تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 507 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    به کسی که یکی از دوستان یا بستگانش فوت شده نگین إن شاء الله غمِ آخِرت باشه
    این حرف یعنی اینکه خودش زودتر از همه ی بستگان و دوستانش بمیره تا مرگِ اونها رو نبینه !
    توضیح بیشتر:
    بدون شک همه می میرند .
    پس اگه قرار باشه یه نفر مرگ هیچکدوم ار بستگان و دوستانش رو نبینه باید خودش قبل از همشون بمیره .
    برعکسش :
    کسی که مرگ همه ی اقوام و دوستانش رو ببینه پس بعد از مرگِ همه بستگانش مىميره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-11-2014 at 03:13. دليل: تصحیح

2. 11 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

هیچگاه سریع تغییر نکنید، این سرعت تغییر یقینا با اشتباه همراه خواهد بود. !

برای خودم بسیار پیش اومده، یه فردی یه موضوعی رو مطرح کرد که با نظر من مخالف بود و بنده بدون هیچ تفکری و به خاطر حرف یک فرد هر چند عالم، نظرم رو سریع و مطلقا تغییر دادم، بعد که فرد دیگری اومد خلاف نظر دیگری رو گفت، من دوباره تغییر نظر دادم و دوباره به نظر خودم برگشتم. از این تغییر ضربه های زیادی خوردم، تو یه دوراهی قرار گرفتم که نه این نظرو تایید میکردم و نه نظر دیگری رو.

تغییراتی که در نظر انسان به وجود میاد گاه مفیدند و گاه مضر. زمانی مضر هستند که انسان اونقدر سست نظر باشه که به شخصیتی تابع تبدیل بشه، گاه کسی اون رو به سمت راست میچرخونه و گاه فرد دیگری اون رو ب سمت چپ.

تغییر مفید تغییری هست که به آرامی و با تفکر و تحقیق انجام بشه ورنه خیلی زود این نظر توسط دیگری شکسته میشه.

4. 14 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه تجربه خیلی دردناکی دارم.

به غریبه بیشتر از خانوادتون اعتماد نکنید. خانوادتون رو به غریبه نفروشید.

ما یک کارمند داشتیم تو مغازمون. من پسر صاحب مغازم.با هم خیلی اوخ شده بودیم صمیمی بیش از حد. می خندیدیم روزهای تعطیل میگشتیم. بعد کم کم من رازها و حرفها ی خانوادمون رو به این میگفتم.خلا صه یه سوئ استفاده بزرگی از ما کرد و فرار کرد من موندم با خانوادم پیش خانوادم خراب شدم.

فقط آبروریزی و شرمندگیش برای من موند.

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه تجربه جالب:
    اگه خواستین از تنقلاتی که دوستتون بهتون داده به دیگرون تعارف کنید حتما قبلش امتحانش کنین تا اگه خوب نبود پیش بقیه شرمنده نشین

7. 12 کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وقتی از سر کار برگشتید و وقتی می خواهید لباستون را در بیارد اول شلوارتون را در بیارید بزنید به چوب لباسی بعد پیراهنتون را در بیارید بزنید روی همون شلوارتون میدونید چرا ؟

چون معلمولا خیلیا برعکس عمل میکنن و مخصوصا وقتی چوب لباسی زیاد جای خالی نداره اون موقع وقتی می خواهند لباس دوباره بپوشند اول می خواهند پیراهن بپوشند (که 90 درصد همه همین کار انجام میدند ) بعد شلوار و گیر می افتاند چرا ؟ چون یا پیراهن پیدا نمی کنند چون زیر شلواره یا اینکه شلوار بر میدارند حالا نمیدونند کجا بگذارنش تا بتونند پیراهن بر دارند

نکته را گرفتی

9. 14 کاربر از alaydyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که پرتقال بخرید و علیرغم ظاهر خوبش در خانه متوجه بشید که ای وای یخ زده هست متاسفانه!
    اما کاری که کمک میکنه احتمال گول خوردن در این زمینه کاهش پیدا کنه اینه که شما قبل از خرید دو سه تا از پرتقال ها رو بردارید در دست نگه دارید و ببینید که به نسبت اندازه سبک نباشه! منظورم اینه خب پرتقال ریز که نمیشه انتظار داشت وزن زیادی داشته باشه اما پرتقال یخ زده معمولا حتی وقتی اندازه بزرگی داره وزنش کمه و سبک به نظر میاد! اگر دوسه مورد برداشتید و همچین حسی بهتون دست داد مطمئن باشید که پرتقال ها مناسب خرید نیستند

11. 14 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

تجربه من اینه که من در مورد خرید پرتقال اینه که یه عدد کارد میوه خوری همراتون داشته باشید
    بعد از خرید یکی رو امتحان کنید اگه خوب نبود همون لحظه پس بدید

13. این کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام .

وقتی میرید مهمانی سعی کنید که حتما یه چیزی بخرید و ببرید نمیدونم یه کیلو میوه ای یه چیزی دیگه خلاصه دست خالی نرید از اونطرف وقتی کسی خونتون میاد توقع نداشته باشید چیزی براتون بیارند .

15. 5 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی میخواهید از بین ماشینها در خیابان رد شوید و می‌بینید ماشینی سرعتش پایینه حتماً به چهره راننده‌اش نگاه کنید و چک کنید که سرش بالا باشد!!!

چون بعضی راننده‌ها چون وقتی میخواهند دنبال چیزی بگردند سرعت‌شان را کم میکنند و سرشان را پایین می‌اندازند و به جلو نگاه نمی‌کنند!!!

و عابری که نمی‌بینند را زیر می‌گیرند!!!
    Last edited by ehsan_iace; 16-11-2014 at 00:12.

17. 9 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

در ارتباطتون با آدم ها مخصوصا از جنسی دیگر، مسئله درونگرایی یا برونگرایی اونارو حتما در نظر بگیرید.

برای مثال اگر حس میکنید طرف مقابلتون انسانی درونگرا هست و مدام در افکار خودش هست و به آن خو گرفته، تلاش نکنید یک ارتباط عاطفی با او ایجاد کنید وگرنه هم خودتون و هم طرف مقابلتون آسیب میبینه، مگر اینکه دقیقا مثل او باشید.

ما در درجه اول باید به این فکر کنیم که برای دیگران اسباب دردسر نشیم، کمک کردن و نجات دادن آنها پیش کش ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •