تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 4105 اولاول ... 2783283683743753763773783793803813823884284788781378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

من که خدمتم تو عید تموم شد خدا رو شکر نزدیک شهرمون هم بودم تو نیرو انتظامی
    17 ماه خدمت کردم خوب بود یه دورانی برای خودش بود انشالله همه برن به سلامتی تموم کنن.

2. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببخشید میشه بپرسم این دوره چیه؟
    اگه ممکنه توضیح بدید یا اینکه لینک مطلب رو برام بزارید

یه سئوال هم دارم.من میتونم 9 ماه کسری خدمت ایثارگران بگیرم.این قانون امکان داره عوض بشه یا اینکه دوباره مثل امسال کمترش کنند؟
    اگه من پارسال خدمت میرفتم میتونستم 16 ماه کسری بگیرم!!!
    در مورد کسری خدمت هیچ کس نمیتونه بگه معلوم نیست ولی احتمال زیاد تا دو سال دیگه همین طوری هست.
    این بلا سر پسرعمه من هم رفت.پارسال اگر کسی بیشتر از 12 ماه کسری داشت میتونست با هماهنگی دانشگاه بره خدمت بیاد. 15 ماه کسری داشت هی بهش گفتم از دانشگاه مرخصی بگیر برو خدمت بیا گوش نکرد گفت این قانون هست و...
    امسال 7 ماه کسری میتونه بگیره. حالا معلوم نیست دو سال دیگه اصلا بتونه کسری بگیره.

من اگر 14-15 ماه کسری داشتم حاضر بودم ترک تحصیل بکنم برم خدمت دوباره برم دانشگاه!

4. 2 کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

به نظر من این قانون کسری ایثارگری همیشه هست چون نمیشه یه عده
    گرفته باشن برای بقیه بردارن ولی مثل امسال کمترش میکنن تا بتونن
    چون خیلی ها اینجوری معاف شدن یا همش 2 ماه خدمت کردن.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من خیلی خوب شد که سقف کسری رو 9 ماه کردن.
    اینجوری حق بقیه ضایع میشد.مگر بقیه خونشون از ما رنگین تره که ما 17 ماه بریم خدمت بعد اونا 2 ماه برن؟
    اگر یه کار مثبت کرده باشن همینه.

7. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من خیلی خوب شد که سقف کسری رو 9 ماه کردن.
    اینجوری حق بقیه ضایع میشد.مگر بقیه خونشون از ما رنگین تره که ما 17 ماه بریم خدمت بعد اونا 2 ماه برن؟
    اگر یه کار مثبت کرده باشن همینه.
    چرا حق بقیه ضایع میشد یه نفر رفته زمان جنگ تو دل دشمن 24 ماه خدمت کرده اون یکی (خدا وکیلی منظورم شما یا خانوادتون نیست) تو اشفته بازار مملکت تا تونسته برا خودش جمع کرده (که کم نیستن این جور ادمها) بچه های اون رزمنده تو شرایط خیلی بدتری نسبت به بچه های اون یکی بزرگ شدن حالا نباید یه جایی به این بچه ها یه امتیاز مثبت بدن.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا حق بقیه ضایع میشد یه نفر رفته زمان جنگ تو دل دشمن 24 ماه خدمت کرده اون یکی (خدا وکیلی منظورم شما یا خانوادتون نیست) تو اشفته بازار مملکت تا تونسته برا خودش جمع کرده (که کم نیستن این جور ادمها) بچه های اون رزمنده تو شرایط خیلی بدتری نسبت به بچه های اون یکی بزرگ شدن حالا نباید یه جایی به این بچه ها یه امتیاز مثبت بدن.
    دوست عزیز عموی من هم ماشین دار بوده و خوراک میبرده به انجا.ولی چون فقط موشک بغلش میخورده و رزمنده نبوده هیچ.در ضمن این چیزا در راه خدا بوده.این همه هم خدمات میگیرن.من منکر نیستم و این عزیزان واقعا برای وطن از جون مایه گذاشتن ولی باید واقعیت ها رو هم ببینیم.
    تو دانشگاه میریم سهمیه.
    استخدام بشیم سهمیه.
    دیگه خودتون بیشتر واقفین.به نظرم باید خدمات و رفاه زندگی بهشون بدن نه این امتیاز ها رو.

10. 3 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این طوری ها هم نیست حسین جان. شوهر عمه من زمان جنگ کار دفتری داشته و اصلا رنگ خاک و خط مقدم رو ندیده اما چون تو منطقه به اصطلاح جنگی خدمت کرده پسرش کلی کسری میگیره. یا مثلا یکی دیگه از آشناهای ما که زمان جنگ تو نانوایی بوده و برا سربازا نون می پخته و اون هم پسرش 14 ماه کسری گرفت.
    این دو نفر هم اتفاقا وضعشون توپ هست و بچه هاشون هم تو ناز و نعمت بزرگ شدن.
    البته قضیه کسایی که داوطلب رفتن جلو و واقعا تو جبهه جنگیدن و بعضا زخمی و جانباز شدن فرق میکنه.

12. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما احتمالاً خودتون كسري گرفتين كه اينجوري حمايت ميكنيد!!
    اولاً اون عده اي كه شما ميگي 24 ماه (البته 30 ماه. چون دوره ضرورت 6 ماهه هم داشت زمان جنگ) رفتن جبهه خيليهاشون خدمت سربازيشون بوده و چون زمان جنگ بوده اونا رو فرستادن جبهه. پس ميبيني كه اونا هم مثل ما و پدران ما وظيفه ي عمومي رو گذروندن.
    در ضمن اگه قراره مزايايي بدن بيان به خود اون شخص بدن و نه فرزنداش.
    به قول اين دوستمون هر جا ميريم بحث از اين سهميه ها و مزايا هستش براي بچه هاي اين افراد.
    اين يه ظلم هستش براي ساير جووناي اين مملكت.
    البته اينم بگم كه پدر ِ خود من خودش معاف بوده و به جاي داداشش 30 ماه رفت تو كردستان و اهواز خدمت كرد اونم تو شرايط جنگي!!

كلاً فقط افرادي كه اين مزايا رو دارن اين چيزا رو حق ميدونند چون خودشون دارن ازش استفاده ميكنند!!!

به اميد روزي كه خدمت وظيفه عمومي براي همه يكسان باشه. يا برداشته بشه كلاً يا مدتش براي همه برابر باشه تا ظلمي ايجاد نشه.
    Last edited by ghasem2020; 24-07-2011 at 17:42.

14. 2 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

دوستان عزیز و بزرگوار :

لطفا اعتراضات به کسری ها و مقوله ی حق و ناحق بودن و درست یا نادرست بودن تخصیص کسری خدمت رو در این تاپیک مطرح و پیگیری نکنید تا فضای تاپیک به موضوع اصلی خودش وفادار بمونه و از مسیرش منحرف نشه.

پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما .

16. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من دانشجو کارشناسی پیوسته هستم و به علت بیماری 7 سال طول کشید تا الان.البته بیماری آسم شدید هست که در نتیجه بیماری ای نیست که مثلا مدارک پزشکی داشته باشه. من 10 واحد دیگه دارم تا تموم کردن کامل درسم یعنی باید وارد ترم 15 بشم میخوام بدونم که بهم اجازه میدن که ادامه بدم یا نه؟ یعنی یه ترم دیگه هم بهم فرصت میدن از نظر سربازی یا نه؟ و اگه فرصت بدن آیا بهم غیبت میخوره یا نه؟ اگه میدوونید لطفا من رو هم در جریان بذارید. واسم خیلی مهم هست که بدونم اگه اجازه میدن غیبت هم میخوره یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •