بله!
موقعی که آنلاین لوگ کنم ارور میده که نمی تونه به سایتش وصل بشه!(دایل آپ!!)
و با کنسل و اسکیپ هم ارور میده اپلیکیشن فیلد تو لانچ!!!!
اون آپدیت رو هم انجام دادم!
![]()
بله!
موقعی که آنلاین لوگ کنم ارور میده که نمی تونه به سایتش وصل بشه!(دایل آپ!!)
و با کنسل و اسکیپ هم ارور میده اپلیکیشن فیلد تو لانچ!!!!
اون آپدیت رو هم انجام دادم!
![]()
سلام
من میدونم که که عمرا این بازی روی کامپیوتر من نمیاد .
من سیستمم اینه . رم 1 گیگ و سی پیو 3.2 و گرافیک 512
حالا من یک سوال دارم من میخوام یک سیستم بگیرم این بازی مثل آب خوردن اجرا بشه و شما چه سیستمی را پیشنهاد میکنید.
سلام
اینجا مطرح کن:
البته شاید با رزولوشن و جزئیات پایین!!اجرا بشه ولی وقتی بخوای فریم ریت زیر 30 بگریری اصلا به درد نمی خوره!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.........
کسی نیست جواب منو بده!!!!
اون پست آپ دیت شده رو هم که بنی نوشته بود کامل خوندم همه چیز رو دانلود کردم و درست نصب کردم موقع لوگ این آنلاین ارور میده که به سایتش وصل نمیشه!
و با کنسل هم اپلیکیشن فیلد تو لانچ!!!
چه کنم!؟!؟
![]()
سلام
کمک کنید
این سایه ها رو چه طوری میشه حذف کرد که بازی رونتر اجرا بشه؟
دوستان من از پنج شنبه گذشته gta iv رو روی کامپیوترم نصب کردم (البته 2 دی وی دی 8 گیگ رو من دانلود کردم)
با گرافیک مشکلی ندارم.
2 تا مشکل بزرگ دارم :
- سوار ماشین ها که می شم از همون ابتدای سوار شدن یا کمی بعدش، همش به سمت جلو با تمام گاز حرکت می کنه!! و اگرم ازش پیاده شم ماشین مستقیم با سرعت میره تا بخوره به چیزی!! نمی تونم به دنده عقب حرکت کنم!! از جلو ماشین هم بلافاصله که سوار می شم یک دود سیاه رنگ بلند میشه!!( البته در 5 درصد موارد اینجوری نیست!!)
- دوربین بازی شروع می کنه به حرکت های موزون !!! که سرم گیج میخوره!!؟ این مورد به اینکه کجا باشم (تو ماشین ،پساده، در حال پخش دمو و هر جای دیگه) فرقی نمی کنه و همش اینطوری میشه.
تو رو خدا راهنماییم کنین
حیفم میاد لذت این بازی و انتظار انتشار نسخه pcش رو با این دردسرها از دست بدم
راستی یم راهنمای استفاده از کیبورد رو در بازی (برای بازیها مانند بولینگ) رو اگه دارین بزارین ممنون میشم
ممنون از همگی
دوربین سوم شخص این بازی به همین شکل هست مثل 2 بازی اخیر هری پاتر در واقع سان آندریاس حالت خاصی از دوربین اول شخص بود البته اول شخص که نه مشابهش بود وجه تشابه اینه که دید شما همون دید cj بود فقط شما پشت سر اون بودید و واقیع رو کمی عقب تر از خودش می دیدید.
مشکل شما از کرک بازیه
توی همین تاپیک کرک های مناسبی جهت رفع این مشکل وجود داره از اونها استفاده کن!
چرا مردم رو گمراه میکنی؟
مشکل از کرک شدن بازیه نه اینکه خود بازی رو اینجوری ساختن
پیشنهاد میکنم نسخه کنسولی رو شما بازی کنید تا متوجه بشید دوربین بازی این نیست!!!!!![]()
علتش کرک این بازیه!
هنوز کرک درستی برای این بازی ارائه نشده...
ولی یه استراتژی که من فکر میکنم خود بازیسازها پیاده میکنن اینه که یه کرک میدن که بازی باهاش اجرا میشه ولی مشکل داره. که هم اونایی که در حال کرک کردن هست یکم نامید بشن (چون دلشون میخواد اولین نفری باشن که قفلو میشکنه) و هم خلقالناس نامید بشن از کرک شدنش و برن بخرن.
مثلا توی بازی سیمز 2 تا مدتها نمیتونستی دیوار بکشی (که خیلی مهمه) تا آخز یکی درست کرکش کرد.
یا توی بازی Godfather ماشینها به جای اینکه به جلو حرکت کنن به عقب حرکت میکردن. (که البته در مورد این بازی این ترفند معکوس عمل کرد و باعث شد خیلیها از این بازی نامید بشن)
خلاصه گرچه این کرک ها از طرف گروههای مختلفی ارائه میشه ولی به نظر شما غیر از خود کمپانی سازنده کی مرض داره وقت بزاره اینجوری کرک کنه؟
شایدم به صورت Easter Bug قرار میدن که چک میکنه میبینه اگه بازی کرک شده اینجوری میکنه.
تا اومدم تایپ کنم شما جواب دادی![]()
سلام
کمک کنید
این سایه ها رو چه طوری میشه حذف کرد که بازی رونتر اجرا بشه؟
چرا کرک Razor1911 مگه مشکل داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)