تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 456 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کان: مسي نابغه فوتبال جهان است

اليور کان با اعلام اينکه مسي يک نابغه است اميدوار است که آلمان قهرمان يورو 2012 شود.

اولیورکان در گفتگویی اظهار داشت: من آدمی نیستم که دائم از خودم تعریف کنم. هنوز حرف های زیادی برای گفتن دارم و مردم هنوز خیلی چیزها را درباره من نمی دانند. از عمد تصمیم گرفتم که در مکان های عمومی کمتر حضور داشته باشم. به دنبال به وجود آوردن چالش هایی در یک حوزه کاملا متفاوت هستم. من سال پیش کار خودم را در ام بی ای را به پایان رساندم و موسسه الیورکان را تاسیس کردم. در حال حاضر هم در حال تهیه یک برنامه تلویزیونی در آسیا هستم.

وی در تحسین لیونل مسی گفت: بدون شک مسی هم مانند پله و مارادونا یک فوتبالیست نابغه و با استعداد است و در حال حاضر در بهترین باشگاه جهان توپ می زند. او در این باشگاه موفق است و به عناوین مختلف قهرمانی را کسب کرده است. پس به نظر من عاقلانه است که او را بهترین بازیکن جهان بدانند.

دروازه بان اسبق بایرن مونیخ درباره تصمیم نیمار که فعلا قصد ترک برزیل را ندارد، افزود: من در جایگاهی نیستم که بخواهم از این فاصله دور به او بگویم که چه کار کند. اما شاید روزی مشخص شود که او تصمیم عاقلانه ای گرفته است. چرا باید زادگاه و خانه خود را ترک کند و به جایی برود که ممکن است در آنجا احساس وحشتناکی داشته باشد؟ چرا در همین زادگاهش به حرفه خود ادامه ندهد؟ به نظر من او باید در کشوری بماند که در آنجا احساس خوشحالی و راحتی کند.

الیور کان در خصوص یورو 2012 گفت: تیم فعلی آلمان سال پیش بازی سرعتی و تهاجمی را به نمایش گذاشت. کارشناسان سیستم یوآخیم لو را یک سیستم کامل و ایده آل می دانند. او از هر دو لحاظ تکنیکی و تاکتیکی خوب عمل کرده است. اگر بتوانند این نکته مثبت را با انگیزه و نظم و قانون ترکیب کنند، مطمئنا می توانند قهرمان تورنمنت بزرگ یورو 2012 شوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nw_nk; 15-03-2012 at 01:30. دليل: حذف خبر تکراری "ژاوی" "ماسکرانو"

2. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اعتماد به نفس دادن مورینیو به هیگوائین بر خلاف گمانه زنی ها ، بازگشت بنزما به گلزنی و دبل کریستیانو در مقابل حریفی که به مراتب مشکل تر از تیمی نظیر لورکوزن بود ، از دیگر نکات مهم این بازی بود .
    دوستان نظرتون راجب این قسمت قرمز چیه؟

آلوس: گوارديولا کليد اصلي تيم است

دني آلوس، بازيکن تيم بارسلونا، در يک مصاحبه راديويي اعلام کرد که ليونل مسي تنها برنده توپ طلا در 4 سال آينده خواهد بود.

بازیکن تیم بارسا افزود: باید روی نکاتی تمرکز کرد که تنها به بازیکنان بستگی دارد. نمی توانیم داوری یا برنامه های رقیب را ارزیابی کنیم. در این صورت جز نتایج منفی چیزی نصیبمان نمی شود. درست است که اشتباهات داوری واقعا دردناک است و ممکن است بر پیشرفت یک تیم تاثیر داشته باشد، اما ارزش بحث کردن ندارد.

آلوس تصریح کرد: باید به تلاش خود در این فصل ادامه دهیم و ثابت کنیم که بهترین هستیم. در حال حاضر در زیباترین زمان از فصل قرار داریم و باید نشان دهیم که تیم کاملی هستیم.

مدافع بارسلونا در خصوص تمدید قرارداد گواردیولا گفت: فکر می کنم او قراردادش را با بارسلونا تمدید کند. گواردیولا کلید اصلی تیم است.

وی در تحسین لیونل مسی افزود: مسی قادر است توپ طلای فیفا را تا 3 یا 4 سال دیگر هم در انحصار خودش داشته باشد. لئو همیشه برنده است.

ورزش3

4. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اینم از داوید ویا عزیز و دوست داشتنی

داوید ویا امروز این عکس را در توئیتر گذاشت و درباره ان نوشت:
    یک سوپرایز!!! امروز من برای مدت کوتاهی لباس بارسا را پوشیدم, برای گرفتن عکس رسمی باشگاه.

خودش گفته ال کلاسیکو با گل بر می گردم

ماسچرانو: همه در بارسا دوست دارند گواردیولا بماند

این ستاره آرژانتینی امیدوار است گواردیولا قراردادش را با بارسا تمدید کند و معتقد است زیر نظر این مربی می تواند بیش از این پیشرفت کند.

سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک آرژانتینی بارسا، علاقه مند است که گواردیولا در بارسا بماند و اعلام کرد به این مربی احساس دین می کند.
    این ملی پوش آرژانتینی از زمان حضور در لیورپول خود را به عنوان یکی از بهترین هافبک های دفاعی دنیا معرفی کرد اما با انتقال به نوکمپ بود که به موفقیت های زیادی دست پیدا کرد.
    او امیدوار است گواردیولا قراردادش را با بارسا تمدید کند و معتقد است زیر نظر این مربی می تواند بیش از این پیشرفت کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" گواردیولا برای من بسیار مهم است. او مربی ای است که به من اعتماد کرد و من را به بارسا آورد و با تغییر پست بازی، به من فرصت بیشتری برای نشان دادن توانایی هایم داد.
    بدون کمک او، همه اینها غیرممکن بود. من به او مدیونم زیرا او بود که من را به مرکز خط دفاعی منتقل کرد."
    او همچنین از صحبت های اخیر ژاوی که گفته بود بازیکنان بارسا حتی به جدایی گواردیولا فکر هم نمی کنند، حمایت کرد.
    " هیچ باشگاهی نمی تواند با این مسئله موافقت کند. هیچ کس برای این مسئله آماده نیست زیرا او از حمایت کامل همه اعضای باشگاه برخوردار است؛ نه تنها به خاطر جام هایی که به دست آورده بلکه به خاطر کارهایی که انجام داده است.
    ما امیدواریم او بماند. او با سختکوشی و حمایتی که برخوردار است، می تواند بماند."

بارسلونا و لیورپول تا اینجای فصل 21 ضربه به تیرک زده اند. بیشتر از هر تیم دیگری در لیگ های بزرگ اروپا

منبع:

اخبار کوتاه

مسی در 161 بازی از 202 بازی که تحت مربیگیری گواردیولا بازی کرده است ، حتی یک دقیقه هم از دست نداده است ( 90 دقیقه ی کامل تو زمین بوده است )

از 41 بازی ای که مسی در آن ناقص بازی کرده است : 14 بار تعویضی بوده است و 27 بار روی نیمکت بوده است.

روبرتو کارلوس(آنژی ماخاچ قلعه) :"وقتی قرار داد مسی و کریستیانو به پایان برسد ،مطمئنا تمام تلاشمان را میکنیم تا آنها را به اینجا بیاوریم"

روبرتو کارلوس:"مسی بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست.کارهایی که او انجام داده و به انجام آن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادمه میدهد آین موضوع را ثابت میکند "

منابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایعات جدید در مورد تمدید قرارداد گواردیولا را تکذیب کردند.باشگاه انتظار ندارد که قرار داد امروز اتفاق بیوفتد

اگر باشگاه در تابستان امسال با نیمار امضا نکند ، جانشینان او آدریان 24 ساله از اتلتیکو و سولدادو 26 ساله از والنسیا هستند

6. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

باشگاه بارسا اعلام کرد؛ آبیدال و عمل پیوند کبد

این ملی پوش فرانسوی سال گذشته نیز به دلیل ابتلا به تومور کبدی تحت عمل جراحی قرار گرفت

سایت گل- باشگاه بارسا اعلام کرد اریک آبیدال، مدافع فرانسوی این باشگاه در چند هفته آینده تحت عمل پیوند کبد قرار خواهد گرفت.
    این ملی پوش فرانسوی سال گذشته نیز به دلیل ابتلا به تومور کبدی تحت عمل جراحی قرار گرفت اما توانست خود را به مقطع پایانی فصل برساند و حتی در فینال چمپیونزلیگ مقابل منچستریونایتد به طور ثابت به میدان رفت.
    در بیانیه ای که در سایت باشگاه بارسا منتشر شده، آمده است:" در چند هفته آینده، آبیدال تحت عمل پیوند کبد قرار خواهد گرفت. این پیوند بخشی از درمان اوست که از یک سال قبل آغاز شد. با توجه به درخواست این بازیکن، باشگاه بارسا به مسائل خصوصی او احترام می گذارد."
    در این بین کارلس پویول، کاپیتان بارسا، از هم تیمی اش حمایت کرد و این مدافع 32 ساله را مورد ستایش قرار داد.
    " مهمترین مسئله برای آبیدال در حال حاضر بهبودی است. همه اعضای تیم متحد هستند. همه ما در کنار او هستیم. رفتار او برای همه ما یک الگوست."

اخبار کوتاه

خبر رسمی: آبیدال در هفته های آینده تحت پیوند کبد قرار میگیرد! animo abidal

پیوند ، گزینه ای بود که از زمان شروع درمانش در یک سال پیش مورد توجه قرار گرفته بود

پویول:" امروز قبل از تمرین ،مربی در مورد آبیدال به ما گفت. ضربه ی سختی بود"

پویول:"این بسیار دشوار است، ترکیب آسیب دیده است . ما سال گذشته این را تجربه کردیم و اکنون دوباره اتفاق افتاد. ولی این مارا قوی تر میکند"

پویول:" مهم ترین چیز بهبودی آبیدال است. تیم متحد است، ما همه در کنار او هستیم. انگرش او مثال زدنی است"

توییتر پیکه:" تو برمیگردی ، مثل قبل. تو برای همه ی ما نمونه هستی. animo abidal "

توییتر ویا:"ما همه تو را حمایت میکنیم. همه در کنار تو هستیم. تو بسیار قوی هستی و از پسش بر می آیی. ما تو را با تیم نیاز داریم"

سرجی روبرتو:" قدرت و شجاعت زیاد را برای آبیدال آرزو میکنم. مطمئنا همه چیز به خوبی پیش میرود"

اینیستا:" ابی ، همه چیز به خوبی پیش میرود و تو دوباره پیروز میشوی! تو تنها نیستی"

جفرن:" آبی، برادر ، ما همیشه با تو هستیم "

توییتر پابلو هرناندز :" یک آغوش بزرگ برای آبیدال. یک حرفه ای و جنگنده! عضو ستاره!"

8. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بابی یک وینگر عالی برای آینده بارسلونا

بابی یک بچه 13 ساله نیجریه ای با پاسپورت هلندی است. که در این فصل از آژاکس به بارسلونا آمد.

بابی آلکانیو متولد 14 فوریه 1999 است. پدر او در 4 سالگی برای یک موقعیت شغلی به آمستردام رفت و چند ماه بعد خانواده خود را نیز به هلند منتقل کرد. بابی سال گذشته به آژاکس پیوست و با درخشش در آکادمی این باشگاه خیلی سریع مورد توجه استعدادیاب های بارسلونا قرار گرفت. آنها از او دعوت کردند که در لاماسیا تست بدهد و با تایید مربیان به لاماسیا منتقل شد

بابی به دلیل تشابه سبک بازی لاماسیا و آکادمی آژاکس خیلی خوب در بارسلونا جا افتاده است. پسر شیطان لاماسیا روزهای خوبی را در این باشگاه میگذراند

سبک فوتبال او شبیه برایان روی وینگر سابق آژاکس است.

الگوی او در فوتبال آرین روبن است. سرعت بسیار بالا و توانایی تغییر مسیر سریع به سمت دروازه میتواند او را به یک وینگر بزرگ در آینده تبدیل کند

بازيكناي لاماسيايي تيم اصلي 109 گل از 143 گل اين فصل را براي باسا به ثمر رسانند يعني 76 % از گل هاي اين فصل بارسا

فصل گذشته آنها موفق به زدن 110 گل از 152 تاي آن شده بودند

Last edited by nw_nk; 15-03-2012 at 23:00. دليل: حذف خبر مربوط به بایرن قهرمانان

10. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

دنی آلوس: می خواهم در بارسا از فوتبال خداحافظی کنم

این مدافع برزیلی که در تابستان 2008 از سویا به بارسا پیوست، در چند فصل اخیر یکی از مهره های کلیدی آبی و اناری ها بوده و بیش از 100 بازی برای این تیم انجام داده است.

سایت گل- دنی آلوس، مدافع راست بارسا، اعلام کرد قصد دارد تا پایان دوران حرفه ای اش در نوکمپ بماند.

این مدافع برزیلی که در تابستان 2008 از سویا به بارسا پیوست، در چند فصل اخیر یکی از مهره های کلیدی آبی و اناری ها بوده و بیش از 100 بازی برای این تیم انجام داده است.

آلوس دوست دارد همچنان به قهرمانی با بارسا در جام های مختلف ادامه دهد؛ هرچند به طور کامل احتمال جدایی اش از این باشگاه در آینده را رد نکرد.

او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" هدف من این است که در بارسا از فوتبال خداحافظی کنم. دوست دارم قراردادم با این باشگاه را تمدید کنم و تا هر زمانی که امکان دارد اینجا بمانم و به تلاش برای کسب جام های بیشتر ادامه دهم.

با این وجود هرگز نمی دانید در فوتبال چه رخ خواهد داد. یک روز به یک انتقال اصلا فکر نمی کنید اما روز دیگر همین انتقال به به مرحله نهایی می رسد. من قصد دارم در بارسا از فوتبال خداحافظی کنم."

این مدافع برزیلی تا تابستان 2015 با بارسا قرارداد دارد.

عکس پیراهن دوم فصل بعد بارسا لو رفت

عکس پیراهن های خانگی بارسا چند هفته قبل در اینترنت منتشر شده بود

سایت گل- چند هفته بعد از اینکه عکس های پیراهن های خانگی بارسا در فصل آینده در فضای مجازی منتشر شد، یک عکس از پیراهن های دوم این باشگاه در فصل آینده به توئیتر راه پیدا کرد.

پیراهن های راه راه آبی و اناری بارسا برای فصل آینده متفاوت از چند فصل اخیر به شکل یک راه ضخیم قرمز که در دو طرف آن راه های آبی دیده می شود، در آمده است. این طرح با انتقاد هواداران بارسا روبرو شد.

اما پیراهن های دوم بارسا در فصل بعد می تواند جنجال ساز تر شود. این پیراهن ها نارنجی رنگ است و شماره های زرد روی آن دیده می شود.

باید دید واکنش هواداران بارسا نسبت به این پیراهن ها چه خواهد بود و آیا می تواند تغییری در تصمیم مدیران باشگاه ایجاد کند یا خیر.

الکسیس و تیاگو در تمرین گروهی

دو بازیکن بارسا با پشت سر گذاشتن دوران ریکاوری خود، به جمع سایرین پیوستند و چهارشنبه در تمرین نیوکمپ تیم شرکت کردند. در این میان، آبیدال جدا از گروه به تمرینات ویژه پرداخت. ضمنا در این جلسه تیو و موینسا، دو بازیکن تیم ب، نیز حضور داشتند.

بعد از تعطیلات دو روزه، تیم اول بارسا برای مسابقه خارج خانه این هفته لالیگا در سویا، روز چهارشنبه به تمرینات بازگشتند. این جلسه پشت درهای بسته در نیوکمپ برگزار شد و پیش از شروع کار، عکس رسمی تیم گرفته شد.

مهمترین خبر این تمرین، حضور الکسیس و تیاگو در کنار هم تیمی هایشان بود. پارگی کوچک در ران راست بازیکن شیلیایی، مانع حضور او در برابر بایرلورکوزن و ریسینگ شد. در عین حال، تیاگو همچنان به برنامه بازیابی خود از مصدومیت استخوان درشت نی اش ادامه می دهد. او به دلیل مصدومیت سه بازی اخیر بارسا در برابر اسپورتینگ، لورکوزن و ریسینگ را از دست داده است.

آبیدال و تمرین انفرادی

آبیدال نیز که دوران ریکاوری مصدومیت کشاله رانش را سپری می کند، در نیوکمپ به صورت جداگانه تمرین کرد. پنج شنبه ساعت 11، بازیکنان تیم اصلی به همراهمارک مونیسا و کریستین تیو در زمین خوان گمپر به تمرین باز خواهند گشت.

پرسیادو و دیویدز، میهمان جلسه تمرین

جلسه تمرینی در نیوکمپ با حضور دو میهمان برگزار شد؛ مانولو پرسیادو و ادگار دیودز که در سال 2004 یک نیم فصل را در بارسا حضور داشت.

کنترل دوپینگ یوفا

بلافاصله بعد از تمرین، ده نفر از بازیکنان برای انجام تست دوپینگ یوفا احضار شدند که عبارتند از: تیاگو، پدرو، کیتا، آلوز، ماسکرانو، والدس، پیکه، پویول و کوئنسا.

21 ضربه به تیر دروازه، در 26 بازی فصل

ضربات نهایی آبی و اناری پوشان در این فصل تا کنون 21 بار به تیرک دروازه اصابت کرده است. اف سی بارسلونا و لیورپول بدشانس ترین تیم های این فصل لیگ های اروپایی هستند، چرا که دارای بالاترین تعداد ضربات به تیرک دروازه حریف هستند. اف سی بارسلونا در 26 مسابقه 21 بار تیرک دروازه را مورد هدف قرار داده است.

مسی با 7 ضربه، و سسک با 5 ضربه، دو بازیکن آبی و اناری پوش هستند که موقعیت های نسبتا زیادی را به خاطر بدشانسی از دست داده اند.

آندرس اینیستا و آیزاک کوئنکا آخرین بازیکنانی هستند که در بازی آخر هفته گذشته مقابل راسینگ سانتادر، ضربه آنها با اختلاف بسیار ناچیزی به بیرون از دروازه حریف رفت. آبی و اناری پوشان در 26 بازی اخیر خود 12 بار به تیرک عمودی یا افقی دروازه شیلیک کرده اند. در بین لیگ های مطرح اروپایی، تنها تیمی که این حیث با بارسلونا رقابت می کند، لیورپول از لیگ برتر انگلیس می باشد.

چه تیم هایی بیشترین تعداد ضربات به تیرک را داشته اند:

اف سی بارسلونا (21)
    لیورپول (21)
    والنسیا (18)
    بتیس (18)
    اس تی اتینه (17)
    منچستر سیتی (17)
    یونتوس (16)

مسی و سسک در صدر

ضربات نهایی لئو مسی در رقابت های این فصل تا کنون 7 بار به تیرک دروازه اصابت کرده است، و از این حیث در بین بازیکنان حاضر در لیگ های اروپایی در جایگاه دوم قرار دارد. باکاری ساکو از سنت اتینه با 10 ضربه به تیرک که رکورد نسبتا شگفت انگیزی است توانسته مسی را پشت سر بگذارد. یک بازیکن دیگر از اف سی بارسلونا نیز در لیست 20 بازیکن برتر این جدول قرار دارد و او کسی نیست جز سسک فابرگاس با 5 ضربه به تیرک دروازه.

چه بازیکنانی بیشترین تعداد ضربات به تیرک را داشته اند:

باکاری ساکو (9)
    لئو مسی (7)
    کریستیانو رونالدو (6)
    لوئیز سوارس (6)
    مارکوس روزنبرگ (6)
    روبن کاسترو (6)
    سسک فابرگاس (5)

منبع : سايت رسمي باشگاه

12. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 15 مارس 2012

او در حال گفتن نه بود اما .... او گفت بله

گوارديولا تصميم گرفت بماند و روسل تا چند روز آينده ان را اعلام خواهد كرد

مصاحبه اختصاصي با آلوز : من به دنيا نيامده ام تا درست مثل بقيه باشم

بارسا در حال حاضر ميداند كه چه رقبايي ممكن است در ليگ قهرمانان با انها روبرو شود

مادريد به يك چهارم نهايي رسيد اما فوتبالي كه آنها بازي كردند فوتبال كاملي نبود

مادريد 4-1 زسكا

14. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسیرمون شد: میلان چلسی/بنفیکا رئال/بایرن

اگه اینجا به میلان نمی خوردیم رویایی بود. امیدوارم آش و لاش نرسیم فینال.

16. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر میکنم قرعه سختی نسبت به بقیه بهمون خورد میشد که بهتر از این باشه ولی در کل امیدوارم باز هم با اقتدار صعود کنیم

18. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بچه ها نگران نباشید میلان رو در مجموع شکست میدیم

20. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •