خب خیلی بد شد !
ریاضی 31.5
فیزیک 35
زبان 89
بقیه اش هم دقیق یادم نمیاد
خب خیلی بد شد !
ریاضی 31.5
فیزیک 35
زبان 89
بقیه اش هم دقیق یادم نمیاد
زیسته سراسری امسالو حدودا هفتادو پنج زدم . بنظرتون زیست آزادو چند میتونم بزنم ؟
در همهي سلولهاي يوكاريوتي، ............
همانندسازيDNA قبل از آغاز پروفاز یک انجام میشود
این گزینه چرا غلطه ؟ مگه قبل همانندسازی اصلا تقسیم میوز امکان پذیره ؟
جواب درست اینو زده . در شروع تقسيم سلول، رشتههاي دوك به كروموزومها اتصال مييابند . این درسته ولی چرا اون غلطه ؟
منظورشون اگه اینه که همانند سازی تو مرحله اس انجام میشه نه جی 2 . خیلی بد سوالو طرح کرده باید یه کلمه دقیقا میزاشت وگرنه در کل قبل از پروفاز هست .
من فیزیکو فکر میکردم بالای پنجاه زدم . الان که دیدم چقدر غلط زدم از ترس اینکه منفی بشم اصلا درصدمو حساب نکردم . به تمام معنا گند زدم![]()
درس های عمومی بدون یک کلمه خوندن
ادبیات 28
عربی 20
دینی 45
زبان 56
درس های اختصاصی با یه هفته خوندن
ریاضی 8
فیزیک 9
شیمی 22
ادبیات 36
عربی 44
دینی 69
زبان 78
ریاضی 10
فیزیک 14
شیمی 27
اصلا انتظار نداشتم به این حد بد بدم . فیزیک و شیمی سالهای پیش رو همیشه بالای 50 میزدم . واقعا دچار شوک شدم
do halat dare ya tarke tahsil mikonam ya miram azad va zor zoraki edame midam.kodomo entekhab konam
............................................?
سلام دوستان با اين درصدا هيچي معلوم نميشه از الان خودتون رو نگران نكنين... ممكنه مثلا ادبيات امسال سخت بوده باشه و مثلا درصد 50 خيلي خوب محسوب بشه....
....بريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درصداتون رو بزنيد يه ميانگين بگيريم ببينيم وضع چجوريه....مثلا اگر ميانگين ادبيات در بياد 35 كسي كه 50 زده يعني خيلي خوب زده...
همه یوکاریوت های میوز نمی کنند مثلا آمیب میوز نداره پس همانند سازی قبل از پروفاز میوز 1 نیست
بد بخت شدم رفت پی کارش
زیست 72
معارف 70
فیزیک 37
عربی 21
ریاضی 11 !
ادبیات 24 !
شیمی 48 !!!( پارسال 60 ) آزمون های آخر امسال 70 )
زبان 18 !!!!! ( پارسال 60 زدم ) ازمون های آخر امسال رو هم 50 می زدم )
باید به فکر آزاد باشم
خراب کردی؟
منم همین حالت رو دارم ! حالا می خوام آزاد بخونم
به نظرم آزاد بخون زندگی فقط درس خوندن نیست! می ری ازاد چند سال خوش می گذرونی! فشار درس خوندن کم می شه! لذت می بری!
یه جورای دارم خودم رو دل داری می دم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)