اینم از داوید ویا عزیز و دوست داشتنی
داوید ویا امروز این عکس را در توئیتر گذاشت و درباره ان نوشت:
یک سوپرایز!!! امروز من برای مدت کوتاهی لباس بارسا را پوشیدم, برای گرفتن عکس رسمی باشگاه.
خودش گفته ال کلاسیکو با گل بر می گردم
ماسچرانو: همه در بارسا دوست دارند گواردیولا بماند
این ستاره آرژانتینی امیدوار است گواردیولا قراردادش را با بارسا تمدید کند و معتقد است زیر نظر این مربی می تواند بیش از این پیشرفت کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک آرژانتینی بارسا، علاقه مند است که گواردیولا در بارسا بماند و اعلام کرد به این مربی احساس دین می کند.
این ملی پوش آرژانتینی از زمان حضور در لیورپول خود را به عنوان یکی از بهترین هافبک های دفاعی دنیا معرفی کرد اما با انتقال به نوکمپ بود که به موفقیت های زیادی دست پیدا کرد.
او امیدوار است گواردیولا قراردادش را با بارسا تمدید کند و معتقد است زیر نظر این مربی می تواند بیش از این پیشرفت کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" گواردیولا برای من بسیار مهم است. او مربی ای است که به من اعتماد کرد و من را به بارسا آورد و با تغییر پست بازی، به من فرصت بیشتری برای نشان دادن توانایی هایم داد.
بدون کمک او، همه اینها غیرممکن بود. من به او مدیونم زیرا او بود که من را به مرکز خط دفاعی منتقل کرد."
او همچنین از صحبت های اخیر ژاوی که گفته بود بازیکنان بارسا حتی به جدایی گواردیولا فکر هم نمی کنند، حمایت کرد.
" هیچ باشگاهی نمی تواند با این مسئله موافقت کند. هیچ کس برای این مسئله آماده نیست زیرا او از حمایت کامل همه اعضای باشگاه برخوردار است؛ نه تنها به خاطر جام هایی که به دست آورده بلکه به خاطر کارهایی که انجام داده است.
ما امیدواریم او بماند. او با سختکوشی و حمایتی که برخوردار است، می تواند بماند."
بارسلونا و لیورپول تا اینجای فصل 21 ضربه به تیرک زده اند. بیشتر از هر تیم دیگری در لیگ های بزرگ اروپا
منبع:
اخبار کوتاه
مسی در 161 بازی از 202 بازی که تحت مربیگیری گواردیولا بازی کرده است ، حتی یک دقیقه هم از دست نداده است ( 90 دقیقه ی کامل تو زمین بوده است )
از 41 بازی ای که مسی در آن ناقص بازی کرده است : 14 بار تعویضی بوده است و 27 بار روی نیمکت بوده است.
روبرتو کارلوس(آنژی ماخاچ قلعه) :"وقتی قرار داد مسی و کریستیانو به پایان برسد ،مطمئنا تمام تلاشمان را میکنیم تا آنها را به اینجا بیاوریم"
روبرتو کارلوس:"مسی بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست.کارهایی که او انجام داده و به انجام آن در
ادمه میدهد آین موضوع را ثابت میکند "
منابع
شایعات جدید در مورد تمدید قرارداد گواردیولا را تکذیب کردند.باشگاه انتظار ندارد که قرار داد امروز اتفاق بیوفتد
اگر باشگاه در تابستان امسال با نیمار امضا نکند ، جانشینان او آدریان 24 ساله از اتلتیکو و سولدادو 26 ساله از والنسیا هستند