دلار و سکه یکیم اومدن پایین![]()
دلار نرخ بازار 1700
سکه نرخ بازار 800
منبع نرم افزار مثقال رو گوشیم![]()
امیدوار باشیم قیمتا یکم بیاد پاینتر
.....
راستی علی عجب کلکسیون باحالی داری موندگاری و پخش بو اون زیرایکون چطوره ؟ الان قیمت داری ؟
دلار و سکه یکیم اومدن پایین![]()
دلار نرخ بازار 1700
سکه نرخ بازار 800
منبع نرم افزار مثقال رو گوشیم![]()
امیدوار باشیم قیمتا یکم بیاد پاینتر
.....
راستی علی عجب کلکسیون باحالی داری موندگاری و پخش بو اون زیرایکون چطوره ؟ الان قیمت داری ؟
قابل نداره سعید جان
پخش بوش تا 1-2 ساعت خوبه.البته بستگی به اسپری داره(من کلا به اون نارسیسو هم رحم
نمیکنم) .
موندگاری هم 7-8 ساعت حداقل.ولی اگه چند مرتبطه پشته سره هم تو روز بزنی انگار میره لایه تار و پوده لباس
که تا یه هفته هم بو میده.
امروز که رفته بودم 125 میلش رو میتونستم بگیرم 40 تومن.ولی وکیوم نداشت.(البته استفاده نشده بود)
من میخواستم کادو بدم اون دفعه که متاسفانه نشد.
یه سته دوتایی ادکلن و نمیدونم افترشیوه یا چیزه دیگه هم ازش داشت که حدوده 50 بود.که خوشگل بود![]()
یکی از دوستان کار جکساف black Jasmin را زده بود
بوش فوق العاده بود ولی اصلا پخش بوی آنچنانی نداشت
میشه بگید بوی این عطر یا ادکلن شیرینه یا گرمه یا ترش؟ چون یکی از دوستان می گفت اگر بوش زیادی توی دربش بپیچه ترش محسوب میشه
سپاس
من تا حالا تست نکردم
ترش بودن هیچ ربطی به این چیزی که گفته نداره.هر رایحه ای میتونه اینجوری باشه.
................................
امروز دیور هوم اینتنس پرفیونش رو بو کردم.بویه خوبی داشت.ولی 150 تومن قیمتش بود
نمیدونم چرا حس میکنم این دیور هوم اینتس خیلی شبیهه ام 7 هست.البته باکیفیت و قدرته بیشتر
..................................
St. Dupont Noir for men هم قبلا بو کرده بودم و هر دفعه بو میکنم خوشم میاد ولی نمیدونم چرا
نمیخرم؟حس میکنم موندگاری نداره.دوستان کسی نداشته راهنمایی کنه؟
نه متاسفانه منم st.dupont رو تست نکردم.
علی جان امروز کلا تو بازار بودم که یک فروشنده جلوی چشم من داشت اتیکت قیمت ادکلن هاشو عوض میکرد. نا خودآگاه رفتم تو و چند سوال از ادکلن پرسیدم و بعد بش گفتم حالا که ارز اومده پایین تو داری باز قیمت میبری بالا که در آومد بم گفت صنف اجازه داده تا درصدی قیمت رو ببریم بالا.
من بش گفتم آره صنف هرچی بگه شما هم مثل آب خوردن انجام میدید
بعد هم نزدیک بود بگو مگو بشه که من زدم بیرون![]()
اس تی دوپوند خیلی بویه شیکی داشت.یه شیرینیه باحال.
اینجا که خیلی اوضاع خرابه.اونجا هم احتمالا نباید بهتر باشه.![]()
مگه صنف هم داریم اینجاحالا خوبه همشونم تقلبین (99%) .. البته به صرافی ها هم اجازه دادن 5% بالاترو
![]()
![]()
هر رده شغلی برای مبارزه با پول شویی یه صنف بسیار کارآمد نیاز داره که به حمد خدا ما تو ایران بهترین صنف های دنیا رودارم
یکی نیست به اینا بگه حالا که ارز اومد پایین شما هم قیمت ادکلن هارو میاریید پایین؟![]()
من ادکلن میخوام گرونه
امروز هوا یکم سرده اینستنت اکسترم گرلن رو زدم یکم کلی خاطرخواه پیدا کرد همه خوششون اومد
اسمی اومده پایین و تو بوق کردنش.آخه خودت بگو اگه واقعا همه چی داره درست میشه پس چرا فقط سکه و
دلار اومد پایین؟دلیلش فقط میتونه این باشه که همش برایه آروم کردنه جو هست.که اصلا هیچ کس زیره بارش
نرفته و خیلی از فروشنده ها یا نمیفروشن و یا کلا تعطیل کردن.
.......................
صنف ماشالله زیاد داریم.صنف کیسه کش ها.آفتابه دزدا.دست کج ها و...
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
به به .الان چی میچسبه؟شما هم یه عکس از ادکلنات بزاری
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)