تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 416 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فابرگاس رو هم بارسایی بدونین، بعد علیرضا جان بنده خدا ۲۳ سال بیشتر نداره جدی در حال حاضر هم یک سرو گردن از کاکا بالاتر هست، بعد فابرگاس از اون مدل بازیکنایی هست که تو بارسا اوج میگیره همین جا بهت قول میدم کمتر از پیامبر و ژاوی برامون ظاهر نشه
    این خط - اینم نشون .
    واقعا 23 سالشه؟ مطمئني؟ نميدونستم فكر ميكردم خيلي بيشتره
    امسال من بازيهاي جالبي ازش نديدم
    اصلا تحرك و شادابيه يه بازيكن 23 ساله رو نداره
    ولي خدارو چي ديدي شايد به قول تو توي بارسا راه بيفته

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------

دوستان مگه زلاتان با بارسا قرار داد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من میگم بهترین کار اینه که زلاتان رو بدیم به یه تیم و یه بازیکن از اون تیم بگیریم(تعویض با سوارز بهترین کار ممکنه)
    من مطمئنم اگه سوارز بیاد بارسا بهترین مهاجم 2011 یا 2012 میشه+بهترین گلزن کل اسپانیا،حتی بیشتر از مسی....
    یعنی این سوارز فوق العادس و حیفه تو لیور حروم بشه و جاش فقط بارساست...
    لیور هم صاحب دو بازیکن قد بلند و تنومند میشه و هر کرنری بزنن گله!!!

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

راستی تو خبرها هم هست که لیور به دنبال بویان هستش...
    کاش نخره چون بازیکنی نیست که به درد لیور بخوره...
    دوست من بابا بزار اين ليورپول ما هم يه نفسي بكشه
    من به سال آينده اش كلي اميدوارم
    به نظر من سوارز بايد توي ليورپول بمونه

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله علیرضا جان 23 سال بیشتر نداره، الان 5 سال هست که جزو بهترین بازیکنا آرسنال هست، از لحاظ آمار پاس و ایجاد موقعیت هم اگه اشتباه نکنم تو کلّ تاریخ لیگ برتر نفر سوم هست، تا نیم فصل هم مثل همیشه جزو بهترین هافبک‌های انگلیس بوده بعد مصدومیت یکم از فرم خارج شد که مصادف شد با اون بازی جلو بارسا و اشتباهش (البته دیگه این یک چیز اثبات شده هست که هافبک‌های طراح جلو بارسا رسما به یک بازیکن بیکاره تبدیل میشن) یکی‌ از دلایل بی‌ روح بودنش همون میل و رغبت برای پیوستن به بارسا بوده و این سریال بدون جام موندن آرسنال، من کل بازیهاش رو دنبال می‌کنم جدا چیزی از ژاوی و اینیستا کم نداره فقط یکم اعتماد بنفس می‌خواد و اینکه خوشحال باشه که امیدوارم با بازگشت به بارسا تبدیل به یک مهره تاثیر گذار برامون بشه

پ ن: چون حداقل نیم دههٔ هست که جزو بهترین بازیکنا آرسنال بوده و کاپیتانشون هست احساس کردی پیرمرد هست اینو در نظر بگیر که هم سنّ پیکه و پدرو هست و باز هم جا برای پیشرفت داره

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

جدا چیزی از ژاوی و اینیستا کم نداره فقط یکم اعتماد بنفس می‌خواد و اینکه خوشحال باشه که امیدوارم با بازگشت به بارسا تبدیل به یک مهره تاثیر گذار برامون بشه
    دقیقا اعتماد بنفس احتیاج داره. راستش کلا بارسلونا هر کی میره اعتماد به نفسش میره بالا اتوماتیک وار .
    ولی باز دلم زیاد نمی خواد که بارسلونا بیاد { نمیدونم چرا } حس میکنم یکم خنگه { به کسی بر نخوره } ولی انصافا خیلی این فصل بد کار کرده و هیچ ابتکاری تو بازیهاش ندیدم .
    راستی این گرت بیل چی شد ؟؟ اخر معلوم نشد کجا میخواد بره ؟؟ بارسلونا یکجا خوندم که می خواستش . خیلی قویه . انصافا تو بازی با رئال اصلا راموش نمیتونست کنترلش کنه و راموس شده بود اتوبان در مقابلش
    Last edited by s-a-l-i-m; 06-05-2011 at 09:31.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پریروز تولد سسک بود (متولد 4May 1987)، پس الان 24 سال و 2 روزشه!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این نیمار بازیکن خوب و آینده داری هست. ازش خیلی خوشم میاد. هرچند گویا تو یه مصاحبه ای گفته بود به چلسی علاقه مند هست.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 35 لالیگا؛ سویا- رئال، بازی تماشایی هفته

هفته سی و پنجم رقابتهای لالیگا شنبه شب آغاز می شود

سایت گل- هفته سی و پنجم رقابتهای لالیگا شنبه شب آغاز می شود و در روزهای یکشنبه و دوشنبه دنبال خواهد شد.

این درحالی است که در پایان هفته سی و چهارم این رقابتها بارسلونا با 88 امتیاز در صدر جدول رقابتها قرار دارد. رئال با 80 امتیاز دوم است و والنسیا با 63 امتیاز رده سوم جدول را مال خود کرده. ویارئال با 60 امتیاز چهارم است.

در اینجا می توانید برنامه دیدارهای این هفته لالیگا را مطالعه کنید:

شنبه 17 اردیبهشت (7 می )

اتلتیک بیلبائو – لوانته (ساعت 20.30)
    والنسیا - رئال سوسیداد (ساعت 20.30)
    اسپورتینگ خیخون - دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 20.30)
    ختافه – آلمریا (ساعت 20.30)
    ارکولس – راسینگ سانتاندر (ساعت 20.30)
    اتلتیکو مادرید – مالاگا (ساعت 22.30)
    سویا – رئال مادرید (ساعت 0.30)

یکشنبه 18 اردیبهشت (8 می)

مایورکا – ویارئال (ساعت 14.30)
    بارسلونا – اسپانیول (ساعت 21.30)
    رئال ساراگوسا - اوساسونا (ساعت 23.30)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/5/6

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوست من بابا بزار اين ليورپول ما هم يه نفسي بكشه
    من به سال آينده اش كلي اميدوارم
    به نظر من سوارز بايد توي ليورپول بمونه
    راست میگی علیرضا جان...
    با این حساب باید یه دفاع خوب(مثلآ بیل)+فابرگاس(100%)+یه مهاجم خوب(شاید نیمار) برای فصل اینده بگیریم...
    راستی نگفتین این زلاتان با بارسا قرارداد داره؟؟؟؟؟؟
    در ضمن باید میلیتو و ماکسول رو رد کنیم برن(مخصوصآ میلیتو)،جفرن و چند تای دیگه هم شانس بازی کمی رو خواهند داشت و قرضی دادنشون کار درستی به نظر میرسه...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله علیرضا جان 23 سال بیشتر نداره، الان 5 سال هست که جزو بهترین بازیکنا آرسنال هست، از لحاظ آمار پاس و ایجاد موقعیت هم اگه اشتباه نکنم تو کلّ تاریخ لیگ برتر نفر سوم هست، تا نیم فصل هم مثل همیشه جزو بهترین هافبک‌های انگلیس بوده بعد مصدومیت یکم از فرم خارج شد که مصادف شد با اون بازی جلو بارسا و اشتباهش (البته دیگه این یک چیز اثبات شده هست که هافبک‌های طراح جلو بارسا رسما به یک بازیکن بیکاره تبدیل میشن) یکی‌ از دلایل بی‌ روح بودنش همون میل و رغبت برای پیوستن به بارسا بوده و این سریال بدون جام موندن آرسنال، من کل بازیهاش رو دنبال می‌کنم جدا چیزی از ژاوی و اینیستا کم نداره فقط یکم اعتماد بنفس می‌خواد و اینکه خوشحال باشه که امیدوارم با بازگشت به بارسا تبدیل به یک مهره تاثیر گذار برامون بشه

پ ن: چون حداقل نیم دههٔ هست که جزو بهترین بازیکنا آرسنال بوده و کاپیتانشون هست احساس کردی پیرمرد هست اینو در نظر بگیر که هم سنّ پیکه و پدرو هست و باز هم جا برای پیشرفت داره
    دقیقا اعتماد بنفس احتیاج داره. راستش کلا بارسلونا هر کی میره اعتماد به نفسش میره بالا اتوماتیک وار .
    ولی باز دلم زیاد نمی خواد که بارسلونا بیاد { نمیدونم چرا } حس میکنم یکم خنگه { به کسی بر نخوره } ولی انصافا خیلی این فصل بد کار کرده و هیچ ابتکاری تو بازیهاش ندیدم .
    راستی این گرت بیل چی شد ؟؟ اخر معلوم نشد کجا میخواد بره ؟؟ بارسلونا یکجا خوندم که می خواستش . خیلی قویه . انصافا تو بازی با رئال اصلا راموش نمیتونست کنترلش کنه و راموس شده بود اتوبان در مقابلش
    در اينكه بازيكن خوبيه شكي نيست
    مگه ميشه بازيهاي يكي دو فصل پيشش رو در آرسنال ناديده گرفت
    اما از جام جهاني كه بحش اومدنش خيلي بالا گرفت زير نظر دارمش توي تيم ملي هر موقع اومد كار خاصي انجام نميداد
    كلا شاداب نيست
    شايد به قول شما اعتماد بنفسش پايين اومده باشه
    ولي اگر 23 يا 24 سالش باشه واقعا خريدش ارزش داره
    این نیمار بازیکن خوب و آینده داری هست. ازش خیلی خوشم میاد. هرچند گویا تو یه مصاحبه ای گفته بود به چلسی علاقه مند هست.
    كسري البته فارسيش بهتره كسرا جان
    شما بهش علاقه مند نشيد تروخدا كافيه ما با چلسي كنار ميايم
    هميشه اينجوري بوده اولش ميگن بازيكن خوبيه بعد ميگن ماهم ازش خوشمون مياد بعد ميبيني يه هو سر از رئال در مياره
    Last edited by گرافيكار; 06-05-2011 at 12:29.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

هوملز نمياد بارسلونا
    چون احمق نيست كه بياد بارسا تا bench warmer بشه
    كونترائو هم مال بايرن هستش پس خيالتون راحت بابت اين گزينه ها
    پي نوشت:يه چند روز پيش يه بحث درباره BL و LL بودش ولي بعدش صفحاتو گم كردم و نتونستم جواباي احتمالي به پستام رو ببينم.اگر چيزي بوده بهم بگيد
    بنچ چیه دوست من اون صد درصد XI خواهد بود.. اتفاقا سبک بازیش طوریه که دقیقا با بازی بارسا هماهنگه و جایگزین بلند مدت برای پویول می تونه باشه. ببینیم چی میشه.. 25 میلیون یورو کاملا ارزشش رو داره.
    به هر حال هاملز مثالی برای "مدافع درجه یک" بود.

دوستان مگه زلاتان با بارسا قرار داد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من میگم بهترین کار اینه که زلاتان رو بدیم به یه تیم و یه بازیکن از اون تیم بگیریم(تعویض با سوارز بهترین کار ممکنه)
    من مطمئنم اگه سوارز بیاد بارسا بهترین مهاجم 2011 یا 2012 میشه+بهترین گلزن کل اسپانیا،حتی بیشتر از مسی....
    یعنی این سوارز فوق العادس و حیفه تو لیور حروم بشه و جاش فقط بارساست...
    لیور هم صاحب دو بازیکن قد بلند و تنومند میشه و هر کرنری بزنن گله!!!
    سوارز رو باید اول فصل می خریدن، ولی حالا که رفته لیورپول و قرارداد بلند مدت داره احتمالش خیلی خیلی پایینه طی 3-4 سال آینده خارج بشه. بگذاریم همونجا بمونه تا لیگ برتر رو جذاب کنه

این بابا سبک بازیش همینطوریه ، بازیکن سریع و دونده ای نیست ولی دید فوق العاده ای داره توی زمین و تفکر عالی.. به هر حال بازیکنی که دلش جای دیگه باشه نمی تونه خوب بازی کنه، امسال فابرگاس هم همین بود.

ای بابا
    این فابرگاس یه جا نوشته بود یکی از بالاترین IQ ها بین فوتبالیست ها رو داره، البته IQ بالا باعث خنگی هم میشه

این فصل خیلی فراز و نشیب داشته. بیل هم من بهش برای بارسا اعتقاد ندارم..

نیمار چند وقت پیش گفته بود یکی از آرزوهاش بازی کردن کنار مسی در بارساست. امیدواریم به حقیقت بپیونده.

من کل بازیهاش رو دنبال می‌کنم جدا چیزی از ژاوی و اینیستا کم نداره فقط یکم اعتماد بنفس می‌خواد و اینکه خوشحال باشه که امیدوارم با بازگشت به بارسا تبدیل به یک مهره تاثیر گذار برامون بشه
    به نظر من در حد ژاوی و انیستا نیست، ولی می تونه باشه. به هر حال بیاد اینجا لازمه بخش زیادی از فصل رو روی نیمکت بشینه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنچ چیه دوست من اون صد درصد XI خواهد بود.. اتفاقا سبک بازیش طوریه که دقیقا با بازی بارسا هماهنگه و جایگزین بلند مدت برای پویول می تونه باشه. ببینیم چی میشه.. 25 میلیون یورو کاملا ارزشش رو داره.
    به هر حال هاملز مثالی برای "مدافع درجه یک" بود.
    خب قراره جای پیکه باشه یا پویول؟
    مگر اینکه پویول رو ببرید دفاع چپ که بازم بعید میدونم
    هوملز در بهترین حالت تبدیل به یکی مثل چیگرینسکی میشه واسه بارسا که فقط برای مواقعی که پیکه و پویول نیستن یا در بازیای جام حذفی بازی میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •