست که تاثیر زیادی داره توجه به ظاهر آراسته و باطن آراسته و هدفها و انگیزه ها و حد و مرزها
====================================
مسئله دیگه اینه که عده ای از مردم یلند نیستند چطوری ظرف 5 دقیقه یک حمام اصولی بگیرند
فکر میکنند حمام رفتن یعنی یکی دو ساعت موندن توی حموم و کلی کیسه کشیدن و اینها . برای همین تنبلیشون میاد برند حمام
<br>
کیسه کشیدن هم غیر بهداشتیه هم ممکنه بیماری زا بشه
چون سفیداب رو از نخاع گوسفند درست میکنند که اگر آلوده باشه باعث ابتلا به تب مالت و سیاه زخم و غیره میشه خصوصا اگر که پوست زخم باشه و یا اونقدر سابیده بشه که زخم بشه
برای حمال اصولی کافیه 2 روز یک بار با آب ولرم و صوبون و لیف کنفی بدن کمی سابیده بشه تا چربیها و عرق و لایه ی سلولهای مرده برداشته بشه
لیف بلند دسته دار برای پشت و کمر خیلی مفیده و حتی ضروری
در جاهای سردسیر میشه 3 یا 4 روز یک بار حمام کرد
حمام بیش از حد بیماری زا هست چون لایه ی چربی پوست و لایه ی نازک سلولهای مرده یک وسیله ی دفاعی در مقابل ورود ویروسها و باکتریها از روزنه های پوست هست
لایه ی چربی از تبخیر آب بدن هم جلوگیری میکنه . برای همینه که کسانی که روزی یک بار با صابون حمام میگیرند دچار خشکی پوست و یا خارش بر اثر خشکی میشند
اگر هوا خیلی گرمه و بدن زود بو میگیره باید فقط یک حمام 2 دقیقه ای گرفت با مقدار خیلی کم صابون تا بوها و عرق رفع بشه اما لایه ی چربی کاملاً از بین نره . این نوع حمام باید بدون لیف انجام بشه اما هر 3 یا 4 روز یک بار با لیف تا قسمتی از لایه ی مرده ی پوست برداشته بشه
موها رو نیشه هر سه چهار روز یک بار شست
اگر پوست سر خشک هست باید خیلی کم شامپو زده بشه و یا ماساژ دادن مو فقط 30 ثانیه باشه تا فقط موها تمیز بشه اما پوست سر خشک نشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-04-2016 at 01:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)